hocam instagramınız var mı size bi ulaşıyım işi biliyorsunuzhayır tamazsınız ama z-ram diye araştırın hocam bi bakın telefon hafızasından bir parçasını ram yapın ve ayrıca varsa gereksiz sistem uygulamları devre dışı bırakın yada linegeos a geçin gapps kurmayın ram tüketen uygulama olmayınca sorunda kalmaz
hocam ben o işlerden elimi eteğimi çektim en son bir abiye yaptım imei uçurdum telefon marka model sonuna xda yazın orda size çok herkesin anlayacağı dilde anlatılmış bir sürü yazı bulunur (örn : xiaomi mi 6x xda )hocam instagramınız var mı size bi ulaşıyım işi biliyorsunuz
bu video işinize yarayabilir.hocam instagramınız var mı size bi ulaşıyım işi biliyorsunuz
ben kimsenin bu tarz bir cevap bekleyeceğini düşünmüyorum yaşı üçük yada büyük herkes ciddiye alınmak isterAyıptır sorması, telefonuna uygun bir ram bulabileceğine inanıyor musun? ?
Hadi diyelim bir mucize oldu ve takabileceksin biri dedi, peki "RAM" olarak piyasada hangi ürünü sipariş edeceksin ? Ya gerçekten son zamanlardaki en komik içerikli konu buydu.
Bazı sorulara ciddi yanıtlar verilemez, böyle komik bir soru soran kardeşimizin küçük olduğu kanısı bende uyanıyor.
Olmaz olsada değmez o kadar paraya2 gb ram işime görmüyor
Her şey değeri nispetinde karşılık bulur, eğer çocuk gibi olursan tabii olarak öyle muamele görürsün... Bunda yanlış bi şey de yoktur. Bu dünya böledir, düşe kalka ama ders ala ala yaşanır...ben kimsenin bu tarz bir cevap bekleyeceğini düşünmüyorum yaşı üçük yada büyük herkes ciddiye alınmak ister
telefonunuz eğer kasaysa (değil) neden olmasın2 gb ram işime görmüyor
Taktıramazsın.2 gb ram işime görmüyor
Takamazsin2 gb ram işime görmüyor