Nasıl öğreniyorum bunuÖnemli olan senin cihazına hangi teknik servisin bakıyor olduğudur.
Xiaomi Türkiye mi, başka bir servis (KVK,Ritzy vs.) mi ?
Xiomi Türkiye garantili diye biliyorum sadece baska Bir şey yokÖnemli olan senin cihazına hangi teknik servisin bakıyor olduğudur.
Xiaomi Türkiye mi, başka bir servis (KVK,Ritzy vs.) mi ?
Android sistemi acayip şekilde pil tüketiyor telefonda hiç Bir şey olmamasina rağmen kuzenimde note 8 var onda %7-10 civarlarında bende note 9 pro var daha yeni 1haftalik %45 felan hepGaranti belgesini kontrol edin, orada yazıyor olması gerek.
Oradan bakarak telefonlara da ulaşabilirsin.
Ulaşmak istediğiniz konu nedir, -özel değilse- buraya yazarsanız çözüm önerileri daha hızlı gelebilir.
Daha ayrıntılı yazar mısın bu kısmı ?kuzenimde note 8 var onda %7-10 civarlarında bende note 9 pro var daha yeni 1haftalik %45 felan hep
Cihazı sıfırlayın veya şurada MIUI Tweaks android system is a culprit başlığı altında yazanları yapmayı deneyebilirsiniz. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.Android sistemi acayip şekilde pil tüketiyor telefonda hiç Bir şey olmamasina rağmen kuzenimde note 8 var onda %7-10 civarlarında bende note 9 pro var daha yeni 1haftalik %45 felan hep
Pil kullanım istatistiklerine baktığım zaman android sistemi %40-45 civarında pil tüketiyor sürekli diğer kullandığım uygulamalar bile o kadar tüketmiyorDaha ayrıntılı yazar mısın bu kısmı ?
Cihazi sifirladim bir çözümü olmadıCihazı sıfırlayın veya şurada MIUI Tweaks android system is a culprit başlığı altında yazanları yapmayı deneyebilirsiniz. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.
Hayır güncelleme yok miui12 de şuan zaten yeni telefon hiçbir oyun vs felan yok sadece wp Instagram bu kadar. Telefonun şarjını genelde %18 e düştüğüne takıyorum %95 bazende %100 ken alıyorum böylesi sağlıklı değilmi yoksa tamamen bitirip mi takmaliyim1- Güncelleme varsa yap.
2- Telefonu kapatıp tam şarj yap.
3- Telefonu açıp 2-3 saat kullanmadan bekle
4- İstatistiklere tekrar bakıp buraya aktar.