- Reaksiyon puanı
- 4
GampePower Bane mi yoksa Rampage SMX R44 mü
Bence SMX R44GampePower Bane mi yoksa Rampage SMX R44 mü
peki nedeni ne ve arasında ki farklarBence SMX R44
Görünüm ve driver olarak.peki nedeni ne ve arasında ki farklar
elimde GampePower Bane var iade edip Rampage SMX R44 almam mantıklı mı sizceGörünüm ve driver olarak.
Bence mantıklı değil.elimde GampePower Bane var iade edip Rampage SMX R44 almam mantıklı mı sizce
tamam teşekkürlerBence mantıklı değil.
Rica ederim.tamam teşekkürler
ne kadar kullandınız birde nasıl bozuldu neyi çalışmıyorgamepower bane kulandım 1 ay önce bozuldu baya bi kullandım iade etmemeni öneririm ve mouse kısmındaki kablo çıkış yeri zamanla kullanıma bağlı olarak aşınabiliyor diikatli kullanırsanız bi problem çıkmaz
çok çantaya sokup çıkardım o sırada kablosu bükülmekten çıkmaya başladı temassızlıktan çöpe attım fazla bi süre kullanamadım o halde bnm dikkatsizliğimden bozuldu yoksa kullanırdım dahane kadar kullandınız birde nasıl bozuldu neyi çalışmıyor
rampage in ipli kablosu aşınması zor olur sanırsamçok çantaya sokup çıkardım o sırada kablosu bükülmekten çıkmaya başladı temassızlıktan çöpe attım fazla bi süre kullanamadım o halde bnm dikkatsizliğimden bozuldu yoksa kullanırdım daha
kullanıma bağlı gamepowerında sağlamdı kablosu ama hor kullandım yani tamammen senin kullanmana bağlı bi durumrampage in ipli kablosu aşınması zor olur sanırsam
oyunlar da hangisi daha iyi bir bilginiz varmıkullanıma bağlı gamepowerında sağlamdı kablosu ama hor kullandım yani tamammen senin kullanmana bağlı bi durum
ben fps den çok strateji oyunları oynadığım için herhangi bi yorum yapamam ama rampage daha iyi gibioyunlar da hangisi daha iyi bir bilginiz varmı
tamam saolunben fps den çok strateji oyunları oynadığım için herhangi bi yorum yapamam ama rampage daha iyi gibi
rica ederimtamam saolun