Evet 80Tl fark var sadece.Sharkoon 650w pahalı değildi zaten bunu alabilirsin
Power Boost almanızı önermem.PowerBoost 550W Fury 80+ vs Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ hangisi PSU'i almalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sisteme 550 yetiyor fakat hangisi daha kaliteli daha güvenilir onu soruyorum?
Sharkoon alın ?Evet 80Tl fark var sadece.
teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm.Power Boost almanızı önermem.
tamam teşekkürlerSharkoon alın ?
Sharkoon alın ?
ahahahahBiri BMW görünümlü Tofaş diğeri ise BMW'nin tam kendisiTabikide Sharkoon. Powerboost dandik bir PSU
Bunun dediğini yapPower boost alınmaması gereken bir PSU markası. Ondan uzak durun. Sharkoon alınabilir.
GameBooster C4 sınıfında. Sharkoon alın.PowerBoost 550W Fury 80+ vs Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ hangisi PSU'i almalıyım?
Katılıyorum.İkiside kötü, bütçeniz nedir?
Sharkoon’un alınmamasının sebebi; VS2012 serisi ile aynı iç yapıyı kullanıyor. Yurtdışı kaynaklarda VS2012 serisi Tier E, yani tehlikeli kısımda yer alıyor. Umarım almamışsınızdır.
Alacağım hazır sistemde bu seçenekler var almadım ama.İkiside kötü, bütçeniz nedir?
Sharkoon’un alınmamasının sebebi; VS2012 serisi ile aynı iç yapıyı kullanıyor. Yurtdışı kaynaklarda VS2012 serisi Tier E, yani tehlikeli kısımda yer alıyor. Umarım almamışsınızdır.
Sistemin linkini atar mısınız?Alacağım hazır sistemde bu seçenekler var almadım ama.
Sistemi atabilir misiniz ?Alacağım hazır sistemde bu seçenekler var almadım ama.
En temizi; https://www.hepsiburada.com/fsp-fsp500-60ahbc-500w-pfc-aktif-power-supply-pm-HB000001LTTWPowerBoost 550W Fury 80+ vs Sharkoon 650W SHP650 V2 80+ hangisi PSU'i almalıyım?
PSU konusunda AHBC serisi ile ilgili size açıklama yapmıştım, rica ediyorum markaya göre değil modele göre öneri yapın.
Dediğiniz doğru. Bende sharkoon alınabilir diye yazmamalıydım. Zaten bir dahakine dikkat ederim.PSU konusunda AHBC serisi ile ilgili size açıklama yapmıştım, rica ediyorum markaya göre değil modele göre öneri yapın.
Sıkıntı yaşayan biri görmedim.PSU konusunda AHBC serisi ile ilgili size açıklama yapmıştım, rica ediyorum markaya göre değil modele göre öneri yapın.
Thermaltake olanı seçip alabilirsiniz.![]()
Sinerji Guerres Intel Core i5 14600K 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3X OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı
Sinerji Guerres Intel Core i5 14600K 32GB 1TB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3X OC 16GB RTX4070Ti Super Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Sinerji Redsea Intel Core i5 11400 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX2060 [Gaming PC]
Sinerji Redsea Intel Core i5 11400 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX2060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr