rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Özelliklerine bağlı renk falan değil.Özelliklerini öğrenmelisin.elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
özelliklerini bilmeden net bir fiyat söyleyemeyiz ama ortalama bir pc 2000 ila 1500 tl arası değişir ama özelliklerini bilmeden net birşey söyleyemeyizelimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Özelliklerini paylaşırmısınız?elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Bence satma sen, bilgi vermemişsin kaça satarım diye soruyorsunelimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
bant falan yokLaptopun altında marka model yazan bir band vardır. Üzerinde bandrol vardır. Resmini çekip atabilir misin veya orada yazan marka model bilgisini buraya yazabilir misin?
Sana yardımcı olmaya çalışıyorum, lütfen saygılı cevap ver,bant falan yok
Sibraius tarafından kaldırıldı. @mychar276 Kusura bakma o görüntüyü konuyu açan arkadaş attı zannettim.Ozellikleri cok onemli degil. Mavi oldugu icin 1250 lira civarina gider.
Dostum o benim bilgisayarım. ?Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Her seyi aciklamamiz mi gerekiyo size -_- ozelliklerini yazmadan fiyat sormus bilgisayarin fiyatini belirleyen sey bilgisayar olmasi degil ozellikleri ben de buna ironik bir cevap verdim.Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Özellikleri tabiki önemli.Renk sadece göz zevkiyle alakalı.Ozellikleri cok onemli degil. Mavi oldugu icin 1250 lira civarina gider.
ustteki cevap sana da.
Rengine göre bilgisayar fiyatı çıkartılmaz. Teknik bilginiz yoksa bu tarz konulara cevap yazmayın arkadaşlar. Yardımcı olmaya çalışıyoruzÖzellikleri tabiki önemli.Renk sadece göz zevkiyle alakalı.
Kimse laptopu sadece rengine bakarak seçmez.İnsanlar zaten laptopları rengine bakarak seçiyorlar.![]()
Sibraius tarafından kaldırıldı. @mychar276 Kusura bakma o görüntüyü konuyu açan arkadaş attı zannettim.Sana yardımcı olmaya çalışıyorum, öncelikle saygılı cevap ver,
Başlat tuşuna sağ tıklayıp çalıştır de
Ekli dosyayı görüntüle 130359
açılan ekrana cmd yaz ve enter de
Ekli dosyayı görüntüle 130360
komut ekranına "systeminfo" yaz enter tuşuna bas
Ekli dosyayı görüntüle 130361
Gelen bölümde System manufacturer ve system model kısımlarını bizimle paylaş
Ekli dosyayı görüntüle 130362
Küçük bir çocuktan saygısızca bir cevap aldınız diye sinirlenmenize hiç gerek yok. En kötü konu sahibi yardım alamaz, böyle saygısız bir şekilde konuşması yaşından dolayıdır.Çoluk çocuğun elinde oyuncak olduk bu ne be. Dersine girmeyen ne kadar çocuk varsa foruma doldu. Adam gibi okuyun konuları. Yoksa yazmayın
Teşekkürler,Konu ile alakasız mesajları temizledim, bilginize.
Sana yardımcı olmaya çalışıyorum, lütfen saygılı cevap ver,
Başlat tuşuna sağ tıklayıp çalıştır de
@alper2009 marka model atabilirsen sana fiyat konusunda yardımcı olabiliriz.elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Demi 64 MB RAM 1 GB hdd 1250 lira ederOzellikleri cok onemli degil. Mavi oldugu icin 1250 lira civarina gider.
Kardeşim laptopunun rengi değil,özellikleri önemli.Özelliklerine:Bilgisayar sembolü üstüne sağ tık Özellikler.O penceredeki yazıları falan ekranı tümüyle çekip at.Ekran kartını bulmak için:Arama çubuğuna dxdiag yaz.Sonra üst tarafta ekran kısmına gel.Fotosunu çekip at.Ona göre fiyat verelim.elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Özelliklerini söyleyin.elimde hp marka acık mavi bir laptop var ozelliklerini bilmiyorum kaca satarım
Hmmm tahmin ediyorum 4GB RAM'ı var.Müneccimler toplanın, arkadaşın sistem özelliklerini tahmin edelim.
ben i5 işlemci görüyorum(ben işlemci uzmanıyım) ekran kartı uzmanı var mıMüneccimler toplanın, arkadaşın sistem özelliklerini tahmin edelim.
Bence 2 gb ekran kartı varben i5 işlemci görüyorum(ben işlemci uzmanıyım) ekran kartı uzmanı var mı
128MB diyorum.Bence 2 gb ekran kartı var![]()