Ford cargo 2520
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 106
Hocam siz technopatta değil miydiniz?
Kim? Alıntıla yapmadınız da.Hocam siz technopatta değil miydiniz?
Asosyal necmiKim? Alıntıla yapmadınız da.
Böyle konularla orada barınması imkansız.Asosyal necmi
Aynı ortamda olduğun ama tanışmadığın biri olsa neyse. Ben napayım yoldan mı durdurayım da merhaba diyim?A: Merhaba nasılsın?
B: İyiyim sen nasılsın?
A: Hayat nasıl okul nasıl gidiyor? Dersler zor mu?
B: İyi işte öyle geçinip gidiyoruz. Okul iyi dersler bu sene biraz zor.
A: Günlük konuşma başlatır hahaha kikiki
Tel no alır.
Whatsapptan yazışır. Arkadaş oldu işte.
Normal bir konuşma. Normal insanlar böyle konuşuyor.
Haklısın
Sen çürü.Evde çürümeye devam et.
Bir de agresif cevap veriyor ya. Biz de hala daha durmuş buna yardım ediyoruz. Adı üstündeAynı ortamda olduğun ama tanışmadığın biri olsa neyse. Ben napayım yoldan mı durdurayım da merhaba diyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen çürü.
Olum millet sadece böyle tanışıyorsa olmaz o iş.Bir de agresif cevap veriyor ya. Biz de hala daha durmuş buna yardım ediyoruz. Adı üstünde
Ben daha yardım etmiyorum .
Bi ordasın bi burda, ne fark eder ki?Asosyal necmi
İsminin hakkını veriyorsun aferin sanaBilgisayar bozuk olduğundan akşama doğru bazı işleri halletmeye çıkıyorum ailemle can sıkıntısından.
Çevre sokaklarda dolanırken bazen kızlar geçiyor ve ben onları görünce heyecanlanıyorum ve heyecanlı heyecanlı onları seyrediyorum. Öylece gidiyorlar ve sokaklarda yine yalnız başımayım.
Eve gidince moralim bozuluyor, anlık depresyonlara kapılıyorum. Dışarıya çıkıp sap sap dolanmak gerçekten bana göre değil. Bazılarınız tek başına dolaş, paraya, çevreye gerek yok diyor ama boş yapıyorlar.
Ya arkadaş bu kızlarla sevgili olanlar, arkadaş olanlar var şaka maka. Çok ilginç bir olay lan. Ben kızları sadece yolda yürürken görüyorken, millet nasıl başarıyor ya yakınında olmayı?
E siz benden daha betersinizOlum millet sadece böyle tanışıyorsa olmaz o iş.
Neden ?E siz benden daha betersiniz
Napak ölek mi?İsminin hakkını veriyorsun aferin sana
Size yardımcı oluyorsam ne mutlu bana . Artık adınızı Sosyal Necmi olarak değiştirirsinizSende iş var, sen yardımcı olabilirsin belki.
Caz yapma blues yap.
Ben diyorum nasıl arkadaş olacak. Sen diyorsun şu kadar olsun yeter
Korona biterse millet yine ortamlara akar biz yine aynı kalırız. Senin tavsiyen neydi ki tam olarak, köpekle mi etkileyecem ?Size yardımcı oluyorsam ne mutlu bana . Artık adınızı Sosyal Necmi olarak değiştirirsiniz
Benim tavsiyem bu korona bitince yaparsın![]()
3 cümle ile hayatım ortaya çıktı aga.A: Merhaba nasılsın?
B: İyiyim sen nasılsın?
A: Hayat nasıl okul nasıl gidiyor? Dersler zor mu?
B: İyi işte öyle geçinip gidiyoruz. Okul iyi dersler bu sene biraz zor.
A: Günlük konuşma başlatır hahaha kikiki
Tel no alır.
Whatsapptan yazışır. Arkadaş oldu işte.
Normal bir konuşma. Normal insanlar böyle konuşuyor.
Haklısın
Neden?3 cümle ile hayatım ortaya çıktı aga.
abi yeter ya trol konu açmaktan bıkmadın mı.? güzel olabiliyor bazılarıda bazen bayıyor gibiBilgisayar bozuk olduğundan akşama doğru bazı işleri halletmeye çıkıyorum ailemle can sıkıntısından.
Çevre sokaklarda dolanırken bazen kızlar geçiyor ve ben onları görünce heyecanlanıyorum ve heyecanlı heyecanlı onları seyrediyorum. Öylece gidiyorlar ve sokaklarda yine yalnız başımayım.
Eve gidince moralim bozuluyor, anlık depresyonlara kapılıyorum. Dışarıya çıkıp sap sap dolanmak gerçekten bana göre değil. Bazılarınız tek başına dolaş, paraya, çevreye gerek yok diyor ama boş yapıyorlar.
Ya arkadaş bu kızlarla sevgili olanlar, arkadaş olanlar var şaka maka. Çok ilginç bir olay lan. Ben kızları sadece yolda yürürken görüyorken, millet nasıl başarıyor ya yakınında olmayı?
Yanlış değilsem ban yemişti.Hocam siz technopatta değil miydiniz?
Ulan gebersem trollüyor diyeceksiniz. Asıl siz bırakın troll yapmayı.abi yeter ya trol konu açmaktan bıkmadın mı.? güzel olabiliyor bazılarıda bazen bayıyor gibi
Çünkü öyle.Neden?
Boş konu açma fazla o anlamda. Pardonda Saplığına yaprak ekemeyiz...Ulan gebersem trollüyor diyeceksiniz. Asıl siz bırakın troll yapmayı.
Yazma zorla mı tutuyoruz?Boş konu açma fazla o anlamda. Pardonda Saplığına yaprak ekemeyiz...
Peki ne diyeyim.Yazma zorla mı tutuyoruz?
Detaya girdiğin için teşkür.ya knk dışarı çıkınca illa yakışıklı veya güzel olacan diye birşey yok. Mesela ben okulumdaki 13 kız ile arkadaşım 4ü kankam diğerleri dostum daha var ama fazla konuşmuyorum.
Mesela 3ü ile wp'den konuşuyorum. Mesela dışarı git ama tanıdık olsun o kişi gidipte tanımadığın birine heyy dersler nasıl dersen tokadı yersin. Tanıdık bir kız ile konuşmaya başla git yanına otur merhaba de merhaba desin bir konu aç 20 dk'da olsa konuş.
sonra arada komik espriler yap. Güldür onu arada alfalık yap.
Mesela taktik verim böyle durumuna vs. çiçel veya herhangi bir şeyin fotosunu çekerse
kamerayı çevirde asıl manzarayı görelim gibi alfalıklar yap. jkdjakfjsalf ciddiyim.
sonra 2. gün falan böyle iyice arkadaş ol ona nasıl baktığın çok önemli seviyor isen durum farklı sadece kanka,arkadaş olmak istiyorsan durum farklı.
Git instagramını al konuşmaya başla rahat ve özgüvenli ol ama.
Kızlar özgüveni olmayan erkekleri fazla sevmez
Öyle imkanım olsa kendime temin ederdim.Cok Fazla bısey ıstemıyorum Asgari Ücret + Yemek + Ssk Bide Altıma Araba Temin edersen sana Capkınlık dersi verebılırım..
Etkileşim nasıl sağlanır ki, yöntemleri neler?Kankam yavaştan dışarı çık ve insanlarla konuşmaya çalış. Başka insanlarla etkileşime gir, ilişkiler dene vesaire. Gerekirse reddedil ama asla korkma ve vazgeçme. İnsanlar olmadan hayat çekilmez bir hale geliyor.![]()
Bak benim dediklerimi yapBilgisayar bozuk olduğundan akşama doğru bazı işleri halletmeye çıkıyorum ailemle can sıkıntısından.
İki saattir gülüyom oğlum sen ne yaşıyonBilgisayar bozuk olduğundan akşama doğru bazı işleri halletmeye çıkıyorum ailemle can sıkıntısından.
İlgi nasıl çekecem ki?
Yaw hocam iyi ne yaparsanız yapın. Bu kadar da olmaz .Korona biterse millet yine ortamlara akar biz yine aynı kalırız. Senin tavsiyen neydi ki tam olarak, köpekle mi etkileyecem ?