Tesian1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 26
Şimdi 16Gblik bir monster laptop alsam ortalama fiyatı 8k sizce kaç yıl gider? Lise 10um üni sona kadar gider mi diye düşünüyorum.
Bi pc oyun için ömrü 3-4 sene chrome vs. Küçük işler için 6-8 sene max ama bakımlarını özellikle termal macununu değiştirmeden yt da bile ısınır üni de çok bi işine yaramaz word falan ama monster önermemŞimdi 16Gblik bir monster laptop alsam ortalama fiyatı 8k sizce kaç yıl gider? Lise 10um üni sona kadar gider mi diye düşünüyorum.
Kullanımınıza bağlı.Şimdi 16Gblik bir monster laptop alsam ortalama fiyatı 8k sizce kaç yıl gider? Lise 10um üni sona kadar gider mi diye düşünüyorum.
Neden? Yazılım okumayı düşünüyorum eğer yazılım okursam işim pc olacak zatenBi pc oyun için ömrü 3-4 sene chrome vs. Küçük işler için 6-8 sene max ama bakımlarını özellikle termal macununu değiştirmeden yt da bile ısınır üni de çok bi işine yaramaz word falan ama monster önermem
Bu iyimiş. Ama yazılım okuyan birisi için sert bir tasarıma sahip bence.https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q9hey-005-pm-HB00000YDN4H bütçe arttıtıp bu laptopu alabilirsiniz.
10 15 dk gider.Şimdi 16Gblik bir monster laptop alsam ortalama fiyatı 8k sizce kaç yıl gider? Lise 10um üni sona kadar gider mi diye düşünüyorum.