bilgisyarımın şifresini unutmuştum ve lazer soft ile şifreyi kırdım bilgisayarımda deep freeze önceden yüklediğim için kaldırmak için şifreyi istiyor bilmediğim için en başta şifreyi değiştirip girmeye çalıştım ama kabul etmedi nasıl silebilirim
ne formatı dostum attığım video ile çözebilir bende yaşadım ve 10dakika da çözdüm herşey kökten çözüm değil başka çözümlerde varFormat
Ben kesin çözüm söyledim en basitinden format herşeyi çözerne formatı dostum attığım video ile çözebilir bende yaşadım ve 10dakika da çözdüm herşey kökten çözüm değil başka çözümlerde var![]()
deep freeze şifresinide bilmiyor tam oku lütfenCTRL+Alt+Shift+F6 tuşlarına birlikte bas programa verilen şifreyi soruyor, şifreyi gir,
açılan pencerede Boot Thawed'i işaretle, Apply & restart'a bas..
reis oldu eywdüşünüyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sanırsam şu video işine yarar Olmassa başka çözümler ararım bende eskiden bu problemi yaşadım iyi günler=
Oldumu dostum![]()
en başta oldu sandım ama olmadı hata veriyor uygulamadüşünüyorum...
Dostum sanırsam şu video işine yarar Olmassa başka çözümler ararım bende eskiden bu problemi yaşadım iyi günler=
Oldumu dostum![]()
bilgsayarda habire kendini sıfırladığı için bunu yapamıyorumdüşünüyorum...
Oldumu dostum![]()