Tabiki evet. Troll konu mu?Arkadaşlar benim Kingston 32 GB bellek hafıza var 20 GB fotolar var ama ben onları silip 20 GB yeni fotolae atmak istiyorjm silersem 20 GB geri gelir mi? 20 GB Gelmezse ne yapicam ne yapmam lazım
troll?Arkadaşlar benim Kingston 32 GB bellek hafıza var 20 GB fotolar var ama ben onları silip 20 GB yeni fotolae atmak istiyorjm silersem 20 GB geri gelir mi? 20 GB Gelmezse ne yapicam ne yapmam lazım
Vallahi billahi bilmedhim için soruyorum niye troll olsun, 2 tane flash bellem vardı diğeri hatayla biçimlendirme yaptım butun dosyalar gitti bilgisayarciya verdim bilmediğim için soruyorum silersem geri eğer yer acilmazsa fotoları silmicemTabiki evet. Troll konu mu?
Hayır, eğer 20 GB silirsem geri gelmezse fotoları silmicem bende danışmak istedimtroll?
Bu arada tşkler cevao içinTabiki evet. Troll konu mu?
Bilmeyen olamazmi direk troll damgası veriyorsunuz?troll?
Tabiikide geri gelir ne biçim konu buy
Hocam ben anlatamiyor muyum kendimi flash bellek yanlışlıkla bicimlendirdim fotolar gitti bilsem bunu yaparmiyim, bilmediğim için soruyorum saat başı laptopun başında yada flaş bellekte değilim napayım bu konuyu açtık diye cahilsek sıkıntı yok bilmemek ayıp değil ogrenmemek ayıp sorduk öğrendik napalim yaniTabiikide geri gelir ne biçim konu bu
? TşklerBilmeyen olamazmi direk troll damgası veriyorsunuz?