evt ama uygulamalar yinede framework kur diyorzaten yüklüymüş
hangi uygulama?evt ama uygulamalar yinede framework kur diyor
framework gerektiren her uygulamaZaten yüklü yüklemene gerek yok hangi program için gerekli?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi uygulama?
yüklüymüş kurmana gerek yok ama sorun birdaha çıkarsa o uygulamayı silip yeniden yükle.framework gerektiren her uygulama
yüklü değil işte hiçbir yerde framework yok uygulamaları silip silip tekrar yükledim zatenyüklüymüş kurmana gerek yok ama sorun birdaha çıkarsa o uygulamayı silip yeniden yükle.
istediğim uygulamaları ve bikaç oyunu açmak için lazım framework , bunsuz açılmıyorSen ne için kuruyorsun???
yaparsanız sevinirimMuhtemelen harici framework leri de istiyor. Dilersen tek tek indirip deneyebilirsin. Bende toplu halde mevcut. Upload edip paylaşadabilirim.
dostum framework hiçbiryerde yüklü gözükmüyorkiDostum öncelikle yüklü olan frameworkü sil ve tekrar indirip yükle.
Bunu yaptıktan sonra şunu da yükle:
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Dec 2025 Download
This archive contains the latest version (December 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the iwww.techpowerup.com
Bunu da yaptıktan sonra şu iki directx 9 ve 11 de yükle
DirectX
DirectX 11 indir - Bilgisayarınızın görüntü performansını artırmak için gerekli olan DirectX yazılımının 11 versiyonudur....www.gezginler.net
Bütün programları kapatyaparsanız sevinirim
dostum framework hiçbiryerde yüklü gözükmüyorki