S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Bende dragon diyorum şu video bile fikir değiştirebilir.Evet baya güzelmiş ama bütçeyi çok aşıyor.
Ben de emin değilim.
Beni ikna etmeniz lazım.
Bende dragon diyorum şu video bile fikir değiştirebilir.Evet baya güzelmiş ama bütçeyi çok aşıyor.
Ben de emin değilim.
Beni ikna etmeniz lazım.
Hmm o zaman almayan satanist (!)Evet baya güzelmiş ama bütçeyi çok aşıyor.
Ben de emin değilim.
Beni ikna etmeniz lazım.
Bunu atmıştın daha önce. Ya aslında Trendyol a hiç bulaşmak istemiyorum mediamarkt çok işime gelmişti bilemedim şimdi.Bende dragon diyorum şu video bile fikir değiştirebilir.
Sessiz istemiyorum bunların sesi iyi.Hmm o zaman almayan satanist (!)
Hocam sessiz istiyorsanız red switch bir mekanik klavye alabilirsiniz şuan araştırıyorum.
Mekanik önemli değilse G213 öneririm.Bunu atmıştın daha önce. Ya aslında Trendyol a hiç bulaşmak istemiyorum mediamarkt çok işime gelmişti bilemedim şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sessiz istemiyorum bunların sesi iyi.
G213 veya dragondan birini alacağım muhtemelen.
Beni bunlardan birine ikna edin.
Redragon çünkü hissi muazzam , mekanik çünkü . g213 de sadece logitech diye öyle.Bunu atmıştın daha önce. Ya aslında Trendyol a hiç bulaşmak istemiyorum mediamarkt çok işime gelmişti bilemedim şimdi.
Sessiz istemiyorum bunların sesi iyi.
G213 veya dragondan birini alacağım muhtemelen.
Beni bunlardan birine ikna edin.
Önemli değil desem yalan olur önemli desem yalan olur.Mekanik önemli değilse G213 öneririm.
Redragon çünkü hissi muazzam , mekanik çünkü . g213 de sadece logitech diye öyle.
Dragonun artısı mekanik eksisi numlock kısımı yok bilek desteği yok.Önemli değil desem yalan olur önemli desem yalan olur.
Kararsızlık güzel ben telefonda da böyle kararsız kalmıştım alışkınım.
Şöyle yapalım:
Dragonun 213 e 213 ün dragona artıları neler?
Dragon'un artıları mekanik olması , %60 olması (bana göre) , G213'ün artıları Logitech gibi bir firma ve bilek desteği (ama ekstradan bilek desteği alıp klavyenin önüne koyabilirsiniz)Önemli değil desem yalan olur önemli desem yalan olur.
Kararsızlık güzel ben telefonda da böyle kararsız kalmıştım alışkınım.
Şöyle yapalım:
Dragonun 213 e 213 ün dragona artıları neler?
2-1 G213 alıyor mu yani?Dragonun artısı mekanik eksisi numlock kısımı yok bilek desteği yok.
G213 artısı bilek desteği var numlock kısmı var eksisi mekanik değil.
g213' ün öne çıktığı yer yazlımı ve garantisi.Klavye almayı düşünüyorum şu ikisi arasında kaldım.
REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K568r Dark Avenger Keyboard,rainbow, Blue Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi, LIGHTSYNC Teknolojisi, Sıvı Dökülmesine Dayanıklı, Özel Medya Denetimleri, Türkçe Q Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sizce hangisi?
Daha önce böyle bir klavye kullanmadığım için bilgim yok.
@Sibraius @Ümit Çöçü
Peki o nasıl oluyor biraz açabilir miyiz?(ama ekstradan bilek desteği alıp klavyenin önüne koyabilirsiniz)
Çok kısa oluyor onlarda.Dragon'un artıları mekanik olması , %60 olması (bana göre) , G213'ün artıları Logitech gibi bir firma ve bilek desteği (ama ekstradan bilek desteği alıp klavyenin önüne koyabilirsiniz)
Addison KP-5003 Siyah Klavye Padi: Amazon.com.tr bundan alıp klavyenin önüne koyuyosun.Peki o nasıl oluyor biraz açabilir miyiz?
Kişisel bir durum ben mekanik diyorum.2-1 G213 alıyor mu yani?
Ama bağlanmış olmuyor değil mi?Addison KP-5003 Siyah Klavye Padi: Amazon.com.tr bundan alıp klavyenin önüne koyuyosun.
Bağlanmıyor evet .Siz bilirsiniz bence ama Redragon daha mantıklıAma bağlanmış olmuyor değil mi?
Mantıklı gelmedi çok.
Ya aslında ben alıp klavyenin ışıklarıyla oynayacak değilim o kendisi oynasın dursun.
G213 alacağım galiba.
Bir de MediaMarkt'da deneyip almak istiyorum. Ama o 10tl den yararlanamıyorum galiba.
Olmazsa dener sonra da sipariş veririm.
Ne geleceğini bilmiyorum öbür türlü.
Reddragon 2 evet 1 hayırla uğurluyoruz o zaman.Bağlanmıyor evet .Siz bilirsiniz bence ama Redragon daha mantıklı
Ama bağlanmış olmuyor değil mi?
Mantıklı gelmedi çok.
Ya aslında ben alıp klavyenin ışıklarıyla oynayacak değilim o kendisi oynasın dursun.
G213 alacağım galiba.
Bir de MediaMarkt'da deneyip almak istiyorum. Ama o 10tl den yararlanamıyorum galiba.
Olmazsa dener sonra da sipariş veririm.
Ne geleceğini bilmiyorum öbür türlü.
Evet mekanik için.Ben merak ettim ne alıcaksınızReddragon 2 evet 1 hayırla uğurluyoruz o zaman.
Bilemedim ya karmaşık bir iş oldu.
Siz galiba mekanik olduğu için onu seçtiniz.
Galiba yazılım da oluyormuş ama gerek yok bence.
Numlock a da gerek yok ben zaten kullanmıyorum şuan var da bir işe yaramıyor.
rampage :/
Kötü mü?Evet mekanik için.Ben merak ettim ne alıcaksınız
rampage :/
Rampage dayanıksız diye biliyorum her yerde kötüleniyor maalesefKötü mü?
Blue switch daha çok ses çıkarır daha çok yazı yazmak içindir.İki sorum var:
Blue ve red switch arasındaki fark nedir?
Ve ayrıca neden tuşları söküyorlar ki neden mesela ben tuşları sökeyim?
Ben kendim rampage kullanıyorum dayanıksız falanda değil.Rampage dayanıksız diye biliyorum her yerde kötüleniyor maalesef![]()
Blue switch daha seslidir Red switch daha sessizdir.Yani gerek yok işte koyayım özellik de parası yükselsin diye.İki sorum var:
Blue ve red switch arasındaki fark nedir?
Ve ayrıca neden tuşları söküyorlar ki neden mesela ben tuşları sökeyim?
Teknoloji işi şans işiBlue switch daha çok ses çıkarır daha çok yazı yazmak içindir.
Red switch az ses çıkarır oyun oynamak içindir.
Temizlemek için tuşlar çıkarılabilir.
Ben kendim rampage kullanıyorum dayanıksız falanda değil.
G213 kırmızımı yoksa mavi mi? Ve dragon?Blue switch daha çok ses çıkarır daha çok yazı yazmak içindir.
Red switch az ses çıkarır oyun oynamak içindir.
Temizlemek için tuşlar çıkarılabilir.
Ben kendim rampage kullanıyorum dayanıksız falanda değil.
g213 mekanik değil yani bir switch yok.Redragon BlueG213 kırmızımı yoksa mavi mi? Ve dragon?
Peki logitech in başka mekanik klavyesi var mı?g213 mekanik değil yani bir switch yok.Redragon Blue
Dragon blue switch G213 mekanik değil.G213 kırmızımı yoksa mavi mi? Ve dragon?
Var ama pahalı hocam https://www.hepsiburada.com/logitec...k-oyuncu-klavyesi-ingilizce-q-p-HBV00000SMR1CBu rampage güzel gözüküyor ama hiç kullanıcı yorumu bulamadım.
Peki logitech in başka mekanik klavyesi var mı?
Dragon blue switch G213 mekanik değil.
İşte gerçek klavye.