Klavye seçimi : sizce hangisi?

Hangisi?

• G213

• Reddragon

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Reaksiyon puanı
4,093
Klavye daha iyi mouseler eşit yani. O zaman yarınki konumda görüşürüz.
Sizin ikinize de çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Vaktinizi ayırıp yardım ettiniz teşekkürler dostlarım.
İyi geceler dilerim uyuyun artık.
Ne demek hocam siz de uyuyun artık yarınki konuda buluşuruz :)

¹ ChamPoinT ¹

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
595
Klavye daha iyi mouseler eşit yani. O zaman yarınki konumda görüşürüz.
Sizin ikinize de çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Vaktinizi ayırıp yardım ettiniz teşekkürler dostlarım.
İyi geceler dilerim uyuyun artık.
goodbya!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Umut çelik rüyada konu açıyordur. Msi mi ? Logitech mi ? Makanik mi? Plastik mi ?
?
İyi geceler.

Son düzenleme:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bu konuya son eklemem olsun:
K330 klavyemi yeniden çıkardım. Oyun oynarken arada kesinti oluyordu henüz denemedim. Şuanlık çok rahat geldi bana eski klavyeden sonra. Çok hafif tuşlar.

Alırsam GK50 veya steelseries apex 3 alırım.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Ya arkadaşlar bırakın şu rampage gamepower ön yargısını ya @UmutÇelik @Sibraius haksızmıyım.2 seneden beri Rampage macromy kb-r33 kullanıyorum hala hiç bir sıkıntısını görmedim rgb sinde bir bozulma yok tuşlarda gayet iyi basıyor bırakın şu ön yargıyı.çıksın gelsin hadi rampage alınmaz diyenler nerdesiniz bari bi kanıtla gelin neymiş merdiven altı ürünmüş neymiş çin üretiyomuş.ne bu tantana teknolojinin lideri zaten çin.!! bırakın bu işleri.@UmutÇelik kardeşim sende rampage alınmaz diyenleri takma kafana yatanı al geç.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
2sene rampage nin 50 tllik mausesi ile oyun oynadım hala bozulmadı ben koparttım attım g102 aldım

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
G213'ü ben epey bir süre kullandım, baya da memnun kaldım. Sonra o klavyeyi abime verip ben Razer Blackwidow aldım. Abim de çok memnun. Bozulsa bir daha alırım diyor.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bozulmak ne alaka memmun değilim sadece. Burda gamepower fanboy'luğu yapmaya gerek yok bence.
Ben fanboyluk felan yapmıyorum yapsam logitech kullanmazdım.Sadece ön yargıyı anlamaya çalışıyorum o 2 marka için gamepower ve rampage

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
G213'ü ben epey bir süre kullandım, baya da memnun kaldım. Sonra o klavyeyi abime verip ben Razer Blackwidow aldım. Abim de çok memnun. Bozulsa bir daha alırım diyor.
Bilemedim mekanik olmayışının da etkisi oldu.

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Ben fanboyluk felan yapmıyorum yapsam logitech kullanmazdım.Sadece ön yargıyı anlamaya çalışıyorum o 2 marka için gamepower ve rampage
GamePower'ın bana göre her şeyi kalitesiz hepsini kullandım ve hiç birinden memmun kalmadım.

Peki gamepower de ne sıkıntısı yaşadınız neyini sevmediniz
Tasarımı bana göre iyi değil.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bilemedim mekanik olmayışının da etkisi oldu.
Mekanikmi istiyorsun?

GamePower'ın bana göre her şeyi kalitesiz hepsini kullandım ve hiç birinden memmun kalmadım.

Tasarımı bana göre iyi değil.
Tasarımı sen sevmessin bir başkası sever bu kişisel bir olay bu bir sebep olamaz.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Bana kalırsa mause olarak g102 den şaşma ve g102 nin yanına g213 iyi gider fazla araştırmana gerke yok kafan karışır her ağızdan bir laf çıkar ve oylara bakarsan logitech açık ara. ben g102 kulanıcısıyım ondan şaşma.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Bana kalırsa mause olarak g102 den şaşma ve g102 nin yanına g213 iyi gider fazla araştırmana gerke yok kafan karışır her ağızdan bir laf çıkar ve oylara bakarsan logitech açık ara. ben g102 kulanıcısıyım ondan şaşma.
Tamam G213 güzel de daha bütçe arttırınca çok daha iyileri var.
Mesela bu.
Bilek desteği çok güzel ve çok sessiz.