Alper Yüksel
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
markalar arası çok fazla fiyat farkı var sormak istedim
En ucuzunu al. Hiçbirinde performans farkı yok neredeyse. Isınma durumları belki olur. Önerim en ucuzunu alman.markalar arası çok fazla fiyat farkı var sormak istedim
nE?AMD Radeon
bruhAMD Radeon
AMD GTX işine girdi de bizim haberimiz yok mu yoksa?AMD Radeon
Aynen knk senin haberin yokAMD GTX işine girdi de bizim haberimiz yok mu yoksa?
Bütçe yetiyorsa ROG-STRIX en serin ve stabil çalışan versiyondur.markalar arası çok fazla fiyat farkı var sormak istedim
Olmaz, kas performansları aynı sadece bir bozulma durumunda alacağın servis ve hizmet daha güçlü markalara göre daha az olacaktır birde ben görüntüye takıntılıyım, iyi görünsün isterim. Diğer markalarda tasarım farkı oluyor. Performansı aldıktan sonra tasarım kısmı çok umurunda değilse senin için zotac inno ve palit gayet iyi markalar.zotac alırsam bir sıkıntı olurmu
sağolunBütçe yetiyorsa ROG-STRIX en serin ve stabil çalışan versiyondur.
Bütçe yetmiyorsa deneyimlerime göre şöyle sıralayabilirim
MSI Gaming X > Asus TUF Oc > Gigabyte Oc >Asus TUF >Gigabyte >MSI Ventus > Asus Phonex MSI AERO > Asus Phoenix
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmaz, kas performansları aynı sadece bir bozulma durumunda alacağın servis ve hizmet daha güçlü markalara göre daha az olacaktır birde ben görüntüye takıntılıyım, iyi görünsün isterim. Diğer markalarda tasarım farkı oluyor. Performansı aldıktan sonra tasarım kısmı çok umurunda değilse senin için zotac inno ve palit gayet iyi markalar.