Telefonuma ram taktırabilir miyim

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
hayır tamazsınız ama z-ram diye araştırın hocam bi bakın telefon hafızasından bir parçasını ram yapın ve ayrıca varsa gereksiz sistem uygulamları devre dışı bırakın yada linegeos a geçin gapps kurmayın ram tüketen uygulama olmayınca sorunda kalmaz

atah4n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hayır tamazsınız ama z-ram diye araştırın hocam bi bakın telefon hafızasından bir parçasını ram yapın ve ayrıca varsa gereksiz sistem uygulamları devre dışı bırakın yada linegeos a geçin gapps kurmayın ram tüketen uygulama olmayınca sorunda kalmaz
hocam instagramınız var mı size bi ulaşıyım işi biliyorsunuz

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ayıptır sorması, telefonuna uygun bir ram bulabileceğine inanıyor musun? ?
Hadi diyelim bir mucize oldu ve takabileceksin biri dedi, peki "RAM" olarak piyasada hangi ürünü sipariş edeceksin ? Ya gerçekten son zamanlardaki en komik içerikli konu buydu.

Bazı sorulara ciddi yanıtlar verilemez, böyle komik bir soru soran kardeşimizin küçük olduğu kanısı bende uyanıyor.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
hocam instagramınız var mı size bi ulaşıyım işi biliyorsunuz
hocam ben o işlerden elimi eteğimi çektim en son bir abiye yaptım imei uçurdum telefon marka model sonuna xda yazın orda size çok herkesin anlayacağı dilde anlatılmış bir sürü yazı bulunur (örn : xiaomi mi 6x xda )

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Ayıptır sorması, telefonuna uygun bir ram bulabileceğine inanıyor musun? ?
Hadi diyelim bir mucize oldu ve takabileceksin biri dedi, peki "RAM" olarak piyasada hangi ürünü sipariş edeceksin ? Ya gerçekten son zamanlardaki en komik içerikli konu buydu.

Bazı sorulara ciddi yanıtlar verilemez, böyle komik bir soru soran kardeşimizin küçük olduğu kanısı bende uyanıyor.
ben kimsenin bu tarz bir cevap bekleyeceğini düşünmüyorum yaşı üçük yada büyük herkes ciddiye alınmak ister

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
ben kimsenin bu tarz bir cevap bekleyeceğini düşünmüyorum yaşı üçük yada büyük herkes ciddiye alınmak ister
Her şey değeri nispetinde karşılık bulur, eğer çocuk gibi olursan tabii olarak öyle muamele görürsün... Bunda yanlış bi şey de yoktur. Bu dünya böledir, düşe kalka ama ders ala ala yaşanır...

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Zaten telefonunda "RAM" takılı. Başka nereye takmayı düşünüyorsun?