Letgoda Bir Satıcı Buldum.

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Arkadaşlar Letgo'da bir satıcı buldum.50 TL karşılığında Format USB hazırlayıp mektup ile gönderiyor.Benim format Usbye ihtiyacım var.Sizce alayım mı? Çocuk 14 yaşında

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Arkadaşlar Letgo'da bir satıcı buldum.50 TL karşılığında Format USB hazırlayıp mektup ile gönderiyor.Benim format Usbye ihtiyacım var.Sizce alayım mı? Çocuk 14 yaşında
Hocam kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çocuk Windows'un içine virüs yerleştirebilir çünkü. Yapması da çok kolay. Ben kendiniz yapmanızı öneririm ama küçük esnafa destekçi olmak istiyorum derseniz bir zararınız olacağını sanmıyorum.

Edit: Windows kurduktan sonra orijinal Windows indirip tekrar format atabilirsiniz şu an USB hazırlama imkanınız yoksa.

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Neden o kadar para veresiniz ki, kendiniz hazırlayabilirsiniz. Para varsa bizde girelim o işlere, çocuk oyuncağı nasılsa. :D

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Hocam kendiniz yapsanız daha iyi olur. Çocuk Windows'un içine virüs yerleştirebilir çünkü. Yapması da çok kolay. Ben kendiniz yapmanızı öneririm ama küçük esnafa destekçi olmak istiyorum derseniz bir zararınız olacağını sanmıyorum.
Hayır ama öyle değil.Benim yapabilmem imkansız başka bilgisayarım yok ondan ona yaptırıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendiniz yapın 10 dakikanızı almaz.
Başka bilgisayarım yok hazırlamak için

Neden o kadar para veresiniz ki, kendiniz hazırlayabilirsiniz. Para varsa bizde girelim o işlere, çocuk oyuncağı nasılsa. :D
Eğer yapabilirseniz size yaptırayım benim başka bilgisayarım yok ondan başkasına yaptırıyorum

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Evet ama maalesef ki çalışmıyor çünkü SSD içinde işletim sistemi yok

USB nasıl takacağım
Hmm anladım hocam. USB'yi internette birkaç liraya satılan type-C USB dönüştürücüler ile takabilirsiniz.

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
2. el flash bellek alınmaz. Hele başkasının hazırladığı format usbsi asla alınmaz

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Sıfır flash bellek alırsınız 20tl'ye. İnternet cafeye gidersiniz 2tlye açtırırsınız yarım saat iso dosyasını indirip yazdırırsınız. O sattığı flash bellekte virüs olmadığı ne malum?
İnt kafeler kapalı

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
benim burda 10 tl ye formatlıyorlar bilgisayarcıda bence bi bilgisayarcıya yaptır başkasının flashına güven olmaz

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Tek arkadaşım da korona oldu

Bizim burda yok ama :(
Hocam o zaman daha uyguna başka bir letgo satıcısından alın sonra bilgisayarınızı formatladıktan sonra orjinal iso indirip flash belleğe yazdırın tüm diskleri temizleyerek formatlayın

Format usbsine 50 tl kesinlikle verilmez

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
Hocam o zaman daha uyguna başka bir letgo satıcısından alın sonra bilgisayarınızı formatladıktan sonra orjinal iso indirip flash belleğe yazdırın tüm diskleri temizleyerek formatlayın

Format usbsine 50 tl kesinlikle verilmez
Başka çarem yok ama ne yapayım int kafe kapalı akraba arkadaş yok başka PC yok asıl PC çalışmıyor teknik servis SSD getir kuralım diyor ne yapacağım ki ben

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Başka çarem yok ama ne yapayım int kafe kapalı akraba arkadaş yok başka PC yok asıl PC çalışmıyor teknik servis SSD getir kuralım diyor ne yapacağım ki ben
O zaman daha uygun fiyata alın çünkü 50 tlden çok daha ucuza satanlar vardır illaki

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,739
Diğer konuda ben sana nasıl yardım edebileceğimi söyledim. Üzerine bir şey demedin dikkatini çekerim. Hiç para verip format usbsi satın alma.

SkateBoard???

Asistan
Reaksiyon puanı
218
O zaman daha uygun fiyata alın çünkü 50 tlden çok daha ucuza satanlar vardır illaki
Siz bana yapamazmısınız

Diğer konuda ben sana nasıl yardım edebileceğimi söyledim. Üzerine bir şey demedin dikkatini çekerim. Hiç para verip format usbsi satın alma.
Ama ben nasıl yanınıza gelicem ki ailem izin vermez