MK14 Alınır mı ?

Reaksiyon puanı
106
4 yıla yakındır aktif kullandığım klavyem bozulmaya başladı (motospeed ck 104) yeni klavye almata karar verdim ve Magic Refiner MK14 adlı klavyeyi çok beğendim küçük olması hoşuma gitti ve istediğim şeyleri karşılıyor RGB ve Mekanik sizce alınır mı

Link: https://www.hepsiburada.com/magic-r...k-klavye-68-tus-yurt-disindan-pm-HB00000VFSYX

sizce alınır mı en fazla 300tl bütçem var 300tl dışı önermenizi tavsiye etmiyorum şimdiden teşekkürler

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
4 yıla yakındır aktif kullandığım klavyem bozulmaya başladı (motospeed ck 104) yeni klavye almata karar verdim ve Magic Refiner MK14 adlı klavyeyi çok beğendim küçük olması hoşuma gitti ve istediğim şeyleri karşılıyor RGB ve Mekanik sizce alınır mı

Link: https://www.hepsiburada.com/magic-r...k-klavye-68-tus-yurt-disindan-pm-HB00000VFSYX

sizce alınır mı en fazla 300tl bütçem var 300tl dışı önermenizi tavsiye etmiyorum şimdiden teşekkürler
Linkteki klavye yurtdışı. Sepete ekleyip sepette bakarsan görürsün fiyat baya artıyor.
Bence G213 alabilirsin.

Reaksiyon puanı
106
Reaksiyon puanı
106
bencede ama değmez o kadar gün yurtdışından beklemeye
hepsiburadan geliyor kısa sürer diye duymuştum hepsiburadanın yurtdışı kampanyası 1 hafta gibi kısa bir sürede geliyor diye duymuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce Rampage orion nasıl onu alabilirm çok hoşuma gitmişti

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Baktım red switch miş ama detaylı bir araştırma yapın derim biraz hızlı baktım.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Şaşacağım galiba ya. G102 kesin de klavyeden emin değilim.
G213 bütün isteklerinizi kaşılıyor. Bilek desteği çıkmıyor, bu bana göre eksiklik ama sorun değil. Bir de Logitech RGB Mouse varsa tadından yenmiyor. Aydınlatmalar ve renk değişimleri senkronize çalışıyor. G213 öneririm. Genel olarak Logitech markasını öneriyorum, çünkü teknik desteği inanılmaz kaliteli.

Bu yazıyı g102 alırken görmüştüm birdaha değerlendir bence g213ü

]

Bu arada başka forum sitesini konusunu atmak ban sebebimi bilmiyorum ban sebebi ise k.b

garantiyi çok önemsemiyorum zaten eşyalarıma güzel bakıyorum benim için sorun yapmaz
Senin için sorun yapmaz ama teknoloji işi şans işidir

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
G213 bütün isteklerinizi kaşılıyor. Bilek desteği çıkmıyor, bu bana göre eksiklik ama sorun değil. Bir de Logitech RGB Mouse varsa tadından yenmiyor. Aydınlatmalar ve renk değişimleri senkronize çalışıyor. G213 öneririm. Genel olarak Logitech markasını öneriyorum, çünkü teknik desteği inanılmaz kaliteli.

Bu yazıyı g102 alırken görmüştüm birdaha değerlendir bence g213ü

Bu arada başka forum sitesini konusunu atmak ban sebebimi bilmiyorum ban sebebi ise k.b

Senin için sorun yapmaz ama teknoloji işi şans işidir
En iyisi linki kaldır.
Mekanik olmayışı düşündürdü.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
En iyisi linki kaldır.
Mekanik olmayışı düşündürdü.
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe | Trendyol bak istersen

https://www.hepsiburada.com/motospe...i-outmu-kirmizi-yurt-disindan-pm-HB00000VFSXC sizce bu klavye alınır mı hem alışık olduğum bi marka ve baya beğendim
Alınır bence videolarına felan bak değerlendir istediklerini karşılıyorsa al