• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En İyi Ne Yaparsın ?

Reaksiyon puanı
220
En iyi neyi yapabilirsiniz mesela birisi en iyi boş yaparım :) gibi bişede diyebilir en iyi windows hatalarını çözerim de diyebilir. yani iyi yaptıgınız bişeyi söyleyin.

En iyi neyi yapabilirsiniz mesela birisi en iyi boş yaparım :) gibi bişede diyebilir en iyi windows hatalarını çözerim de diyebilir. yani iyi yaptıgınız bişeyi söyleyin.
Windows işleri fln..(Format,Hata Çözümü,Oyun Oynamak,Sonra Boş Yapıp Canımı Sıkanlara eĞEğeğEHĞehğEHĞEHğeh yazmak)

Benim en iyi yaptığım şey; pers veya ermeni eski hükümdarlarını, dövmek. Tabii ki yenileri de olabilir. ?

Hiçbir şeyi en iyi yaptığımı düşünmüyorum.Herşeyden orta düzeyde yapıyorum.İyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum ama.

çok komiğimdir çok iyi espri yaparım ve hep video izlerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

devam et arkandayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

diyelimki karşındakinin m4 ü vr. sende parayla aksesuar alınmış mpt-75 vr kimin birbirini öldürme şansı daha yüksek ?
?

Bende iyi olan 2. özelliğimi söyleyeyim. Mizahım güzeldir. Bazıları nefret etsede, arkadaş çevrem sever yani.

Pc/yazılım/donanım ile uğraşırım ve çok iyi araştırma yapıp bilimsel açıklama yaparım