MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 361
Arkadaşlar Yazılımcılığa Adım Atmak İstiyorum Nasıl Yapabilirim ?
Son düzenleme:
1Milyonİstihdam(BTK Akademi) Diye Bişey Duydum Orası İyimi ?Kodlama programlarını youtube`de ki videolardan öğrenin hocam. Ben çok fazla kodlama programı bilmiyorum ilgi alanım değil pek fazla ama![]()
Galiba orada 15 yaş sınırı var yoksa ben orada yazılım öğrenecektim1Milyonİstihdam(BTK Akademi) Diye Bişey Duydum Orası İyimi ?
I Already Know EnglishRinge davet ederek.
İngilizce öğren algoritmayı anla sonra öğrenmek istediğin dili udemy'den satın al.
gud gud.Algoritmaya göz at.I Already Know English
Okey Mokeygud gud.Algoritmaya göz at.
Kayıt Ol Ben Girdim Rahatlıkla Kullana Bilirsin Sadece Ailen E Devletten Onay Vermesi GerekGaliba orada 15 yaş sınırı var yoksa ben orada yazılım öğrenecektim![]()
Aga üye olabilirsin eğer sen 18 yaşından küçüksen gir 1milyonna üye ol de orada tc ni ıvırını zıvırı gir siteye girerkende senin 18 yaş altı oldupunu anlayıp velinde onay istiyor burakara kadar yaptıysan altda o ay formu yazar oraya tıkla velinin e edevlet bilgilerini gir neyse fazla uzatım bana özelden mesaj at yardımcı oluyum ben kullanıyorum çok güzel zel kesinlikle ve kesinlikle kullan bana özelden mesaj çekGaliba orada 15 yaş sınırı var yoksa ben orada yazılım öğrenecektim![]()