James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,728
3 ay olmuştur herhalde sizce nasıl biriyim kötü mü iyi mi?
git derseniz giderim bu arada ?
İyi birisisiniz. Ben Dikmende yaşıyorum. Siz neresindesiniz Ankaranın merak ettim.3 ay olmuştur herhalde sizce nasıl biriyim kötü mü iyi mi?
Yaş 32, 32 sene boyunca karşılıklı sevme sevilme duygusunu tadamamak çok kötü ve diğer kötü olan kimse kimseyi sevmiyor ? herkes ilkini seviyor onun hatırasıyla yaşıyor ama ilkide yok piyasada, ve insanlar sevmediği biriyle evleniyor aklında ilkinin hatıralarıyla işte acı olan bu ?İyisin ama evlenme veya ona benzer işleri daha az kafaya taksan daha iyi olacak.
Boş verYaş 32, 32 sene boyunca karşılıklı sevme sevilme duygusunu tadamamak çok kötü ve diğer kötü olan kimse kimseyi sevmiyor ? herkes ilkini seviyor onun hatırasıyla yaşıyor ama ilkide yok piyasada, ve insanlar sevmediği biriyle evleniyor aklında ilkinin hatıralarıyla işte acı olan bu ?
Şimdi işteyim sabah gidip açayım rahmetlinin filmini yanına rakı izleyim ne yapayım ?Boş ver
Yok oralarda değil sağolasın ama iyi diyor herkes lakin sevmiyor ? bir kız benim gibi sevgi cahili sevgi görmemiş karşıma çıksada bir kere olsa sonsuza dek olsa ?Eryaman ya da Elvankent'tesiniz herhalde.![]()
Cidden iyi birisisiniz. Size de eyvallah.![]()
Sorununu forumda çözememe sebebin bunu tecrübe edicek kadar yaşı büyük kişisi az.siz çözerseniz verirsiniz çözümleri artık üyelere ?Şimdi işteyim sabah gidip açayım rahmetlinin filmini yanına rakı izleyim ne yapayım ?
14 seneden beri ilk defa sevdim oda olmadı ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok oralarda değil sağolasın ama iyi diyor herkes lakin sevmiyor ? bir kız benim gibi sevgi cahili sevgi görmemiş karşıma çıksada bir kere olsa sonsuza dek olsa ?
Sen içerik ekibindeydin ne oldu?İyi birisisiniz. Ben Dikmende yaşıyorum. Siz neresindesiniz Ankaranın merak ettim.![]()
aynenSen içerik ekibindeydin ne oldu?
Çok takılmayın Ama yaşınız gelmiş hocam hatta geçiyor malesef bu devirde düzgün kız bulunamıyor vazgeçmeyin ve bunalmayınYaş 32, 32 sene boyunca karşılıklı sevme sevilme duygusunu tadamamak çok kötü ve diğer kötü olan kimse kimseyi sevmiyor ? herkes ilkini seviyor onun hatırasıyla yaşıyor ama ilkide yok piyasada, ve insanlar sevmediği biriyle evleniyor aklında ilkinin hatıralarıyla işte acı olan bu ?
Veririm ?Sorununu forumda çözememe sebebin bunu tecrübe edicek kadar yaşı büyük kişisi az.siz çözerseniz verirsiniz çözümleri artık üyelere ?
Ayrılma seviliyorsun ?
İsyan demeyelimde sitem diyelim insanlığın geldiği durum herşeyin yalan olması ?İsyankar bir üyesiniz gördüğüm kadarıyla![]()
Geldi geçiyor ama yok işte vazgeçmiyorum ama bu aralar afedersiniz çok fazla içmeye başladım sabah eve gelir gelmez evdeki rakıdan yada 3 kırmızı vs alıp içiyorum az ağlayıp yatıyorum sonra günlerim böyle geçiyor sabah eve gittiğimde gene böyle olacak ? bazen namaz kılıyorum aslında içmemem lazım ama dayanamıyorum canım sıkılıyorÇok takılmayın Ama yaşınız gelmiş hocam hatta geçiyor malesef bu devirde düzgün kız bulunamıyor vazgeçmeyin ve bunalmayın![]()
Mamak cCEtimesgut kardeşim sağol eyvallah ?
Modlar dışında kimse durduk yere git deme gibi bir hakkı yokgit derseniz giderim bu arada ?
Ben tanımıyorum. (Ciddiyim.)Beni tanıyan varmıdır hiç diye düşünüyorum bazen.Varmıdır?
Orada 14 senelik bir dostum var “öyle sanıyordum” ailevi sıkıntısı oldu kendi kurduğu ailesi işinden oldu kendisine bol bol dua ettim banada dua et dedim, bundan 4 ay önce bunların bana geri dönüşü onu aradımda sen dedi hala evlenemedin bence git eskortlarla takıl diye bir kelime etti sonra bir daha görüşmedim, şimdi herşeyi 4x4 lük ve tbmm de iş buldu.Mamak cC
Özelden bana yazın hocam gelin içinizi bana dökün o konuda çok destek veririm içme hususunda bırakın hocam illet birşey ,evlenme konusunda birşeyi takmayınız, hayırlısı ne ise odur ,ben 24 25 yaşıma geldim hala evlenmiyorum neden çünkü bizim ülkenin kizlari(herkez için konuşmuyorum) çok boşlar yok şu kafeye gidelim,yok suraya gidelim,şu arabayı al,şu evin yoksa evlenmem tarzi gibi konularda cok kotuler ve kabul etmiyor canini sikmaVeririm ?
İsyan demeyelimde sitem diyelim insanlığın geldiği durum herşeyin yalan olması ?
Geldi geçiyor ama yok işte vazgeçmiyorum ama bu aralar afedersiniz çok fazla içmeye başladım sabah eve gelir gelmez evdeki rakıdan yada 3 kırmızı vs alıp içiyorum az ağlayıp yatıyorum sonra günlerim böyle geçiyor sabah eve gittiğimde gene böyle olacak ? bazen namaz kılıyorum aslında içmemem lazım ama dayanamıyorum canım sıkılıyor
3 konuda içimi döktüm hocam durum bu, hayırlısı olsun diyelim ?Özelden bana yazın hocam gelin içinizi bana dökün o konuda çok destek veririm içme hususunda bırakın hocam illet birşey ,evlenme konusunda birşeyi takmayınız, hayırlısı ne ise odur ,ben 24 25 yaşıma geldim hala evlenmiyorum neden çünkü bizim ülkenin kizlari(herkez için konuşmuyorum) çok boşlar yok şu kafeye gidelim,yok suraya gidelim,şu arabayı al,şu evin yoksa evlenmem tarzi gibi konularda cok kotuler ve kabul etmiyor canini sikma
Olsun hocam herzaman yaz buralardayim ben3 konuda içimi döktüm hocam durum bu, hayırlısı olsun diyelim ?
Doğrudur böyle sapıtmış sapkın bir dünyada evlenme isteğin yok olmuştur ?Tek ben evlenmek istemiyorum galiba