Acaba hazır win 7 usb varmı

Reaksiyon puanı
1,338
Merhaba arkadaşımın pc çökmüş de Rufus ile usb ye win 7 yada 10 yazamıyor bende dedim ki acaba mesela flash ı biçimlendirip hazır olan dosyaları usb ye atıp win kurulumu yapabilirmi oradan da win 10 a geçer zaten. Link atarmısınız

Reaksiyon puanı
1,338

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Merhaba arkadaşımın pc çökmüş de Rufus ile usb ye win 7 yada 10 yazamıyor bende dedim ki acaba mesela flash ı biçimlendirip hazır olan dosyaları usb ye atıp win kurulumu yapabilirmi oradan da win 10 a geçer zaten. Link atarmısınız
Eğer bir telefon sahibiyseniz telefonunuzla bile USB belleğinize ISO dosyası yazdırabilirsiniz,bunun için şu videoyu referans alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell foruma veda etmiştir o yüzden onu etiketlemek yerine başkalarını etiketlemeniz daha mantıklı olacaktır.

Reaksiyon puanı
1,338
Hocam ben sordum da şuan pardus yüklemiş acaba pardustan win 10 a geçmenin yolu varmıdır

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Hocam ben sordum da şuan pardus yüklemiş acaba pardustan win 10 a geçmenin yolu varmıdır
Tabi ki vardır,öncelikle terminali açıp sudo su yazıyorsunuz daha sonrada dd if=/home/ram/İndirilenler/windowsisodosyası.iso(Burayı ISO dosyanızın bulunduğu konuma göre ayarlayınız) of=/dev/sda1(Burayı USB Belleğinize göre ayarlayınız) bs=4M yazarak USB'nize ISO dosyası yazdırabilirsiniz.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,303
Eğer bir telefon sahibiyseniz telefonunuzla bile USB belleğinize ISO dosyası yazdırabilirsiniz,bunun için şu videoyu referans alabilirsiniz.

@EFI Shell foruma veda etmiştir o yüzden onu etiketlemek yerine başkalarını etiketlemeniz daha mantıklı olacaktır.
Neden gitti acaba?

Reaksiyon puanı
1,338
win 7 indirme linki var verimmi istediğin oysa

Windows 7 Disk Görüntülerini (ISO Dosyaları) İndir şu linkten indirdikten sonra rufus programı ile usb ye yazdıracaksınız, sonra usb yi takın, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonrasında esc tuşuna basın, uefı veya usb ile baslayan kısmı seçin, sonrasında kurlumu yapabilirsiniz.

Tabi ki vardır,öncelikle terminali açıp sudo su yazıyorsunuz daha sonrada dd if=/home/ram/İndirilenler/windowsisodosyası.iso(Burayı ISO dosyanızın bulunduğu konuma göre ayarlayınız) of=/dev/sda1(Burayı USB Belleğinize göre ayarlayınız) bs=4M yazarak USB'nize ISO dosyası yazdırabilirsiniz.

her işletim sisteminden her işletim sistemine bir kısıtlama olmaksızın geçilebilir

Neden gitti acaba?

Bir üyeye kırıcı bir söz söylemişti daha sonrada bana Discord'dan forumu bıraktığını söylemişti.

Teşekkür ederim sağolun.