Windows Server 7
6801.winmain_win7m3
- Reaksiyon puanı
- 559
Evet, iyisiyle kötüsüyle günler geçirdik. Fakat ben şimdi SDN'den ayrılma kararı aldım. Görüşürüz.
Yok, ben ban yemeyi tercih ediyorum. @CreativeEn iyisi hesabı devre dışı bırak.
KatılıyorumŞu konuları açmayın artık. Bomboş konular. Sanarsın 15-20k mesajı var.
Haklısın. En son adam öğrenci 5 mesajı var. Forumdan ayrılıyorum diye konu açıyor ?Şu konuları açmayın artık. Bomboş konular. Sanarsın 15-20k mesajı var.
İsterseniz ben windows 7 basıc olayım ?Windows 7'de gitti. ? Aman her neyse, Windows 10 var daha iyi. ?
Gerek yok artık. Windows devri bitti. Şimdi JustinianOS devri başlıyor. ?İsterseniz ben windows 7 basıc olayım ?
Bende Color. OS olurum.Gerek yok artık. Windows devri bitti. Şimdi JustinianOS devri başlıyor. ?
Yanlış... OttomanOS devri başlayacak.Gerek yok artık. Windows devri bitti. Şimdi JustinianOS devri başlıyor. ?
Görüşürüz.Evet, iyisiyle kötüsüyle günler geçirdik. Fakat ben şimdi SDN'den ayrılma kararı aldım. Görüşürüz.
UmarımSenin karararın ne diyelim görüşürüz umarım hayatında başarılı olursun
Görüşürüz efendim,hayatınızda başarılar dilerim.Evet, iyisiyle kötüsüyle günler geçirdik. Fakat ben şimdi SDN'den ayrılma kararı aldım. Görüşürüz.