Kullanıcı adı44
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 27
Okadar artıramamBütçeyi çıkarsan da 5600xt de alabilirsin
Okadar artıramam![]()
Doğru, Mech oc sorunluMsi rx5500xt alınmaz sorunlu bir kart ve pahalı.
![]()
Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (11295-01-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Dostum sana tavsiyem XT kartlarda wattman ve blackscreen sorunu halen daha devam ediyor gtx 1650 super varken 5500xt almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Fotoğrafdaki ekran kartlarında hangisi daha iyi yada bu fiyatlara daha iyi hangi "Amd" ekran kartı var?
MacOS kullanacağım oda sadece AMD kartlarda oluyor.Doğru, Mech oc sorunlu
Dostum sana tavsiyem XT kartlarda wattman ve blackscreen sorunu halen daha devam ediyor gtx 1650 super varken 5500xt almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Şimdi insanlar beni taşlamaya başlayacak ama ben 5500 XT kartlar için sapphire önermiyorum. Aynı sorunlar sapphire de inanılmaz sık raslanıyor.MacOS kullanacağım oda sadece AMD kartlarda oluyor.
8gb versiyonu var mı?Şimdi insanlar beni taşlamaya başlayacak ama ben 5500 XT kartlar için sapphire önermiyorum. Aynı sorunlar sapphire de inanılmaz sık raslanıyor.
Asus evo serisiyle kartları baştan dizayn etti, alınacaksa bile wattman sorununun en az olduğu kart asus evo serisi olduğu kanaatindeyim. 1850 TL
![]()
ASUS DUAL RX5500XT-O4G EVO 4Gb DDR6 OC EDITION HDMI DP DIRECTX 12
ASUS DUAL RX5500XT-O4G EVO 4Gb DDR6 OC EDITION HDMI DP DIRECTX 12www.bizdehesapli.com
Aynı kartın 8 gb versiyonu ile aralarında bir miktar fiyat farkı var,8gb versiyonu var mı?
Vermeye değer mi?En az 4-5 sene kullanacağım.Aynı kartın 8 gb versiyonu ile aralarında bir miktar fiyat farkı var,
2271 TL
![]()
ASUS DUAL RX5500XT-O8G EVO 8Gb GDDR6 OC EDITION HDMI DP DIRECTX 12
ASUS DUAL RX5500XT-O8G EVO 8Gb GDDR6 OC EDITION HDMI DP DIRECTX 12www.bizdehesapli.com
4-5 Sene kullanmak niyetindeyseniz 5600 XT kartlara yönelmenizi öneriyorum. 5500 XT günümüz oyunlarında sorunsuz yetiyor ama bundan 2-3 yıl sonra çıkacak oyunlarda kesinlikle zorlanacaktır.Vermeye değer mi?En az 4-5 sene kullanacağım.
4-5 Sene kullanmak niyetindeyseniz 5600 XT kartlara yönelmenizi öneriyorum. 5500 XT günümüz oyunlarında sorunsuz yetiyor ama bundan 2-3 yıl sonra çıkacak oyunlarda kesinlikle zorlanacaktır.
6 GB VRAM oyun için oldukça yeterlidir, 8 gb almak için bütçenizi de çok zorlamaya gerek yok.
Rockstart games oyunları çıkardığında optimizasyonunu gayet güzel bir şekilde yapmış olarak çıkartıyor, ama ben konu ile ilgili bir öngörü yapmayacağım. Firmalar beni şaşırtıyor. Benim konu ile ilgili yapacağım öneriler bu kadar.Gta 6 çıksa çok büyük bir oyun olur onu oynatma ihtimali var mı 5500xt'nin?
5600xt bütçemi aşıyor.
Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.İyi forumları.Rockstart games oyunları çıkardığında optimizasyonunu gayet güzel bir şekilde yapmış olarak çıkartıyor, ama ben konu ile ilgili bir öngörü yapmayacağım. Firmalar beni şaşırtıyor. Benim konu ile ilgili yapacağım öneriler bu kadar.