Bu üye nasıl bir üye ?

Reaksiyon puanı
4,728
İyisin ama evlenme veya ona benzer işleri daha az kafaya taksan daha iyi olacak.
Yaş 32, 32 sene boyunca karşılıklı sevme sevilme duygusunu tadamamak çok kötü ve diğer kötü olan kimse kimseyi sevmiyor ? herkes ilkini seviyor onun hatırasıyla yaşıyor ama ilkide yok piyasada, ve insanlar sevmediği biriyle evleniyor aklında ilkinin hatıralarıyla işte acı olan bu ?

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
Yaş 32, 32 sene boyunca karşılıklı sevme sevilme duygusunu tadamamak çok kötü ve diğer kötü olan kimse kimseyi sevmiyor ? herkes ilkini seviyor onun hatırasıyla yaşıyor ama ilkide yok piyasada, ve insanlar sevmediği biriyle evleniyor aklında ilkinin hatıralarıyla işte acı olan bu ?
Boş ver

Reaksiyon puanı
4,728
Şimdi işteyim sabah gidip açayım rahmetlinin filmini yanına rakı izleyim ne yapayım ?

14 seneden beri ilk defa sevdim oda olmadı ??

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eryaman ya da Elvankent'tesiniz herhalde. :D :)
Cidden iyi birisisiniz. Size de eyvallah. :)
Yok oralarda değil sağolasın ama iyi diyor herkes lakin sevmiyor ? bir kız benim gibi sevgi cahili sevgi görmemiş karşıma çıksada bir kere olsa sonsuza dek olsa ?

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Şimdi işteyim sabah gidip açayım rahmetlinin filmini yanına rakı izleyim ne yapayım ?

14 seneden beri ilk defa sevdim oda olmadı ??

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok oralarda değil sağolasın ama iyi diyor herkes lakin sevmiyor ? bir kız benim gibi sevgi cahili sevgi görmemiş karşıma çıksada bir kere olsa sonsuza dek olsa ?
Sorununu forumda çözememe sebebin bunu tecrübe edicek kadar yaşı büyük kişisi az.siz çözerseniz verirsiniz çözümleri artık üyelere ?
Ayrılma seviliyorsun ?

Son düzenleme:

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Çok takılmayın Ama yaşınız gelmiş hocam hatta geçiyor malesef bu devirde düzgün kız bulunamıyor vazgeçmeyin ve bunalmayın;)

Reaksiyon puanı
4,728
Sorununu forumda çözememe sebebin bunu tecrübe edicek kadar yaşı büyük kişisi az.siz çözerseniz verirsiniz çözümleri artık üyelere ?
Ayrılma seviliyorsun ?
Veririm ?
İsyankar bir üyesiniz gördüğüm kadarıyla :)
İsyan demeyelimde sitem diyelim insanlığın geldiği durum herşeyin yalan olması ?
Çok takılmayın Ama yaşınız gelmiş hocam hatta geçiyor malesef bu devirde düzgün kız bulunamıyor vazgeçmeyin ve bunalmayın;)
Geldi geçiyor ama yok işte vazgeçmiyorum ama bu aralar afedersiniz çok fazla içmeye başladım sabah eve gelir gelmez evdeki rakıdan yada 3 kırmızı vs alıp içiyorum az ağlayıp yatıyorum sonra günlerim böyle geçiyor sabah eve gittiğimde gene böyle olacak ? bazen namaz kılıyorum aslında içmemem lazım ama dayanamıyorum canım sıkılıyor

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Reaksiyon puanı
4,728
Orada 14 senelik bir dostum var “öyle sanıyordum” ailevi sıkıntısı oldu kendi kurduğu ailesi işinden oldu kendisine bol bol dua ettim banada dua et dedim, bundan 4 ay önce bunların bana geri dönüşü onu aradımda sen dedi hala evlenemedin bence git eskortlarla takıl diye bir kelime etti sonra bir daha görüşmedim, şimdi herşeyi 4x4 lük ve tbmm de iş buldu.

dünya böyle bir yer işte ?

32 yaşımdayım bana bu yaşıma kadar hiçbir şey dokunmadı kıymet verdiğim şahısın bu söylemi kadar, bunu hayat boyu unutmam.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Nere gidiyon ya daha karpuz kesicez.Bir forumda kavga çıkardım geldim.Şuranın kıymetini bilin ya.Kasıntı insanlar yok en azından.Burdan yönetime ve tüm sdn'ye sevgiler? Burda da ne kadar itici bir karakter olsam da seviyom sizleri?

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Veririm ?

İsyan demeyelimde sitem diyelim insanlığın geldiği durum herşeyin yalan olması ?

Geldi geçiyor ama yok işte vazgeçmiyorum ama bu aralar afedersiniz çok fazla içmeye başladım sabah eve gelir gelmez evdeki rakıdan yada 3 kırmızı vs alıp içiyorum az ağlayıp yatıyorum sonra günlerim böyle geçiyor sabah eve gittiğimde gene böyle olacak ? bazen namaz kılıyorum aslında içmemem lazım ama dayanamıyorum canım sıkılıyor
Özelden bana yazın hocam gelin içinizi bana dökün o konuda çok destek veririm içme hususunda bırakın hocam illet birşey ,evlenme konusunda birşeyi takmayınız, hayırlısı ne ise odur ,ben 24 25 yaşıma geldim hala evlenmiyorum neden çünkü bizim ülkenin kizlari(herkez için konuşmuyorum) çok boşlar yok şu kafeye gidelim,yok suraya gidelim,şu arabayı al,şu evin yoksa evlenmem tarzi gibi konularda cok kotuler ve kabul etmiyor canini sikma

Reaksiyon puanı
4,728
Özelden bana yazın hocam gelin içinizi bana dökün o konuda çok destek veririm içme hususunda bırakın hocam illet birşey ,evlenme konusunda birşeyi takmayınız, hayırlısı ne ise odur ,ben 24 25 yaşıma geldim hala evlenmiyorum neden çünkü bizim ülkenin kizlari(herkez için konuşmuyorum) çok boşlar yok şu kafeye gidelim,yok suraya gidelim,şu arabayı al,şu evin yoksa evlenmem tarzi gibi konularda cok kotuler ve kabul etmiyor canini sikma
3 konuda içimi döktüm hocam durum bu, hayırlısı olsun diyelim ?