- Konuyu başlatan
fatihege
Doçent
Bulunduğunuz yerde VDSL alt yapı yada port yok. Bir de şu siteden sorgular mısın?
Bulunduğunuz yerde VDSL alt yapı yada port yok. Bir de şu siteden sorgular mısın?
TürkNette Valorant İstanbul sunucusunda pingim 10 ile 15 arasıtamamdır teşekkür ederim örnek vereyim mesela valorant oynuyorum internetten kaynaklı pinglerim uçuyor sağol yardımın için![]()
ADSL alt yapınız var alabileceğiniz hız en fazla 13mbps çok hızlı bir alt yapı değil. Eğer herhangi bir firmanın kendi alt yapısı yoksa (TT dışında) alabileceğiniz en yüksek hız bu.
Bu altyapı için daha yüksek Upload hızı ve daha ucuz fiyat Millenicom'da var. Sizce o uygun mudur?TürkNette Valorant İstanbul sunucusunda pingim 10 ile 15 arası
ADSL alt yapınız var alabileceğiniz hız en fazla 13mbps çok hızlı bir alt yapı değil. Eğer herhangi bir firmanın kendi alt yapısı yoksa (TT dışında) alabileceğiniz en yüksek hız bu.
türknette güvenemedim direk kurulum yapabilirler mi boş post var da bir sıkıntı çıktığında direk yardım edebilirler miTürkNette Valorant İstanbul sunucusunda pingim 10 ile 15 arası
taahütsüz olarak yaparsınız memnun kalmazsanız türknete geçersenizBu altyapı için daha yüksek Upload hızı ve daha ucuz fiyat Millenicom'da var. Sizce o uygun mudur?
Teşekkür ederimtürknette güvenemedim direk kurulum yapabilirler mi boş post var da bir sıkıntı çıktığında direk yardım edebilirler mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
taahütsüz olarak yaparsınız memnun kalmazsanız türknete geçerseniz
rica ederimTeşekkür ederim![]()
Ne gibi sorunlar ortaya çıktı?1. Türknet
2. Bir seneden fazla oldu.
3. İlk 6 ay memnundum ama ondan sonra saçmalamaya başladı.
4. 85 destekliyor, 35'lik paketteyim.
ne gibi bir saçmalık ve şuan düzeldi mi1. Türknet
2. Bir seneden fazla oldu.
3. İlk 6 ay memnundum ama ondan sonra saçmalamaya başladı.
4. 85 destekliyor, 35'lik paketteyim.
Ne kadar veriyorlar onu da paylaşırsanız bir şey söyleyebilirim ama buradakinden çok farklı verebileceklerini sanmıyorum.Bu altyapı için daha yüksek Upload hızı ve daha ucuz fiyat Millenicom'da var. Sizce o uygun mudur?
Ne kadar veriyorlar onu da paylaşırsanız bir şey söyleyebilirim ama buradakinden çok farklı verebileceklerini sanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla ADSL'de 4Mbps upload verilemiyor en fazla 2 veriliyor ama bu hızı upload olarak verebiliyorlarsa bunu almanız daha mantıklı
Yardımınız için teşekkür ederimBildiğim kadarıyla ADSL'de 4Mbps upload verilemiyor en fazla 2 veriliyor ama bu hızı upload olarak verebiliyorlarsa bunu almanız daha mantıklı
Masaüstü kullandığım için sabit adsl prizine bağlı duruyordu modemim. Orada ilk 6 ay hiçbir sıkıntı çıkmamasına ve çok memnun olmama rağmen geçen yaza doğru ardarda kopmalar başladı. İnternete yüklendiğim an falan kopuyordu. Sonra yüklenmediğim zamanlarda da kopmaya başladı falan. O sırada 2 kez destek kaydı, 1 kez de şikayet açtım ama bir şey çıkmadı. İç tesisat da sıkıntı olabilir, deyip kapattılar konuyu. Yakın zamanda dizüstü alınca modemin belli bir yerde kalma zorunluluğu kalktı, evdeki başka bir adsl prize taktım. Şimdi buradayken kopma sorunu yok ama şimdi de internet hızı arada bir düşüyor çıkıyor, bir garip. Önceki kopmalar belki de altyapıyla alakalıydı ama bir anda ev içindeki altyapı nasıl o kadar zarar görebilir, görse sadece belli saatlerde mi yoğun kopmalar olur bilmiyorum. Çünkü bazı zamanlarda gayet iyi bir şekilde işimi görüyordum. Ben biraz abone sayısının çok artmasına bağladım ama bilemiyorum. Aynı portu farklı abonelere verebiliyorlar mı vs? Eğer böyle bir şey olabiliyorsa bence böyle bir şey var. Yani bu bölgede internet altyapısının yoğunluğu kaldıramadığını düşünüyorum. Şu anki durumu da dediğim gibi bazı zamanlar hızım düşüyor. Şu an hizmet kalitesi kötü yani. Çarşamba günü gece altyapı çalışması olacak diye mail atmışlar. Bakalım, belki bir şeyleri düzeltiyorlardır ama bilemiyorum. Bir de ne zaman destek kaydı oluştursam sorun düzeliyor sanki kanıt olarak bir şey yollayamıyorum. Bir destek kaydından sonra sürekli kopan internet kopmamıştıNe gibi sorunlar ortaya çıktı?
Ne kadar ödüyorsunuz? Ben de geçmeyi düşünüyorum ama taahhüt gözümü korkutuyor. Sanırım Millenicom'u deneyeceğim, olmadı Kablonet.Şimdii.
Türknet kullandım 5-6 ay. Ama sorunlu bir iss. Sorun yoksa da olunca çözülmüyor. Hep aynı cevapları kopyala yapıştır yapıyorlar.
Şuan kullandığım:
Kablonet
100 mpbs
Öneririm çok memnunum.
Eğer altyapı çalışmasından sonra düzelme olursa beni bilgilendirir misin?Masaüstü kullandığım için sabit adsl prizine bağlı duruyordu modemim. Orada ilk 6 ay hiçbir sıkıntı çıkmamasına ve çok memnun olmama rağmen geçen yaza doğru ardarda kopmalar başladı. İnternete yüklendiğim an falan kopuyordu. Sonra yüklenmediğim zamanlarda da kopmaya başladı falan. O sırada 2 kez destek kaydı, 1 kez de şikayet açtım ama bir şey çıkmadı. İç tesisat da sıkıntı olabilir, deyip kapattılar konuyu. Yakın zamanda dizüstü alınca modemin belli bir yerde kalma zorunluluğu kalktı, evdeki başka bir adsl prize taktım. Şimdi buradayken kopma sorunu yok ama şimdi de internet hızı arada bir düşüyor çıkıyor, bir garip. Önceki kopmalar belki de altyapıyla alakalıydı ama bir anda ev içindeki altyapı nasıl o kadar zarar görebilir, görse sadece belli saatlerde mi yoğun kopmalar olur bilmiyorum. Çünkü bazı zamanlarda gayet iyi bir şekilde işimi görüyordum. Ben biraz abone sayısının çok artmasına bağladım ama bilemiyorum. Aynı portu farklı abonelere verebiliyorlar mı vs? Eğer böyle bir şey olabiliyorsa bence böyle bir şey var. Yani bu bölgede internet altyapısının yoğunluğu kaldıramadığını düşünüyorum. Şu anki durumu da dediğim gibi bazı zamanlar hızım düşüyor. Şu an hizmet kalitesi kötü yani. Çarşamba günü gece altyapı çalışması olacak diye mail atmışlar. Bakalım, belki bir şeyleri düzeltiyorlardır ama bilemiyorum. Bir de ne zaman destek kaydı oluştursam sorun düzeliyor sanki kanıt olarak bir şey yollayamıyorum. Bir destek kaydından sonra sürekli kopan internet kopmamıştıServis sağlayıcılar biraz işkillendirmeye başladı beni artık. Altyapılarının kaldıramayacağı yükü taşımaya çalışıyorlar ve müşteriler arasında bir denge politikası uyguluyorlarmış gibi geliyor. Kim destek kaydı açarsan interneti ona akıtıyorlar sanki
Pandemi zamanında bir abone artışı varsa eğer onla da ilişkili olabilir. Öyle yani, bilmiyorum
![]()
Ah keşke altyapım desteklese de kullanabilsemŞimdii.
Türknet kullandım 5-6 ay. Ama sorunlu bir iss. Sorun yoksa da olunca çözülmüyor. Hep aynı cevapları kopyala yapıştır yapıyorlar.
Şuan kullandığım:
Kablonet
100 mpbs
Öneririm çok memnunum.
Yazarım buraya muhtemelen ama dediğim gibi bu bahardan beri sıkıntı çektim, düzelse bile geç düzelmiş olacak. Yine de hayır, demem tabii kiEğer altyapı çalışmasından sonra düzelme olursa beni bilgilendirir misin?
Ah keşke altyapım desteklese de kullanabilsem![]()
95 tl.Ne kadar ödüyorsunuz? Ben de geçmeyi düşünüyorum ama taahhüt gözümü korkutuyor. Sanırım Millenicom'u deneyeceğim, olmadı Kablonet.
Altyapı aslında başvurursanız getirebilirler. Bizim apartmanda 1 kişi için kurmuşlardı. Bir kutu koymuşlardı bol bol da reklam asıp gitmişlerdi.Eğer altyapı çalışmasından sonra düzelme olursa beni bilgilendirir misin?
Başvuru için ne yapmamız gerekiyor?95 tl.
Altyapı aslında başvurursanız getirebilirler. Bizim apartmanda 1 kişi için kurmuşlardı. Bir kutu koymuşlardı bol bol da reklam asıp gitmişlerdi.
Kaç ay taahhüt verirsek 95 tl ödüyoruz?95 tl.
Altyapı aslında başvurursanız getirebilirler. Bizim apartmanda 1 kişi için kurmuşlardı. Bir kutu koymuşlardı bol bol da reklam asıp gitmişlerdi.
Alo. ( Ama ne zmaan getirirler onu bilmem. Sormakta fayda var.)Başvuru için ne yapmamız gerekiyor?
24Kaç ay taahhüt verirsek 95 tl ödüyoruz?
Teşekkür ederimAlo.
24
Düzenledim ?Teşekkür ederim![]()
Düzenledim ?
Aynı korku bende de var. O yüzden önce Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ama o da aynı altyapıyı kullanmayacak mı ki sanki. Şubat ayına kadar böyle devam edeceğim, bakalım.Lokasyondan lokasyona farklılık gösterebilir. Türknetteyim yaklaşık 1 2 aydır çok rahatsızım. Ama aynı sorunu ttnet veya turkcellde yaşar mıyım korkusundan taahhüde imza atamıyorum.
Çarşamba gününden beri sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. 1-2 hafta daha izlemek lazım durumu. Yazayım dedim.Eğer altyapı çalışmasından sonra düzelme olursa beni bilgilendirir misin?
Unutmadığın için teşekkürlerÇarşamba gününden beri sorun yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. 1-2 hafta daha izlemek lazım durumu. Yazayım dedim.