Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Linuxte maç os teması nasıl yapılıyor
Ubuntu mu kullanıyorsun xubuntu veya başkasını mı ona göre söyleyeceğim.Linuxte maç os teması nasıl yapılıyor
Daha kurmadım ama oluyor mu diye merak ediyorumHangi masaüstü ortamını kullanıyorsun?
Hangisinde oluyorUbuntu mu kullanıyorsun xubuntu veya başkasını mı ona göre söyleyeceğim.
Oluyor,daha yeni MacOS temasına geçmeye çalışıyordum şansına tam denk geldi şuan.Daha kurmadım ama oluyor mu diye merak ediyorum
Neredeyse hepsinde oluyor ama yöntemleri farklı bazılarının ondan sordum.Hangisinde oluyor
Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?Nasıl yapılıyor peki
Hangisinde oluyorsa onu kuracağımHangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
Ubuntu'da oluyor Xubuntu'da oluyor bu örnekler böyle uzar gider neredeyse hepsinde bu tema değişikliliğini yapabiliyorsunuz.Hangisinde oluyorsa onu kuracağım
Peki nasılUbuntu'da oluyor Xubuntu'da oluyor bu örnekler böyle uzar gider neredeyse hepsinde bu tema değişikliliğini yapabiliyorsunuz.
Kullanacağınız dağıtımı söylemezseniz size kesin bir şey söyleyemeyeceğim.Farklı farklı yöntemlerle oluyor hepsinde.Peki nasıl
LubuntuKullanacağınız dağıtımı söylemezseniz size kesin bir şey söyleyemeyeceğim.Farklı farklı yöntemlerle oluyor hepsinde.
Şu videodaki aşamaları izleyebilirsiniz,buraya yazmaya üşendimXubuntu
Peki lubuntuda nasılŞu videodaki aşamaları izleyebilirsiniz,buraya yazmaya üşendim
Lubuntu için de bu videoyu referans alabilirsiniz.Peki lubuntuda nasıl
Teşekkürler Siz kurdunuz mu kendinize güzel oldu muLubuntu için de bu videoyu referans alabilirsiniz.
Daha önce eski bilgisayarımda denemiştim güzel duruyor,şuan o bilgisayar uzaktan eğitim için kullanıldığından dolayı pek müdahale etmek istemiyorum o bilgisayara.Siz kurdunuz mu kendinize güzel oldu mu
Bulaşacağını sanmıyorum,daha önce denemiştim çünkü.Hmm peki virüs felan bulaşmaz demi bu dosyalardan
Önemli değil efendim.Hmm teşekkürler
Aynı konu ile ilgili @MrtAltg üstadın açtığı konu var, foruma başlık açmadan önce aratırsanız iyi olur.Linuxte maç os teması nasıl yapılıyor
forum.shiftdelete.net
Orada kde den yapıyorlar lxde sordumAynı konu ile ilgili @MrtAltg üstadın açtığı konu var, foruma başlık açmadan önce aratırsanız iyi olur.
![]()
KDE Plasma Desktop'u Mac OS a benzetme çalışması linux
Linux Scoop youtube kanalında yayınlanan bir video Kde masaüstünü Mac Os masa üstüne çevirme çalışması. Zaten çoğu arkadaş farklı şekillerde de olsa benzetmeye çalışıyor.forum.shiftdelete.net
Ne başlıkta ne ilk mesajınızda lxde yazmıyor.Orada kde den yapıyorlar lxde sordum
lab.redmallorca.com
TeşekkürlerNe başlıkta ne ilk mesajınızda lxde yazmıyor.
LXDE yi macosa benzetmek için ekstra programlar kurmanız gerekir. KDE'yi kendi temaları ile 1-2 dakikada macosa benzetebilirsiniz.
How To Install Mac OS X Lion Theme On Lubuntu / LXDE | RedMallorca LAB
Lubuntu 12.04 with Mac OS X Lion Theme, xcompmgr & cairo-dock Mac OS X is the special one in the Desktop market. So many people admire it because of its beauty, safety (yes, it is an UNIX) and its profesional image as “an OS for profesional modern art designer”. Yeah, Mac OS X has beautifullab.redmallorca.com