Pc toplama

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Merhaba arkadaşlar benim yakın zamanda pv toplama ihtimalim var bana yardımcı olur musunuz bütçe 2700 maks 3300,oyun oynamak gibi bir derdim yok,yazılım programları kullanmak için.mönitöre gerek yok ,rahat 8 yıl götürürse iyi olur,hdmi olsun

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Merhaba arkadaşlar benim yakın zamanda pv toplama ihtimalim var bana yardımcı olur musunuz bütçe 2700 maks 3300,oyun oynamak gibi bir derdim yok,yazılım programları kullanmak için.mönitöre gerek yok ,rahat 8 yıl götürürse iyi olur,hdmi olsun
Bu fiyata düzgün bir bilgisayar toplanması çok zor.Bir Raspberry Pi 4 veya Raspberry Pi 3B+ işinizi görecektir.

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Bu fiyata düzgün bir bilgisayar toplanması çok zor.Bir Raspberry Pi 4 veya Raspberry Pi 3B+ işinizi görecektir.
O daha iyi ben severim öyle şeylerle uğraşmayı,zaten merakımdan biraz da konu pc toplama niyetim çok az
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rasberry pi nin asusun üretmiş olduğu versiyonları nasıl

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
O daha iyi ben severim öyle şeylerle uğraşmayı,zaten merakımdan biraz da konu pc toplama niyetim çok az
Güzel ve çok amaçlı aletlerdir,hobi elektronik içinde kullanılır,Ubuntu mate vb. dağıtımları yada Rasbian işletim sistemini kurup kullanabilirsiniz.

Rasberry pi nin asusun üretmiş olduğu versiyonları nasıl
Yeni çıkan Raspbery Pi 4 bence daha iyi hem topluluk tarafından üzerinde yoğun bir ilgi var hemde gayet kullanıcı dostu ayrıca bir hard diskiniz veya SSD'niz varsa Raspberry pi artık onlar ile de çalışabiliyor.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Evet,Televizyonunuz üzerinden Raspberry Pi kullanabilirsiniz eğer kenarlarda siyah boşluklar görürseniz Overscan'i ayarlardan kapatmayı unutmayın.
Hmm teşekkürler yani rasberry alınca yanında şunları da almam gerek demi
KlavyeMousem var ona gerek yok
Micro hdmi to hdmiSoğutucu gerek var mı

Evet,Televizyonunuz üzerinden Raspberry Pi kullanabilirsiniz eğer kenarlarda siyah boşluklar görürseniz Overscan'i ayarlardan kapatmayı unutmayın.
Micro hdmi to hdmi

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Micro hdmi to hdmiSoğutucu gerek var mı

Micro hdmi to hdmi
Evet bunları alabilirsiniz,5-10 lira arasında bir Heatsink sizin işinizi görecektir ama overclock yapacaksanız bir fan almanız mantıklı olacaktır.