Sürekli Dizi [Regular show],,!!??

muhammet eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
herkese merhaba
bugün sizlere kafama takılan bir konuyu paylaşıcam

öncelikle sürekli dizi izlemeyeniniz yoktur çocukluğum bu çizgi film ile geçti

ama bazı teoriler duydum

-mordekay ve rigbi parkta çalışmak üzere işe girmişler benson onlara şiddet uygulardığı için akkılarını yitirip değişik yaratıklar görüyolarmış benson bu durumdan faydalanıp onlarar maaş vermeyi brakmış film aslında onların hayal ettikleri yaratıklarmışş

-mordekay nrigbi benson kas adam skıps çak beşlik hayalet bunlar kardeşmiş ve hepsi delirmiş bensın kendisini parkın müdürü sanıyormuş

bunları duyunca çokta saçma gelmedi çoçukluğumun filminin böyle olması beni üzdü
siz nasıl düşünüyorsunuz lütfen yorum yazın iyi günler

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
herkese merhaba
bugün sizlere kafama takılan bir konuyu paylaşıcam

öncelikle sürekli dizi izlemeyeniniz yoktur çocukluğum bu çizgi film ile geçti

ama bazı teoriler duydum

-mordekay ve rigbi parkta çalışmak üzere işe girmişler benson onlara şiddet uygulardığı için akkılarını yitirip değişik yaratıklar görüyolarmış benson bu durumdan faydalanıp onlarar maaş vermeyi brakmış film aslında onların hayal ettikleri yaratıklarmışş

-mordekay nrigbi benson kas adam skıps çak beşlik hayalet bunlar kardeşmiş ve hepsi delirmiş bensın kendisini parkın müdürü sanıyormuş

bunları duyunca çokta saçma gelmedi çoçukluğumun filminin böyle olması beni üzdü
siz nasıl düşünüyorsunuz lütfen yorum yazın iyi günler
Ağzı olan konuşuyor. Eskiden de finalinde rigby mordecai'yi öldürüp intihar ediyor diyorlardı ama finalinde öyle bir şey yok. The power'di galiba final bölümünün adı

muhammet eren cann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
şöyle bir teori duydum bu film sürekli dizi çıkmadan önce çıkmış burda iki işçi uyuşturucu gibi bir madde içiyorlar sonraa biri mordekay diğeri benson oluyo sonra düzeliyorlar bu arada hastanede yatıyorlarmış 7yıl sonra film bitince iyileşiyorlarmışş skıps çak beşlik ve diğer karakterlewri hayal olarak görüyorlarmışş

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
şöyle bir teori duydum bu film sürekli dizi çıkmadan önce çıkmış burda iki işçi uyuşturucu gibi bir madde içiyorlar sonraa biri mordekay diğeri benson oluyo sonra düzeliyorlar bu arada hastanede yatıyorlarmış 7yıl sonra film bitince iyileşiyorlarmışş skıps çak beşlik ve diğer karakterlewri hayal olarak görüyorlarmışş
Biraz araştırdım. Bu sürekli dizi filminin yapımcısının yapmayı düşündüğü ilk filmmiş. Sonradan ise değiştirmişler ve sürekli dizi'i yapmışlar. Yani bu video sürekli dizi ile alakasız.

Yahya Furkan

contravolta
Emektar
Reaksiyon puanı
4,898
Ne gerek var boş verin izleyin işte zaten attığın videonun sürekli diziyle alakası yok çoğu teori de yalan