- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar SpeedFan programı güvenilir mi,kullanan var mı?
Asus x51r laptop var yazılımı var mıSpeedFan güvenilir fakat kendi anakartınızın yazılımını indirmeniz daha doğru olur.
O dosya bir zip açınca içinde bir iki kaç tane birşey var ama hangisi bilemedim
Asus kendi programında fan kontrolü yok güvenilir demi SpeedFan yukluyirum
Asus kendi programında fan kontrolü yoksa SpeedFan'dan kontrol etmeniz doğru olmaz. Fanlara tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?Asus kendi programında fan kontrolü yok güvenilir demi SpeedFan yukluyirum
Son hızda çalıştırmakAsus kendi programında fan kontrolü yoksa SpeedFan'dan kontrol etmeniz doğru olmaz. Fanlara tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
Güvenilir ama fan ayarını doğru yapamazsan pc zarar görür tavsiyem minimum yüzde 40da tutAsus kendi programında fan kontrolü yok güvenilir demi SpeedFan yukluyirum
Laptoplarda fanlar otomatik olarak sıcaklığa göre çalışır. Fanları sürekli son hızda çalıştırmak, fanları yoracaktır diye düşünüyorum. Fanları temizleyin, termal macunu yenileyin, laptobu kullanırken altına kitap koyun. SpeedFan'da şu sıcaklıkta şu hızda çalışsın şeklinde ayarlamanız daha doğru olacaktır.Son hızda çalıştırmak
SpeedFan güvenilir bir programdır,düzgünce ayarlarınızı yaptığınız taktirde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Son hızda çalıştırmak
Ben normalden aşağı düşürmem son hızda çalıştırmak istoyorumGüvenilir ama fan ayarını doğru yapamazsan pc zarar görür tavsiyem minimum yüzde 40da tut
son hızda çalıştırırsanız fanın ömrü azalır ve fazla ses çıkarSon hızda çalıştırmak
Peki son hızda döndürmek zararlı mıSpeedFan güvenilir bir programdır,düzgünce ayarlarınızı yaptığınız taktirde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Çıksın razıyımson hızda çalıştırırsanız fanın ömrü azalır ve fazla ses çıkar
Motorların ömrünü kısaltabilirsiniz,biraz zararlı evet ama çok ciddi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.Peki son hızda döndürmek zararlı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıksın razıyım
Üstte yazdığım gibi fanları yorar ve laptobun ömrü kısalır.Peki son hızda döndürmek zararlı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıksın razıyım
Hmm teşekkürlerMotorların ömrünü kısaltabilirsiniz,biraz zararlı evet ama çok ciddi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.