CHP'li noel babalar hediye dağıtmaya başladı

Reaksiyon puanı
10,315
CHP'li belediyeden yılbaşı kutlaması

1609414076941.png

Maltepe Belediyesi, yeni yılı mahallelerde düzenlediği bando gösterisi ve müzik programıyla karşıladı.

Maltepe Belediye Başkanı CHP'li Ali Kılıç'ın talimatıyla süslenen 2 otobüs ile Küçükyalı, Zümrütevler, Fındıklı, Aydınevler ve Girne mahallelerinde dolaşan bando ekibi, vatandaşlara müzik dinletti.

NOEL BABA KILIĞINDA HEDİYELER DAĞITILDI
Eğlenceli şarkıların çalındığı ve yer yer halkın da eşlik ettiği konserler sonrasında Noel Baba kılığına giren belediye çalışanları, vatandaş ve özellikle çocuklara baston şeker, yılbaşı süsü,şapka, gözlük ve dergi dağıttı.

Not: Haberdeki diğer fotoğrafları boyut büyüklüğü nedeniyle alamadım. İlgili linkten bakılabilir.

Reaksiyon puanı
10,315
İnsanların neyi nasıl kutladığına sinirlenecek, delirecek ve kuduracak insanlar yan köşede ağlayabilirler. Dağıtmaya hakları var, helal olsun.
Burası müslüman yurdu yalnız, noel baba ülkesi değil.
Herkes kendi çöplüğünde ötmeli değil mi?

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Burası müslüman yurdu yalnız, noel baba ülkesi değil.
Herkes kendi çöplüğünde ötmeli değil mi?
Yanlış bilgi. Bu ülke herhangi bir dini inanca sahip değildir. Eğer inancınıza göre yapmamanız gerektiğini düşünüyorsanız o hediyeyi almaz, gece erken uyur ve insanlara karışmazsınız.

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Allah Allah, 125 bin cami, günde beş kez semaya yükselen ezan-ı Muhammediler, cumalar, bayramlar... Okullardaki dini öğretimler vs. Sahi biz bunları gece rüyamızda mı görmüştük ne?!
Olabilir? Yasada inanç özgürlüğü olan bir ülkeyiz. İsteyen Noel kutlar isteyen yılbaşı bu konuda hiçbir şey yapamazsın ve yapmaya hakkınız da yok. İstediğiniz kadar sinirlenin ben dışarıda karşınızda Noel hediyeleri de dağıtırım hiçbir şey diyemezsiniz.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Türkiye'de noel babanın çok abartıldığını düşünüyorum.Sonuçta bu bir inanç sayılmaz ve sen bunu inanarak yapmıyorsun eğlenmek için yapıyorsun.Kimseye bir zararı yok.Uygunsuzda değil hatta tam tersine çocukları mutlu bile ediyor.Ne güzel işte noel baba bahanesiyle hediye dağıtmışlar.En azından dinden sömürü yapmıyorlar.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,897
Sakin ol şampiyon. Adamlar dağıtıyor zaten, kimse onlara "burada noel babanızın kıyafetlerini giyip hediye dağıtamazsınız" da demiyor.

Onların buna hakkı olduğu gibi, bizim de bu durumu eleştirme hakkımız var, dediğin gibi ülkemiz özgür bir ülke, beni niye eleştirmekten men ediyorsun, sana ne.

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Sakin ol şampiyon. Adamlar dağıtıyor zaten, kimse onlara "burada noel babanızın kıyafetlerini giyip hediye dağıtamazsınız" da demiyor.

Onların buna hakkı olduğu gibi, bizim de bu durumu eleştirme hakkımız var, dediğin gibi ülkemiz özgür bir ülke, beni niye eleştirmekten men ediyorsun, sana ne.
Eleştiri yapmanıza laf atmıyorum zaten. Herkes kendi çöplüğüne gibi bir ifade tamamen saçmalıktan ibarettir. Ben bu ülkede İncil de dağıtırım en ufak laf yapamazsınız çünkü buna hakkım var. Bu ülke sadece bize ait gibisinden bir düşüncesi var arkadaşın ben bu düşünceyi kabul etmiyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Seyyah Reis sen bilmiyorsun galiba Noel Baba aslında Türk :D Ondan onun gibi giyinip NOEL kutluyordur CHP belediyeleri. ( Yeni yılın kutlaması değil ama NOEL KUTLAMASI :) )
Türk kültüründe çok önemli bir yeri vardır NOEL'in sen bilmiyorsun galiba.

Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlandığı Hristiyan bayramıdır. Ayrıca Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milat Yortusu olarak da bilinir. ( Sonuçta Kurban bayramı gibi canice bir bayram değil hayvan flan kesmiyorlar et yemiyorlar !!! Hindi yemeleri sayılmaz tabii. )

Şu pakette CHP Mersin Büyükşehir'in dağıttığı YIlbaşı paketi. ( Tabi sadece kendi adamlarına ve meclis üyelerine. Devletin belediyenin bütçesinden şaraplı lüxs çerezli kuvvet macunlu yılbaşı paketi :) ) Lafa geldimi MİLLET AÇ AÇ. Bunları vereceğin kadar durumu olmayan küçük çocuklara paketler dağıtsana hediyeler versene ama yok MİLLET AÇ EDEMİYATI YAPMAK DAHA İYİ ...

1609418005092.png

1609418090024.png

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Seyyah Reis sen bilmiyorsun galiba Noel Baba aslında Türk :D Ondan onun gibi giyinip NOEL kutluyordur CHP belediyeleri. ( Yeni yılın kutlaması değil ama NOEL KUTLAMASI :) )

Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlandığı Hristiyan bayramıdır. Ayrıca Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milat Yortusu olarak da bilinir. ( Sonuçta Kurban bayramı gibi canice bir bayram değil hayvan flan kesmiyorlar et yemiyorlar !!! Hindi yemeleri sayılmaz tabii. )

Şu pakette CHP Mersin Büyükşehir'in dağıttığı YIlbaşı paketi. ( Tabi sadece kendi adamlarına ve meclis üyelerine. Devletin belediyenin bütçesinden şaraplı lüxs çerezli kuvvet macunlu yılbaşı paketi :) ) Lafa geldimi MİLLET AÇ AÇ. Bunları vereceğin kadar durumu olmayan küçük çocuklara paketler dağıtsana hediyeler versene ama yok MİLLET AÇ EDEMİYATI YAPMAK DAHA İYİ ...

Ekli dosyayı görüntüle 131644

Ekli dosyayı görüntüle 131645
Yine kudurmuşsunuz. Çiftçinin ürettiği üzümü toplayıp fermente etmesi niye bu kadar rahatsız etti sizi? Meyve suyu dağıtsa bu kadar ağlamayacaktınız.
Allah Allah, 125 bin cami, günde beş kez semaya yükselen ezan-ı Muhammediler, cumalar, bayramlar... Okullardaki dini öğretimler vs. Sahi biz bunları gece rüyamızda mı görmüştük ne?!
TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI
II. Cumhuriyetin nitelikleri MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

VI. Din ve vicdan hürriyeti MADDE 24- Herkes, vicdan, dinî inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir. 14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dinî âyin ve törenler serbesttir. Kimse, ibadete, dinî âyin ve törenlere katılmaya, dinî inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.

VII. Düşünce ve kanaat hürriyeti MADDE 25- Herkes, düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir. Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yine kudurmuşsunuz. Çiftçinin ürettiği üzümü toplayıp fermente etmesi niye bu kadar rahatsız etti sizi? Meyve suyu dağıtsa bu kadar ağlamayacaktınız.

Aynen aynen sırf üretici kazansın diye bunlar :D Fakir fukara kimin umrunda dimi ? Evine ekmek götüremeyen AÇ İNSANLAR varsa var belediyenin umrunda mı.

Belediye ŞARAP ALIP en lüxs paket kajulu flan çerez alsın kendi adamlarına dağıtması çok önemli bunu alkışlıyoruz... Tam bir belediyecilik örneği

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519

Ekli dosyayı görüntüle 131644

Ekli dosyayı görüntüle 131645
Aç olanları devlet doyursun.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Aynen aynen sırf üretici kazansın diye bunlar :D Fakir fukara kimin umrunda dimi ? Evine ekmek götüremeyen AÇ İNSANLAR varsa var belediyenin umrunda mı.

Belediye ŞARAP ALIP en lüxs paket kajulu flan çerez alsın kendi adamlarına dağıtması çok önemli bunu alkışlıyoruz... Tam bir belediyecilik örneği
aç olanlar niye aç bi onu sorgula chp şarap üretip dağıttı diye mi 18 yılda ekonomi battı diye mi

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Eee ne olmuş ne kadar güzel görüntüler ? Noel Baba'nın ne kötülüğünü gördünüz .. adamın yorumuna bak burası 'müslüman yurdu , noel babanın çöplüğü değil ' ne kadar aciz bir yorumdur bu ya? Sizin gibi insanlar yüzünde afganistandan suriyeden farkımız kalmıyor şu bakış açısına bak.

Sen müslümansın diye noel baba kıyafeti yasak mı olacak ? Burası özgür bir ülke değil mi , sen unutma bu ülkede herkes müslüman değil , müslüman olsada böyle düşünmen çok ama çok yanlış..

Sizin gibi beyinler umarım bir gün tükenir , isid gibi takılıyorsunuz ortalıklarda..

Merak etmeyin Türkiye'yi bu hale çeviremeyeceksiniz :)
82518e93-b5e4-4273-b622-584482d3bdf9.jpg

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899

Bu dediklerinize malum partinin makam araçları ve günlük 10 Milyon TL masrafı olan saray dahil mi hocam? Yoksa sadece CHP'yi mi eleştiriyorsunuz?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
aç olanlar niye aç bi onu sorgula chp şarap üretip sattı diye mi 18 yılda ekonomi battı diye mi

Aynen ya CHP belediyesi bu şaraplı kolileri dağıtacağı kadar 1000 kadar yardım kolisi erzak kolisi yapıp vatandaşa dağıtır ve yardımcı flan olursa ne yaparız batarız flan saçma sapan işler. En iyisi şarap dağıtsın kendi adamlarına Fakirler nede olsa Erdoğan yüzünden fakir...
CHP'nin işi onlara yardım etmek değil FAKİR EDEBİYATI yapıp millet aç aç deyip kendileri keyip yapma kafayı çekme yeri oralar...

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Yakında "başkent olarak biz Londra'yı tanıyoruz." derlerse şaşırmam.

Yaşadığı toplumun örf ve geleneklerine bu kadar uzak kalan bir parti daha var mı?

Ne yapsınlar ? ellerine kılıçlar alarak Allahu ekber diyemi bağırsınlar yani ?

Bu noel baba tüm dünyada simge haline gelmiş bir sembol , siz nerede yaşıyorsunuz anlamadım herşeyden uzak kalmayın yada herşeyi dine bağlamayın çok kapalı insanlarsınız , bunların kimseye zararı yok .. saçmasınız

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Aynen ya CHP belediyesi bu şaraplı kolileri dağıtacağı kadar 1000 kadar yardım kolisi erzak kolisi yapıp vatandaşa dağıtır ve yardımcı flan olursa ne yaparız batarız flan saçma sapan işler. En iyisi şarap dağıtsın kendi adamlarına Fakirler nede olsa Erdoğan yüzünden fakir...
CHP'nin işi onlara yardım etmek değil FAKİR EDEBİYATI yapıp millet aç aç deyip kendileri keyip yapma kafayı çekme yeri oralar...
Keyif yapanlar şuan nerde kalıyo gayet iyi biliyoruz. Belediye yılın son günü üzüm alıp üretmiş dağıtmış. Yarın da yardım kolisi yapar dağıtır. Ha pardon onu yapınca çift başlılık oluyordu paralara çökülüyordu unuttum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Keyif yapanlar şuan nerde kalıyo gayet iyi biliyoruz. Belediye yılın son günü üzüm alıp üretmiş dağıtmış. Yarın da yardım kolisi yapar dağıtır. Ha pardon onu yapınca çift başlılık oluyordu paralara çökülüyordu unuttum.

Belediye bütçesinden ŞARAP dağıtmayı sevenler. O diğer yasak dediğini BAĞIŞ TOPLAYARAK yapmaya çalışınca yasal olarak suç oluyor. Onu belediyenin kasasından yapmak içlerinden gelmiyor tabi.

BELEDİYENİN KASASISINDAN kendi admalarına şarap dağıtacakları kadar keşke fakirlere Erzak dağıtabilselerdi... Tabii Önce kendi adamlarına veriyorlar Fakirlere ve ihtiyaç sahiplerine sonra belki verirler dimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: İBB'nin şöyle bir paket dağıttığı söyleniyor FAKE'te olabilir ama eğer gerçekten verdiyse belediyenin bütçesinden gerçekten yazık.. Birde üstüne Noel Bayramı Kutlu olsun İBB flan yazılmış. ( Ekrem Başkanın Bu kadar da saçmalayacağını düşünmüyorum inşAllah Fake tir. )

1609421016005.png

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Evde şöminemiz yok .O yüzden inanmıyorum. Sonuçta noel baba, herkese yardım edebilmeli ama tutturmuş illa bacadan girecem diyor. Noel baba gerçek olsa bile eve giremez :( Şansımı baştan kaybettim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,590
Evde şöminemiz yok .O yüzden inanmıyorum. Sonuçta noel baba, herkese yardım edebilmeli ama tutturmuş illa bacadan girecem diyor. Noel baba gerçek olsa bile eve giremez :( Şansımı baştan kaybettim.
Büyük büyük geyikleri var. Akşam uyurken camı açık bırak. Belki camdan girebilir