HepsiBurada Olumsuz Yorumları Onaylamıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburadadan kardeşim kulaklık aldı, beğenmedi ve siteye yorum eklemek istedi. Yorumunu sistem onaylamadı. Hepsiburadayı aradı, kayıt oluşturdular 7 gün bekledi yine onaylamadı.

Sistemi denemek için "süper ürün bayıldım" diye yorumu değiştirdi anında onaylandı. Daha sonra "hiç beğenmedim berbat bi kulaklık" olarak değiştirdi yine onaylanmadı. Hepsiburada'dan ürün alırken yorumlara bakmanıza gerek yok çünkü gerçeği yansıtmıyor.

Almayı düşündüğüm üründe 1000 olumlu yorum varsa 10 20 olumsuz yorum oluyordu demek ki 10 20 aslında 100 200 olabilir kalan 180 190'ı onaylanmıyo olabilir. Siz siz hepsiburada'dan olun ürün alırken farklı yerlerde ki yorumlara daha çok dikkat edin.

dec0995a-f847-4fa0-a645-edd851a719f7.png

5b78db1e-a25f-4794-a8dc-90fe3a93386a.jpeg

da5c2c57-38bb-48d8-ad33-f88ae260dc94.jpeg

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburadadan kardeşim kulaklık aldı, beğenmedi ve siteye yorum eklemek istedi. Yorumunu sistem onaylamadı. Hepsiburadayı aradı, kayıt oluşturdular 7 gün bekledi yine onaylamadı.

Sistemi denemek için "süper ürün bayıldım" diye yorumu değiştirdi anında onaylandı. Daha sonra "hiç beğenmedim berbat bi kulaklık" olarak değiştirdi yine onaylanmadı. Hepsiburada'dan ürün alırken yorumlara bakmanıza gerek yok çünkü gerçeği yansıtmıyor.

Almayı düşündüğüm üründe 1000 olumlu yorum varsa 10 20 olumsuz yorum oluyordu demek ki 10 20 aslında 100 200 olabilir kalan 180 190'ı onaylanmıyo olabilir. Siz siz hepsiburada'dan olun ürün alırken farklı yerlerde ki yorumlara daha çok dikkat edin.

dec0995a-f847-4fa0-a645-edd851a719f7.png

5b78db1e-a25f-4794-a8dc-90fe3a93386a.jpeg

da5c2c57-38bb-48d8-ad33-f88ae260dc94.jpeg
Trendyol'da da vardı böyle olaylar. Canlı desteğe bildirmenizi öneririm.

EZ358

Asistan
Reaksiyon puanı
106
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Bazen indirime giren ve fiyatlarını beğendiğim telefon/donanım vardı. Bundan sonra diğer sitelerin yorumlarına da bakacağım. Paylaşım için teşekkürler.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Hepsiburada gibi büyük bir şirketin 88TL'lik giriş seviye bir kulaklığa kötü yorum onaylamama gibi bi durum olacağını sanmıyorum. Ben klavye için bozuk geldi diye kötü yorum yaptığımda onay almıştı. Ek olarak satıcı Hepsiburada bile değil yurtdışı ürünü. Hepsiburadanın düşük yorumu onaylamama gibi bir şeyi kendi işine yaramaz ki.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hepsiburada gibi büyük bir şirketin 88TL'lik giriş seviye bir kulaklığa kötü yorum onaylamama gibi bi durum olacağını sanmıyorum. Ben klavye için bozuk geldi diye kötü yorum yaptığımda onay almıştı. Ek olarak satıcı Hepsiburada bile değil yurtdışı ürünü. Hepsiburadanın düşük yorumu onaylamama gibi bir şeyi kendi işine yaramaz ki.
ne yani yorumları hepsiburada değilde satıcılar mı yönetiyor? herşey resimlerde ap açık ortada. ben dahil birkaç forumdaş da aynı durumdan şikayetçi

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Hepsiburada sürekli yapıyor bunu. Benim olumsuz yorumlarımı da yayınlamadı. Yorumlarda acayip manipülasyon yapıyor.

Trendyol da Hepsiburadaki gibi sanki. Trendyol'da bir kaç ürüne 1 yıldız verip iade etmiştim. Yorumumu yayınlamadılar.

Bu yüzden N11 kullanmaya çalışıyorum. Yorumlar konusunda çok şeffaf. Ama iade ettiğin ürüne iyi veya kötü herhangi bir yorum yapmaya izin vermiyor diye hatırlıyorum.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinden bir tanesi. Sırf 88TL'lik kulaklığa 1 yıldız verdiler diye onaylamayıp boykot mu edilecek?
umarım trollsündür yoksa başka bir açıklaması yok. 88 tl lik üründe yapılıyorsa 8 bin tl lik üründe de yapılıyordur. evet sırf bu yüzden değil ama birçok yönünden dolayı genellikle tercihim başka alışveriş siteleri oluyor, hepsiburadayıda boykot ediyorum.

sanırım bazı şeyleri anlamak istemiyorsun ya da hepsiburada ile bir bağın var. gözün kapalı bir alışveriş sitesini savununca sana ürün mü yolluyorlar :D

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
umarım trollsündür yoksa başka bir açıklaması yok. 88 tl lik üründe yapılıyorsa 8 bin tl lik üründe de yapılıyordur. evet sırf bu yüzden değil ama birçok yönünden dolayı genellikle tercihim başka alışveriş siteleri oluyor, hepsiburadayıda boykot ediyorum.

sanırım bazı şeyleri anlamak istemiyorsun ya da hepsiburada ile bir bağın var. gözün kapalı bir alışveriş sitesini savununca sana ürün mü yolluyorlar :D
Hiçbir bağım yok. Her ürünümü Hepsiburadadan alıyorum ve hiçbir sorun yaşatmadılar. Ek olarak kendim kötü yorum yapınca hep onaylandı. Telefonlarda çok fazla olumsuz yorum var beğenmeyenler yazıyor ve onaylanıyor. Sizin giriş seviye kulaklığınıza 1 yıldız verneniz neden onaylanmasın?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Hiçbir bağım yok. Her ürünümü Hepsiburadadan alıyorum ve hiçbir sorun yaşatmadılar. Ek olarak kendim kötü yorum yapınca hep onaylandı. Telefonlarda çok fazla olumsuz yorum var beğenmeyenler yazıyor ve onaylanıyor. Sizin giriş seviye kulaklığınıza 1 yıldız verneniz neden onaylanmasın?
soruyorum o zaman sana, neden onaylanmadı ?
ve birdaha soruyorum sana burda ki binlerce kişinin neden yayınlanmadı yorumları ?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193