- Reaksiyon puanı
- 23,585
Baya eğlenceli ya ???
Ne güzel olurdu beKeşke. Ama yazın olsa daha iyi![]()
Bende yüzkere mesaj yazdım sonunda geldiForum hatalarla dolu. Bir konudan iki adet açtım yanlışlıkla.
Ne güzel olurdu be![]()
40:20 zamanında lastik çıkıp nasıl buruştu ama tekerleğeBende yüzkere mesaj yazdım sonunda geldi![]()
Bacaklarımı hissedemiyom bende ahahdahaİzlerken 2 kaburgam, bacağım ve boynum kırıldı ?
Bir de; MSI RTX 3090 Gaming X olsun tam olsun. ?Şu motorla gezecen sana ayrı bir özgüven verir. İphone 12 pro max, 1 sihay gözlük ve deri bir bot.
Tam mafya oluruz.
Bide motorda çırıl çıplak kız olsun beni kucaklasın motor kullanırkene ?Bir de; MSI RTX 3090 Gaming X olsun tam olsun. ?
İşte o bozar karizmayı. Ayıp ettinBide motorda çırıl çıplak kız olsun beni kucaklasın motor kullanırkene ?
Eğer motora kız alacaksan alma. Sana bir karavan göndereyim.Bide motorda çırıl çıplak kız olsun beni kucaklasın motor kullanırkene ?
Hocam bende de öyle iki defa açıldı dün.Forum hatalarla dolu. Bir konudan iki adet açtım yanlışlıkla.
Ne güzel olurdu be![]()
Evet 3-5 gündür forum takılıyor bende de. Cevaplar bir kaç saniye geç gidiyor ya da hatayla karşılaştık falan yazıyor.Hocam bende de öyle iki defa açıldı dün.
Sana birşey sorabilirmiyim ? ( Tarihle ilgili )Evet 3-5 gündür forum takılıyor bende de. Cevaplar bir kaç saniye geç gidiyor ya da hatayla karşılaştık falan yazıyor.
Sana birşey sorabilirmiyim ? ( Tarihle ilgili )![]()
adam zaten gördüğüm kadarıyla ordan sonra öyle gidiyor ve ona rağmen 40.20 den sonraki parkurda show başlıyor40:20 zamanında lastik çıkıp nasıl buruştu ama tekerleğe![]()
Aynen bendede o sıkıntı var hocam. Dün konu açmıştım. Sınavlar ertelendi diye yanlışıkla iki defa açıldı bende mecburen bir tanesini raporladım.Evet 3-5 gündür forum takılıyor bende de. Cevaplar bir kaç saniye geç gidiyor ya da hatayla karşılaştık falan yazıyor.
Hayaller sizinki gibi gerçekler:BU Adana'da elektrikli bisiklete 4 kişi bindilerŞu motorla gezecen sana ayrı bir özgüven verir. İphone 12 pro max, 1 sihay gözlük ve deri bir bot.
Tam mafya oluruz.
Nasıl ya ? Yuh. ?Hayaller sizinki gibi gerçekler:BU Adana'da elektrikli bisiklete 4 kişi bindiler
Nasıl ya ? Yuh. ?
Aynen ama yurdum insanı karbondioksit sarfiyatını önemsiyor XDNasıl ya ? Yuh. ?
Var ise ng650 ile hazirim?Baya eğlenceli ya ???