sizce napmalıyım (yazılım hakkında)

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
merhaba ben şunu öğrendim bizim burada ismini unuttuğum birtane lise var lgs de 200 350 puan arasındaki kişileri alıyor ve yazılım öğretiyor birtane yakınım bu liseye giderek yazılımı öğrendi ve şeker fabrikasında güzel maaşla çalışmaya başladı yani demem oki bende bu liseye gidip yazılım öğrensem ileride uygun maaşlı güzel bir iş bulabilirmiyim sizce böyle bir işe kalkışıyımmı önerilerinizi alalım...

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
merhaba ben şunu öğrendim bizim burada ismini unuttuğum birtane lise var lgs de 200 350 puan arasındaki kişileri alıyor ve yazılım öğretiyor birtane yakınım bu liseye giderek yazılımı öğrendi ve şeker fabrikasında güzel maaşla çalışmaya başladı yani demem oki bende bu liseye gidip yazılım öğrensem ileride uygun maaşlı güzel bir iş bulabilirmiyim sizce böyle bir işe kalkışıyımmı önerilerinizi alalım...
İşi maaş olarak düşünmemek gerek, o yaptığın işi severek yap yoksa başarılı olamazsın.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Meslek lisesinde İngilizceni geliştirirsen ve HTML, CSS, JavaScript, PHP, Python öğrenirsen çok iyi para kazanırsın. Unutma, her gün düzenli olarak, saatlerce çalış.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Ben sektörde aktif çalışan birisiyim. Tanıdığım en iyi yazılımcılar yazılım ile alakalı bölümler okumamışlar. Aralarında garson olan bile var. Adam kod yazmayı sevmiş, hobi olarak öğrenmiş. Kısaca sen bir şekilde yazılım öğrenmeye başla, hangi lise hangi okul olduğu önemli değil. Önemli olan senin çalışman ve bir şekilde bu işi sevmen.