• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iphone 8 plus vs se 2020

nurullah6445

Asistan
tavsiyeler üzerine oppo reno 4 alacakken. İphoneden ayrılamadım ve 8 plus ve se 2020 arasında kaldım. batarya ve ısınmaması önemli. Telefon değiştirmekten bıktım 4,5 sene kullanmayı düşünüyorum

4-5 sene kullanmak istiyorsanız iPhone SE(2.nesil).
Batarya için istiyorsanız iPhone 8 Plus.

Batarya önemliyse Android tarafına yönelmenizi tavsiye ederim SE 2020'nin bataryası çoğu kişiye yetmez gün içinde tekrar şarja takmanız gerekebilir.

tavsiyeler üzerine oppo reno 4 alacakken. İphoneden ayrılamadım ve 8 plus ve se 2020 arasında kaldım. batarya ve ısınmaması önemli. Telefon değiştirmekten bıktım 4,5 sene kullanmayı düşünüyorum
İkisi arasında Se 2020 almanı tavsiye ederim.Batarya konusunda Se 2020 5,5-6 saat gibi ortalama bir performans sunuyor.

Eğer büyük ekran istiyorsan düşünmeden 8 Plus al.Ama daha fazla güncelleme alsın biraz daha hızlı olsun vs. diyorsan SE2020 alabilirsin.Ben olsam 8 Plus alırdım :)

4-5 sene kullanmak istiyorsan iPhone SE 2020 almalısın. iPhone 8 Plus seni 4-5 sene götürmez.

2 Sene güncelleme alır.Güncellemeden sonra da 1 sene kesin kullanılabilecek durumda olur.3 Sene oluyor :D Bu benim görüşüm tabii ki.

Bende diyorum ki kullanılır kullanılmaz demiyorum zaten ama güncelleme alan cihaza göre performans kaybı olacaktır demek istiyorum.
Cihaz otomatik olarak güncelleme alan cihaza göre 1 veya 2 tık yavaşlayacak.

SE işlemci ve güncellik olarak çok daha iyi ancak bataryada pek güçlü değil. iPhone 8 Plus'un daha mantıklı olabileceğini düşünüyorum. Ancak eğer işlemci ve yeniliğe bakıyorsan kesinlikle SE almalısın :)

E her sene yavaşlıyor ki zaten.Bu arada ilk cümlene katılıyorum.

Farklı bir şey söylemiyorum amacım gereksiz harcama yapılmaması yönünde 1 kez alınıyor sonuçta.
Konuyu açan arkadaş bütçeyi arttırabiliyor ise XR altına bakmamasını tavsiye ederim ben Şahsen.
Onun haricinde 8+ bakmak yerine, Ben şahsen İphone SE 2020 alırdım :)

Farklı bir şey söylemiyorum amacım gereksiz harcama yapılmaması yönünde 1 kez alınıyor sonuçta.
Konuyu açan arkadaş bütçeyi arttırabiliyor ise XR altına bakmamasını tavsiye ederim ben Şahsen.
Onun haricinde 8+ bakmak yerine, Ben şahsen İphone SE 2020 alırdım :)
Evet katılıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2020 yılında 8 Plus kesinlikle alınmaz. 3 yaşında bir cihaz.
Katılmıyorum :)