Teknoloji ustası5377
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlar ben laptop kameramı değişmek istiyorum ama değişilir mi diye kafamda soru kaldı.Eğer takılıyorsa hangi tür kameralar takılır.
Değiştirmek zorunda mısınız? Onun yerine USB girişlerine takılan webcamler var. Bilgisayarınızın riske girmesi yerine (herhangi bir hata sonucu bozulabilir) harici kamera takabilirsiniz bence.Arkadaşlar ben laptop kameramı değişmek istiyorum ama değişilir mi diye kafamda soru kaldı.Eğer takılıyorsa hangi tür kameralar takılır.
Yani çok zorunlu değilim kameram çok kötü 140p görüntü.Yüzüm çok kötü görünüyorDeğiştirmek zorunda mısınız? Onun yerine USB girişlerine takılan webcamler var. Bilgisayarınızın riske girmesi yerine (herhangi bir hata sonucu bozulabilir) harici kamera takabilirsiniz bence.
Bence de bir ,Değiştirmek zorunda mısınız? Onun yerine USB girişlerine takılan webcamler var. Bilgisayarınızın riske girmesi yerine (herhangi bir hata sonucu bozulabilir) harici kamera takabilirsiniz bence.
Hocam ben sökmek zorunda mısınız anlamında sormuştum. Harici kamera takmak çok çok daha mantıklı çünkü.Yani çok zorunlu değilim kameram çok kötü 140p görüntü.Yüzüm çok kötü görünüyor
Evet yüzüm kareminecraft gibi görünüyon demi![]()
TeşşekürlerDeğiştirili ancak ekranı panelini açmanız gerekiyor, onun için genelde laptopun alt, üst kapağını, klavyesini, ekran bağlantılarını filan sökmeniz gerekiyor. yapacağınız bir hatada bu elemanlar çalışmayabilir o yüzden harici bir webcam arkadaşların da dediği gibi daha mantıklı, ya da cep telefonu kameralarını kullandıran uygulamalar var onları da deneyebilirsin.
Yani zorunluyum'da ekran kartıma filan sistemime zarar gelir diye korkuyorum !Değiştirmek zorunda mısınız? Onun yerine USB girişlerine takılan webcamler var. Bilgisayarınızın riske girmesi yerine (herhangi bir hata sonucu bozulabilir) harici kamera takabilirsiniz bence.
Tamam teşekkürlerHocam ben sökmek zorunda mısınız anlamında sormuştum. Harici kamera takmak çok çok daha mantıklı çünkü.
İriun webcam uygulaması buldum zararlı mı ?harici bir kamera o da yoksa telefon kamerasını webcam olarak kullanabilirsiniz.
Yok bende kullanıyorum bazen ama kablo ile bağlamak daha iyidirTamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
İriun webcam uygulaması buldum zararlı mı ?