nE?RTX 2060 daha iyidir. Belirttiğiniz gibi AMD ekran kartı konusunda hep böyle problemleri var
F-fanboy ?RTX 2060 daha iyidir. Belirttiğiniz gibi AMD ekran kartı konusunda hep böyle problemleri var
5700 XT daha iyidir elbet. O fiyata 2060 Super alınır. 5700 XT kas gücü olarak önde evet ama 2060 Super de RTX ve DLSS gibi 2 nimet var.Arkadaşlar Amd ryzen 5 3500x İşlemciye hangi ekran kartı daha iyi gider. İki ekran kartından hangisi daha iyi ? rtx 2060 mı rx 5700XT mi ?
(RX 5700 XT'nin ısınma problemi var diye biliyorum.)
Nvidia Fanboyu bilmem Vol Kaç 5774384949 bende var şuan son sürücü Sorun YokRTX 2060 daha iyidir. Belirttiğiniz gibi AMD ekran kartı konusunda hep böyle problemleri var
DLSS desteği olan oyunlar arasında dişe değenleri Cyberpunk 2077, Control ve Shadow of the Tomb Raider. 5700 XT ile 2060 arasında o kadar güç farkı var ki RTX 2060, DLLS'i Full Performansa getirse belki o güce ulaşır. O zaman da alacağın görüntü bozuluyor zaten. RTX için de pek bir şey diyemem. Cyberpunk ve Minecraft haricinde muazzam farklar yaratmıyor şimdilik. RTX 2060'ın gücü yeni nesil oyunlara yetmiyor artık maalesef.NVidia ya sinirliyim. Kızgınım. Hardware unbox kanalına yaptıkları olsun, 3000 serisi çıkmasına rağmen fiyatını indirmediği eski seriler olsun. Kızgınım ama objektif yorumlamak zorundayım;
rtx 2060...
Sunduğu avantajlar bence daha iyi. Olay sadece kas performansı değil bence. Dlss bir yana, ray tracing deneyimi elimin altında. Üstüne bir de wattman gibi hatalarla karşılaşma ihtimali yok denecek kadar az.
RX 5700 XTArkadaşlar Amd ryzen 5 3500x İşlemciye hangi ekran kartı daha iyi gider. İki ekran kartından hangisi daha iyi ? rtx 2060 mı rx 5700XT mi ?
Kuzenime rtx 2060 sistem kurduk şimdi cyberpunk ta ikinci turunu atıyor. Yeni nesil oyunlara yetmediği konusundaki yorumunuza kesinlikle katılmıyorum malesefDLSS desteği olan oyunlar arasında dişe değenleri Cyberpunk 2077, Control ve Shadow of the Tomb Raider. 5700 XT ile 2060 arasında o kadar güç farkı var ki RTX 2060, DLLS'i Full Performansa getirse belki o güce ulaşır. O zaman da alacağın görüntü bozuluyor zaten. RTX için de pek bir şey diyemem. Cyberpunk ve Minecraft haricinde muazzam farklar yaratmıyor şimdilik. RTX 2060'ın gücü yeni nesil oyunlara yetmiyor artık maalesef.
Aralarında göz ardı edilemeyecek kadar performans farkı var. Bunu da bi göz önünde bulundur istersen.NVidia ya sinirliyim. Kızgınım. Hardware unbox kanalına yaptıkları olsun, 3000 serisi çıkmasına rağmen fiyatını indirmediği eski seriler olsun. Kızgınım ama objektif yorumlamak zorundayım;
rtx 2060...
Sunduğu avantajlar bence daha iyi. Olay sadece kas performansı değil bence. Dlss bir yana, ray tracing deneyimi elimin altında. Üstüne bir de wattman gibi hatalarla karşılaşma ihtimali yok denecek kadar az.
Yine de RX 5500 XT daha güçlü.NVidia ya sinirliyim. Kızgınım. Hardware unbox kanalına yaptıkları olsun, 3000 serisi çıkmasına rağmen fiyatını indirmediği eski seriler olsun. Kızgınım ama objektif yorumlamak zorundayım;
rtx 2060...
5700xt kesinlikeArkadaşlar Amd ryzen 5 3500x İşlemciye hangi ekran kartı daha iyi gider. İki ekran kartından hangisi daha iyi ? rtx 2060 mı rx 5700XT mi ?
Kim dedi bunu?RX 5700 XT'nin ısınma problemi var diye biliyorum
2:28 deki helikopter farkına bakar mısınız? Ayrıca 2060 %1 low değerlerinde devasa farklar yok. Yani stabil oyun deneyimi anlamında aralarında çok fark yok. Kas olarak 5700 xt daha kaslı. Bunu yalanlamıyorum.RX 5700 XT
Olaya sırf kas performansı olarak yaklaşırsan evet...Aralarında gözardı edilemeyecek kadar performans farkı var. Bunu da bi göz önünde bulundur istersen.
Bende de 2060 var. Cyberpunk'ı kaldırıyor ancak RTX'i açınca zorlanıyor kart. DLLS'i çok artırınca da görüntüde bozulma gözle görülür oluyor. 5700 XT ise şu an Cyberpunk 2077'yi tüm ayarlar ultra'da 70+ FPS ile oynatıyor. 2060'da RTX'i açmasak bile tüm ayarlar ultra da yemiyor.Kuzenime rtx 2060 sistem kurduk şimdi cyberpunk ta ikinci turunu atıyor. Yeni nesil oyunlara yetmediği konusundaki yorumunuza kesinlikle katılmıyorum malesef
Rtx 2060 bu karta rakip bile değil. Performans olarak bu kadar gerideyken napayım ben RTX'i ? Üstelik bu kart RT teknolojisi için giriş seviyesinde.2:28 deki helikopter farkına bakar mısınız? Ayrıca 2060 %1 low değerlerde anlık fps değerlerinde oluşan fark yansımıyor. Yani stabil oyun deneyimi anlamında aralarında çok ta fark yok.
Olaya sırf kas performansı olarak yaklaşırsan evet...
MSİ Mech ve Evoke modellerinde ısıtma sorunu olduğu doğrudur ama diğer modellerin hakkını yemeyelim.(RX 5700 XT'nin ısınma problemi var diye biliyorum.)
Zaten rakibi değil ki, 5700 Xt nin rakibi 2060 Süper dir.Rtx 2060 bu karta rakip bile değil. Performans olarak bu kadar gerideyken napayım ben RTX'i ? Üstelik bu kart RT teknolojisi için giriş seviyesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSİ Mech ve Evoke modellerinde ısıtma sorunu olduğu doğrudur ama diğer modellerin hakkını yemeyelim.
Tamam da 5700 xt nin rakibi 2060 super biz neden 2060 ile karşılaştırıyoruz?Bende de 2060 var. Cyberpunk'ı kaldırıyor ancak RTX'i açınca zorlanıyor kart. DLLS'i çok artırınca da görüntüde bozulma gözle görülür oluyor. 5700 XT ise şu an Cyberpunk 2077'yi tüm ayarlar ultra'da 70+ FPS ile oynatıyor. 2060'da RTX'i açmasak bile tüm ayarlar ultra da yemiyor.
"Rtx 2070 Super'dir" demek istedin herhalde.Zaten rakibi değil ki, 5700 Xt nin rakibi 2060 Süper dir.
Hocam, hani konu sahibi Rtx 2060 ve RX 5700 XT'yi sormuştu ya.Tamam da 5700 xt nin rakibi 2060 super biz neden 2060 ile karşılaştırıyoruz?
Hocam konu sahibi 2060 ile karşılaştırmış çünkü.Zaten rakibi değil ki, 5700 Xt nin rakibi 2060 Süper dir.
Tamam da 5700 xt nin rakibi 2060 super biz neden 2060 ile karşılaştırıyoruz?
Yanlış yazmıştır başlığı. Buradaki karşılaştırma 2060 Super ile 5700 XT dir.Hocam konu sahibi 2060 ile karşılaştırmış çünkü.
5700 XT nin rakibi 2060 Superdir,"Rtx 2070 Super'dir" demek istedin herhalde.
Hocam, hani konu sahibi Rtx 2060 ve RX 5700 XT'yi sormuştu ya.
Adam yanlış yazmıştır diyorum.Hocam, hani konu sahibi Rtx 2060 ve RX 5700 XT'yi sormuştu ya.
Sizin tercihiniz bizi bağlamaz ama sırf şu sebepsiz "fanboy"luğunuzdan dolayı konu sahibini yanlış yönlendiremezsin.Kimse kusura bakmasın dünya yan dönse kalkıp 2060 super yerine 5700 xt seçmem.
RX 5700 XT'nin rakibi Rtx 2070 Super'dir. Elinizin altındaki teknolojik nimetlerden biraz faydalanmayı denerseniz aradaki farkı anlayabilirsiniz.5700 XT nin rakibi 2060 Superdir,
5700 XT 2070 süper ile karşılaştırılamaz
OkSizin tercihiniz bizi bağlamaz ama sırf şu sebepsiz "fanboy"luğunuzdan dolayı konu sahibini yanlış yönlendiremezsin.
RX 5700 XT'nin rakibi Rtx 2070 Super'dir. Elinizin altındaki teknolojik nimetlerden biraz faydalanmayı denerseniz aradaki farkı anlayabilirsiniz.
RX 5700 XT Rakibi 2060s mi pu haha yeni sürücüler sonrası rakip oldu RX 5700 XT Rakibi 2070s Dir.Yanlış yazmıştır başlığı. Buradaki karşılaştırma 2060 Super ile 5700 XT dir.
Kimse kusura bakmasın dünya yan dönse kalkıp 2060 super yerine 5700 xt seçmem.
5700 XT nin rakibi 2060 Superdir,
5700 XT 2070 süper ile karşılaştırılamaz.
Adam yanlış yazmıştır diyorum.
Yaşınız küçük heyecanınızı anlayabiliyorum. Tek düşünceniz cs go da 300 fps alma. Benim için oyun deneyimi rtx açarak singe player oynamaktır. Ayrıca adam taşlamayı ve linç etmeyi de çok seviyorsunuz. Aferim size devam edin böyle. Aynı testin rtx on versiyonu varsa onu da atmanı bekliyorum.RX 5700 XT Rakibi 2060s mi pu haha yeni sürücüler sonrası rakip oldu RX 5700 XT Rakibi 2070s Dir.
Merak ettim madem dediğin gibi, konuda 2060 ile karşılaştırmaya çalışıyor adam bununla ilgili tek bir cümle kurmamanın nedeni nedir?RX 5700 XT Rakibi 2060s mi pu haha yeni sürücüler sonrası rakip oldu RX 5700 XT Rakibi 2070s Dir.
Konun Yaşla ne alakası var ? Linç de etmiyorum Rakip Belli konuşmaya gerek Yok dlss 2.0 performans düzeldi RTX de demeye gerek Yok CS:Go ne alaka + ?Yaşınız küçük heyecanınızı anlayabiliyorum. Tek düşünceniz cs go da 300 fps alma. Benim için oyun deneyimi rtx açarak singe player oynamaktır. Ayrıca adam taşlamayı ve linç etmeyi de çok seviyorsunuz. Aferim size devam edin böyle. Aynı testin rtx on versiyonu varsa onu da atmanı bekliyorum.
Merak ettim madem dediğin gibi, konuda 2060 ile karşılaştırmaya çalışıyor adam bununla ilgili tek bir cümle kurmamanın nedeni nedir?