muharrem4201
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
ben makina kodlamak istiyorum şeker fabrikasında makinaları kodlıyacam hangi yazılım dilini öğrenmeleyim.
Bir çok dil olabilir, bu dil sadece bu işe yarar bu dil sadece o işe yarar diye kesin bir kural yok ,kaç yaşındasınız?ben makina kodlamak istiyorum şeker fabrikasında makinaları kodlıyacam hangi yazılım dilini öğrenmeleyim.
teşekkürler hocam
özel hayatım bilgi verememBir çok dil olabilir, bu dil sadece bu işe yarar bu dil sadece o işe yarar diye kesin bir kural yok ,kaç yaşındasınız?
Ben merakımdan değil,ona göre yazılım dili söylemek için sormuştum,şuan hiç yazılım bilginiz yok mu,neden şeker fabrikası,bu işe zevk almadan sadece parası için veya havalı olsun diye girecekseniz gitmemenizi tavsiye ederim,c# ile python işinizi görürteşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
özel hayatım bilgi veremem
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi profil fotoğrafından anlaşılıyor elime bak
C derken C#miMakinayı sıfırdan kodlayacaksan Assembly ve C.
Farklı şeylerC derken C#mi
?Ben merakımdan değil,ona göre yazılım dili söylemek için sormuştum,şuan hiç yazılım bilginiz yok mu,neden şeker fabrikası,bu işe zevk almadan sadece parası için veya havalı olsun diye girecekseniz gitmemenizi tavsiye ederim,c# ile python işinizi görür
Yaşım sır kalsın yazılımla hiç bir türlü bilgim yok makineleri kodlayacam hem merakım var hemde para kazanmak içinBen merakımdan değil,ona göre yazılım dili söylemek için sormuştum,şuan hiç yazılım bilginiz yok mu,neden şeker fabrikası,bu işe zevk almadan sadece parası için veya havalı olsun diye girecekseniz gitmemenizi tavsiye ederim,c# ile python işinizi görür
Assembly çok zor bir dil (inanılmaz derecede zor bir dil) ve C de orta seviye bir dil. Assembly öğrenebilirsen Microsoft'ta bile işe girersin belki o derece.Yaşım sır kalsın yazılımla hiç bir türlü bilgim yok makineleri kodlayacam hem merakım var hemde para kazanmak için
C dili C# ve C++ dillerinin babası gibi bir şey.C derken C#mi
Teşekkür ederimAssembly çok zor bir dil (inanılmaz derecede zor bir dil) ve C de orta seviye bir dil. Assembly öğrenebilirsen Microsoft'ta bile işe girersin belki o derece.
C dili C# ve C++ dillerinin babası gibi bir şey.
Bu arada Assembly öğrenmeye çalışacaksan pudralı ellerle düz duvara tırmanma çabandan dolayı seni takdir ederimTeşekkür ederim