s.aksoy
Asistan
- Katılım
- 29 Kasım 2020
- Mesajlar
- 200
- Reaksiyon puanı
- 71
- Puanları
- 28
Bir link'e tıkladığımda "google" ile değilde "chrome" la açılmasını istiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim!!
telefon üzerinde miBir link'e tıkladığımda "google" ile değilde "chrome" la açılmasını istiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim!!
ayarlardaki uygulamalardan varsayılanları bulup bağlantıları açma sekmesi için chrome'u seçmelisinBir link'e tıkladığımda "google" ile değilde "chrome" la açılmasını istiyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim!!
Evet Android telefonlarda ve varsayılan "chrome" zaten ama yinede "google"ile açılıyor.telefon üzerinde mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayarlardaki uygulamalardan varsayılanları bulup bağlantıları açma sekmesi için chrome'u seçmelisin
Google'ı devre dışı bırakın ayarlardan. Sonra linke basarken Chrome'yi seçip her zaman tuşuna basın.Evet Android telefonlarda ve varsayılan "chrome" zaten ama yinede "google"ile açılıyor.
Nasıl yaniEvet Android telefonlarda ve varsayılan "chrome" zaten ama yinede "google"ile açılıyor.
Google ile web bağlantısı açamazsın o aslında android sistem webview veya chrome durEvet Android telefonlarda ve varsayılan "chrome" zaten ama yinede "google"ile açılıyor.
Düz google diye geçen bir browser var androidde chrome değil yani neden olduğunu kimsenin bilmediği şeylerden biriGoogle ile web bağlantısı açamazsın o aslında android sistem webview veya chrome dur
Web sitelerini açan o değil android sistem webviewDüz google diye geçen bir browser var androidde chrome değil yani neden olduğunu kimsenin bilmediği şeylerden biri
OlmuyorAyarlar > Uygulamalar > Uygulama tercihlerini sıfırla
Yeni bir tarayıcı yükle sonradan seçenekler çıkacaktır.Olmuyor