TürkNet, Millenicom ve NetSpeed kullanıcıları gelebilir mi?

Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    15

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
1 - Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?
2 - Ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
3 - Memnun musunuz?
4 - Altyapınız kaç Mbps destekliyor, aldığınız internet kaç Mbps?

Sorularıma yanıt verirseniz çok sevinirim. Yeni bir internet arayışındayız. Kullanıcıların yorumları çok önemli. ?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
3 - Memnun musunuz?

Sorularıma yanıt verirseniz çok sevinirim. Yeni bir internet arayışındayız. Kullanıcıların yorumları çok önemli. ?
1. Türksa Kablo
2. 6 yıl
3. Evet, memnunuz
4. Türksat Kablo'da herkeste aynı. O yüzden TT ve Turkcell'i söylemem gerekir.
TT: 70 MBPS
Turkcell: 100 MBPS
Bu ikisini de Millenicom'un sitesinden öğrendim ama Superonline altyapısı ile sorgulama diye bir şey yok herhalde artık.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
1. Türksa Kablo
2. 6 yıl
3. Evet, memnunuz
4. Türksat Kablo'da herkeste aynı. O yüzden TT ve Turkcell'i söylemem gerekir.
TT: 70 MBPS
Turkcell: 100 MBPS
Bu ikisini de Millenicom'un sitesinden öğrendim ama Superonline altyapısı ile sorgulama diye bir şey yok herhalde artık.
Sen bana hangi sağlayıcıyı önerirsin?

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Adsız.png

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Bir şey soracağım. Kablonet'in altyapı sorgulama sayfasında yaşadığım ilçe görünmüyor. Bunun anlamı, burada altyapılarının olmadığı mı?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
1- Türknet
2- 4-5 aydır.
3- Şuan için memnunum.
4- Alt yapım 85 destekliyor, kullandığım paket 35 megabit.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Türksat KabloNet genelde büyükşehirlerde alt yapıya sabit. Eğer pekte bilinen bir yerde oturmuyorsan altyapı olmayabilir.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
3 - Memnun musunuz?

1-) TürkNet
2-) 2 Yıl
3-) Evet, 10 üzerinden 7-8 alır
4-) Altyapım 80Mbps destekliyor 70 alıyorum.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
TurkNet'te internet kesintileri olduğunu duymuştum bir YouTube kanalında. Adını söylemem doğru olur mu bilmiyorum ama onlarda TürkNet kullanıyorlar ve internet kesiliyormuş.
TürkNette şöyle bir durum var. Ucuza yüksek hız verdiklerinden herkes yüksek hız paketlerini alıyor ama VDSL alt yapıda da maksimum hıza ne kadar yaklaşılırsa hat stabilitesi doğal olarak düşüyor. Genelde kesinti yaşayanlar alt yapılarının stabilite sınır noktasında hızı aldıkları için kesinti yaşıyorlar. Ben 2 yıldır Türknetteyim kendi alt yapılarında da TürkTelekom alt yapılarında da aboneliğim var. Kendi altyapılarında olanda sorun yaşamadım. TürkTelekom alt yapısında da 2 ay gibi bir süre sorun yaşadım 2 aydan sonra sabit bir şekilde kullanabildim. Müşteri hizmetlerini kaç aydır aramıyorum/yazmıyorum.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
TürkNette şöyle bir durum var. Ucuza yüksek hız verdiklerinden herkes yüksek hız paketlerini alıyor ama VDSL alt yapıda da maksimum hıza ne kadar yaklaşılırsa hat stabilitesi doğal olarak düşüyor. Genelde kesinti yaşayanlar alt yapılarının stabilite sınır noktasında hızı aldıkları için kesinti yaşıyorlar. Ben 2 yıldır Türknetteyim kendi alt yapılarında da TürkTelekom alt yapılarında da aboneliğim var. Kendi altyapılarında olanda sorun yaşamadım. TürkTelekom alt yapısında da 2 ay gibi bir süre sorun yaşadım 2 aydan sonra sabit bir şekilde kullanabildim. Müşteri hizmetlerini kaç aydır aramıyorum.
Yani alsam sıkıntı olmaz mı?

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Bende şuan TT kullanıyorum adsl kablonet alt yapım yok millenicom a geçmek istiyordum altyapım 80mbps kadar destekliyor vdsl sizce neyi kullanmalıyım hangisine geçmeliyim

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Yani alsam sıkıntı olmaz mı?
Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet İlk başta buradan hız sorgulaması yapın. Burada size altyapının durumunu gösterecek. Sorun yaşarsanızda en fazla ilk 2-3 ay yaşarsınız ardından sorunsuz kullanırsınız. Bulunduğunuz bölgede alt yapı iyiyse hiç sorun yaşamazsınız. Aktif olan bir internet aboneliğin varsa modem arayüzünden hat değerlerini atarsan ayrıca yorum yapabiliriz.
Eğer TürkNet almak istersen ve tabi kullanmak istersen davet kodumu ekliyorum. Bu kodu görevli ile paylaşırsan sen ve ben 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.
Davet kodu: CQC74EA17AUY
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şuan TT kullanıyorum adsl kablonet alt yapım yok millenicom a geçmek istiyordum altyapım 80mbps kadar destekliyor vdsl sizce neyi kullanmalıyım hangisine geçmeliyim
VDSL destekliyorsa en iyi teklifi hangi firma yaparsa size ona geçin. Türk Telekomun fiyatları cidden çok yüksek

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Hız, Altyapı ve Fiber İnternet Sorgulama - TurkNet İlk başta buradan hız sorgulaması yapın. Burada size altyapının durumunu gösterecek. Sorun yaşarsanızda en fazla ilk 2-3 ay yaşarsınız ardından sorunsuz kullanırsınız. Bulunduğunuz bölgede alt yapı iyiyse hiç sorun yaşamazsınız. Aktif olan bir internet aboneliğin varsa modem arayüzünden hat değerlerini atarsan ayrıca yorum yapabiliriz.
Eğer TürkNet almak istersen ve tabi kullanmak istersen davet kodumu ekliyorum. Bu kodu görevli ile paylaşırsan sen ve ben 1 ay ücretsiz internet kullanabiliriz.

VDSL destekliyorsa en iyi teklifi hangi firma yaparsa size ona geçin. Türk Telekomun fiyatları cidden çok yüksek
cidden en iyi teklifi yapana mı geçmeliyim hepsi hemen hemen aynı mıdır gerek müşteri hizmetleri gerek internet kaliteleri

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396

Screenshot_1.png

Altyapımız maksimum 13Mbps destekliyor.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
cidden en iyi teklifi yapana mı geçmeliyim hepsi hemen hemen aynı mıdır gerek müşteri hizmetleri gerek internet kaliteleri
Türk Telekom altyapısındaysan alacağın hizmetin kalitesi neredeyse aynı olur. Belki ping değerleri arasında biraz oynama olabilir yurt dışı çıkışlarıyla alakalı ama %90 aynı hizmeti alırsın. Müşteri hizmetleri kısmında ise firmadan firmaya değişiyor. TT mesela benim sorunlarımı genelde müşteri hizmetleriyle çözemedi. TürkNette müşteri hizmetlerine mesaj bırakıyorsunuz onlar sizinle iletişime geçiyor, doğrudan telefonla konuşamıyorsunuz gibi farklılıklar var ama internet kalitesi olarak hepsi aynı.

Ekli dosyayı görüntüle 128720
Altyapımız maksimum 13Mbps destekliyor.
Bulunduğunuz yerde VDSL alt yapı yada port yok. Bir de şu siteden sorgular mısın?

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Türk Telekom altyapısındaysan alacağın hizmetin kalitesi neredeyse aynı olur. Belki ping değerleri arasında biraz oynama olabilir yurt dışı çıkışlarıyla alakalı ama %90 aynı hizmeti alırsın. Müşteri hizmetleri kısmında ise firmadan firmaya değişiyor. TT mesela benim sorunlarımı genelde müşteri hizmetleriyle çözemedi. TürkNette müşteri hizmetlerine mesaj bırakıyorsunuz onlar sizinle iletişime geçiyor, doğrudan telefonla konuşamıyorsunuz gibi farklılıklar var ama internet kalitesi olarak hepsi aynı.

Bulunduğunuz yerde VDSL alt yapı yada port yok. Bir de şu siteden sorgular mısın?
tamamdır teşekkür ederim örnek vereyim mesela valorant oynuyorum internetten kaynaklı pinglerim uçuyor sağol yardımın için :D