işlemci ve ekran kartı modelini yazarmısınBeyler sistemim CS GO yu yeterince kaldırıyor fakat oyun kasıyor anlamadım bir türlü
Windows 10 Pro
4 gb ram
2 gb ekran kartı
Directx 12
Min grafiklerde bile kasıyor bilen biri lütfen yardım etsin
intel core i5 3. nesil intel hd graphics 4000işlemci ve ekran kartı modelini yazarmısın
malesef kaldırmıyor cs yi bilgisayarın.Laptop ise yapacak bişi yok ancak masaüstü ise 450 500 tl ile orta ayar bi ekran kartı alarak sorunsuz bi şekilde oynayabilirsinintel core i5 3. nesil intel hd graphics 4000
sorunum 7 gün sonra çözülecekmalesef kaldırmıyor cs yi bilgisayarın.Laptop ise yapacak bişi yok ancak masaüstü ise 450 500 tl ile orta ayar bi ekran kartı alarak sorunsuz bi şekilde oynayabilirsin
işlemci ve ram yeterli olursa intel hd graphics ile cs oynayabilirsin direk çöpe atmayın.Intel HD Graphics ile mayın tarlası zor oynarsın. CS:GO nasıl oynatsın.
128MB VRAM ile oynayamazsın.işlemci ve ram yeterli olursa intel hd graphics ile cs oynayabilirsin direk çöpe atmayın.
ben 3000 den bahsetmiyorum işlemcin iyi ise az da olsa tatmin edicek şekilde gta5 bile oynarsın128MB VRAM ile oynayamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel HD 3000 ile alabildiğim en fazla FPS 10.
ya ben açmıyor demedim akıcı değil dedim hem sorunumu çözdümIntel HD Graphics ile mayın tarlası zor oynarsın. CS:GO nasıl oynatsın.
bende bu aralar bi hata almaya başladım eskiden 300 -400 fps de oynardım şimdi hep kasıyor 50 fps üstüne çıkmıyor oysa ki Rainbow Six , Battlefield 1 ,Forza Horizon 4 gibi zorlayıcı oyunları 90-100 fps ortalamayla oynuyorum ama sadece CS:GO da bunu yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Sistemim:
Amd Ryzen5 1600x 3.6 mhz 12 çekirdekli işlemci
Nvidia GeFORCE Gtx 1050ti 4gb gaming x oc edition ekrankartı
8gb 3000mhz crusial ram
Msi B450-M anakart
çok kötü oldu cs ya her güncelleştirmede fps düşüyor bende yaşıyorumGüncellemeden sonra optimize bozulmuş.
Ben oynamıyorum ama çoğu yorum böyle.çok kötü oldu cs ya her güncelleştirmede fps düşüyor bende yaşıyorum