İlk İzlenim Modası

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Forum zaten telefon odaklı :)

Tek istediğim, çok uzun olmasın, çok da kısa olmasın. Anlaşılabilir, sade bir dilde anlatması. Özellikle kamera performansını koymasıdır. Sorulan sorulara cevap alınabilmeli, alternatif telefonlarla karşılaştırma tablosu hazırlanmalıdır :)

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Benim sinir olduğum ne biliyor musun ?
Her yerde Redmi Xiaomi'nin alt markası diye Redmi'ye karalama yapanların, hele ki Mediatek işlemci berbat, bildirim ışığı olmayan telefon mu olur gibi şeyler söyleyenlerin aniden her yerde Oppo'nun alt markası Realme'yi önermeye başlaması ?
Tabi bir de 2bin liralık bütçeyi zorlaya zorlaya 2.500-2.600 civarlarına çıkarıp şu telefonu alacağım diyenlere bütçeyi 3bine çıkar demeleri ?
Hele hele üç yıl öncesinin Huawei telefonlarını alın diyenlere hayretle bakıyorum :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Benim sinir olduğum ne biliyor musun ?
Her yerde Redmi Xiaomi'nin alt markası diye Redmi'ye karalama yapanların, hele ki Mediatek işlemci berbat, bildirim ışığı olmayan telefon mu olur gibi şeyler söyleyenlerin aniden her yerde Oppo'nun alt markası Realme'yi önermeye başlaması ?
Tabi bir de 2bin liralık bütçeyi zorlaya zorlaya 2.500-2.600 civarlarına çıkarıp şu telefonu alacağım diyenlere bütçeyi 3bine çıkar demeleri ?
Hele hele üç yıl öncesinin Huawei telefonlarını alın diyenlere hayretle bakıyorum :)
+1