06ergin06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
birçok telefonla karşılaştırıdım hepsini geçti sizce nasıl
100000000000 sizce ne kadar olabilir sorduğum tel in fiyatları işteBütçe?
O zaman önerim yok.100000000000 sizce ne kadar olabilir sorduğum tel in fiyatları işte
M21 almanı tavsiye etmem.Bu bütçede ikinci el P20 pro yada S9 al geç.birçok telefonla karşılaştırıdım hepsini geçti sizce nasıl
Yani evirip çevirip illa her konuda Xiaomi öneriyorsunuzM21 yerine Oppo A52, Poco M3 (daha gelmedi beklersen) almanı tavsiye ederim veya bütçeyi arttırabilirsen Redmi Note 9S bu dediklerimden daha iyi bir cihaz. İyi forumlar.
Fiyatına göre alınabilecek en iyi cihazları öneriyorum rahatsız oluyorsanız siz de önerirsiniz olur biter.Yani evirip çevirip illa her konuda Xiaomi öneriyorsunuz![]()
Evet ya çok başarılı. Exynos 9611'in batarya tüketimi konusunda rezalet bir işlemci olduğunu bilmeyince 6000mAh bataryaya kanıp M21'e pil konusunda başarılı diyebiliyorsunuz ??Eğer pil performansı önemliyse M21 evet pil konusunda başarılı.
Mi serisi olsa tamamım da redmi serisi önermek , ben aldım yandım sizde alın demek.Fiyatına göre alınabilecek en iyi cihazları öneriyorum rahatsız oluyorsanız siz de önerirsiniz olur biter.
@lordare Redmi Note 9S @Yasiin Redmi Note 9 Pro kullanıyor ve bildiğim kadarıyla gayet memnunlar. Redmi ise alınmaz pişman eder abartıdan başka bir şey olmadığı gibi bütün Redmi cihazların sorunsuz olduğunu söylemek de yanlış. Baz model Redmi Note 9'u öneren var mı? Yok, kötü işlemci ve yetersiz RAM'den dolayı kimse önermiyor.Mi serisi olsa tamamım da redmi serisi önermek , ben aldım yandım sizde alın demek.
Redmi Note 6 serisi Note 7 serisi zamanında çok övüldü , şu an performansları ne durumda ortada. Şu anda siz Redmi Note 8 / 9 serisi öneriyorsunuz seneye onları da göreceğiz. O yüzden ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü burda da geçerliliğini koruyor.@lordare Redmi Note 9S @Yasiin Redmi Note 9 Pro kullanıyor ve bildiğim kadarıyla gayet memnunlar. Redmi ise alınmaz pişman eder abartıdan başka bir şey olmadığı gibi bütün Redmi cihazların sorunsuz olduğunu söylemek de yanlış. Baz model Redmi Note 9'u öneren var mı? Yok, kötü işlemci ve yetersiz RAM'den dolayı kimse önermiyor.
Ne alsınlar peki bu fiyatlarda? Bütçesi 2500 olan adama 2000 daha koy SE 2020 mi al diyeyim?Redmi Note 6 serisi Note 7 serisi zamanında çok övüldü , şu an performansları ne durumda ortada. Şu anda siz Redmi Note 8 / 9 serisi öneriyorsunuz seneye onları da göreceğiz. O yüzden ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü burda da geçerliliğini koruyor.
konu sahibi troll konu açmış olabilir 1000000000 diye bütçe yazıp ortadan kayboldu falan işte pek kafaya takmayınNe alsınlar peki bu fiyatlarda? Bütçesi 2500 olan adama 2000 daha koy SE 2020 mi al diyeyim?
Hayır cümleyi doğru oku.konu sahibi troll konu açmış olabilir 1000000000 diye bütçe yazıp ortadan kayboldu falan işte pek kafaya takmayın
Xiaomi dışında orta segment telefon üreticileri de var. Samsung Oppo Huawei vs.Ne alsınlar peki bu fiyatlarda? Bütçesi 2500 olan adama 2000 daha koy SE 2020 mi al diyeyim?
yok ya troll değilkonu sahibi troll konu açmış olabilir 1000000000 diye bütçe yazıp ortadan kayboldu falan işte pek kafaya takmayın
alan kişinin redmi telefonlardan ağzı yanmış biri pek sıcak bakmaycaktırFiyatına göre alınabilecek en iyi cihazları öneriyorum rahatsız oluyorsanız siz de önerirsiniz olur biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ya çok başarılı. Exynos 9611'in batarya tüketimi konusunda rezalet bir işlemci olduğunu bilmeyince 6000mAh bataryaya kanıp M21'e pil konusunda başarılı diyebiliyorsunuz ??
özür dilerim yanlış okumuşum . Virgül koymamış amaHayır cümleyi doğru oku.
evet koymamışım ama anlaşılıyor aslındaözür dilerim yanlış okumuşum . Virgül koymamış ama![]()
Önerilmeye değer Huawei'in neyi var, Samsung'un M51 dışında başka hangi cihazı var, Oppo diyorsun bak yukarıya A52 önermişim değil mi?Xiaomi dışında orta segment telefon üreticileri de var. Samsung Oppo Huawei vs.
Taktınız xiaomi de xiaomi. Her konuda Xiaomi önermekten başka bir şey yapmıyorsunuz.
forum.shiftdelete.net