Teknobiyotik in bozuk ürün göndermesi

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
7,8 gün önce sipariş ettiğim e2. 5 sistem dün elime ulaştı. Ve ekran kartını bozuk yollamışlar. Görüntü geliyor fakat oyuna girince gpu kullanımı %0da kalıyor oyundan atıyor. Teknobiyotikten sistem almayı düşünenler için yazıyorum bunu.
Fotoğraf kısmına da oyuna girme anındaki gpu kullanım grafiğini koydum

Ekli dosyalar

• IMG-20201225-WA0007.jpeg
    IMG-20201225-WA0007.jpeg
    27.9 KB · Görüntüleme: 109

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
7,8 gün önce sipariş ettiğim e2. 5 sistem dün elime ulaştı. Ve ekran kartını bozuk yollamışlar. Görüntü geliyor fakat oyuna girince gpu kullanımı %0da kalıyor oyundan atıyor. Teknobiyotikten sistem almayı düşünenler için yazıyorum bunu.
Fotoğraf kısmına da oyuna girme anındaki gpu kullanım grafiğini koydum
Her firmada yaşayabileceğiniz bir şeydir genelde bu ayrıca ilk 14 gün içerisinde koşulsuz,şartsız iade hakkına sahipsiniz,iade etmenizi tavsiye ederim,iyi günler dilerim.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Her firmada yaşayabileceğiniz bir şeydir genelde bu ayrıca ilk 14 gün içerisinde koşulsuz,şartsız iade hakkına sahipsiniz,iade etmenizi tavsiye ederim,iyi günler dilerim.
Ama göndermeden önce test ettiklerini söylediler. Bunun için ayrıca para da ödedim.Her sitede yaşanabilicek bir şey olsa da hevesli bi şekilde bekledikten sonra böyle gelmesi hevesimi kırdı.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Test etmişler ama nasıl etmişler? Bir de test ettilerse, bozuk gelmesi garip bir şey.
Aynen işte.Ekran kartı değişimiyle hallettirirdim ama artık güvenemem.Testin anlamı ne o zaman. Bozuk bi ürünü kendilerince tamir edip yolladıklarını düşünüyorum.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Aynen işte.Ekran kartı değişimiyle hallettirirdim ama artık güvenemem.Testin anlamı ne o zaman. Bozuk bi ürünü kendilerince tamir edip yolladıklarını düşünüyorum.
Sanırım nakliye sürecinde ürüne hasar verilmiş,test yapılıp hasarlı ürünü göndereceklerini pek sanmıyorum.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Arkadaşım ordan pc almıştı.A2.5 killer onda bir sorun yoktu.Nakliye sırasında bir sorun olmuştur.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Ama hafif sallantıyla, bir şey olmaz bilgisayara. Belki bir iki kablo çıktıysa o başka. O zamanda açılmaz diye düşünüyorum.
Kablo deyince aklıma geldi. Ekran kartının kutusunun içinde bir tane güç kablosu vardı. Acaba eksik mi taktılar? Eksik taksalar ekran kartı çalışır mıydı?

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Kasayı paketledim de başka bi anlama yolu var mı? Mesela pinli güç kablolarını takmadan ekran kartı çalışır mıydı?

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Merak eden arkadaşlar için yazıyorum. Ekran kartı değişimiyle sorun çözüldü. Sıkıntısız çalışıyor şuan