- Reaksiyon puanı
- 3,288
ders başladı ben sana cevap yazıyorum bbb asdasdhouohudashudsauhBenim de lanet matematik dersim var 1dk ya
ders başladı ben sana cevap yazıyorum bbb asdasdhouohudashudsauhBenim de lanet matematik dersim var 1dk ya
Bende canlı dersteyim ders : matHerkes şuan ne yaptığını yazsın.
Canlı dersteyim.
Ne oldu ki pc yePC min düzelmesini diliyorum![]()
Çalışırken pat kapanıyor 1 dk açılmıyor sonra aynı döngüNe oldu ki pc ye
bende 3 ders üstüste mat girdim ıq m düştü daha 1 ders daha var kafamı duvarlara vuruyorum
Nerden aldın ordakilerle bi görüşÇalışırken pat kapanıyor 1 dk açılmıyor sonra aynı döngü
7 ye mi gidiyorsun? 7 de mitoz mayoz sorarlardı bize aga b. Zevkli konu ama.Hoca : Hücreler bölünebilir
Ben : Vay canına
Daha 7 ye geçmedim bir şey sallayayım dedim aklıma bu geldi7 ye mi gidiyorsun? 7 de mitoz mayoz sorarlardı bize aga b. Zevkli konu ama.
beden dersindeyim hoca bize uzaktan spor yaptıramayacağını anladı olimpiyatları anlatıyorHerkes şuan ne yaptığını yazsın.
Canlı dersteyim.
Stand-up gösterisi yapmayı düşündün mü hiç.Mouse'den Cevap Yazın Üzerine tıklıyorum.
Sibraius'un avatarına bakmak için foruma giriyorum. Adamın avatarı yüzünden TUS'a çalışamıyorum, aklıma gelip duruyor.Bu konuya cevap yazıyorum.
Cevap yazıyorum yazmıyorum.Lütfen cevap yazıyorum yazmayın. Ondan önce ne yapıyordun onu söyle ne bilim yani. Komik olmuyor.