-Uncar_Blood-
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,174
birisi sizin 2 yada 3 sene önce nerelere girdiğinizi (internet sitesi olarak) vb görebilir mi ?
Evet.birisi sizin 2 yada 3 sene önce nerelere girdiğinizi (internet sitesi olarak) vb görebilir mi ?
intenret korsanı diyelim benim 2 3 sene önce internette ne araştırdığımı görebilir mi ?Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yetkili olmalı. Yani ben göremem ama elinde yetki varsa görür.
Evet.intenret korsanı diyelim benim 2 3 sene önce internette ne araştırdığımı görebilir mi ?
.Bu siteye girdiğinde IP adresin de gözüküyor zaten. Evet, görebilirler. Mahkemelik olmazsan ve illegal işler yapmazsan sorun yok.
bunu googledan yapıyorsan normalde googledan başkası bilemez ama bilgisayarında olan bir virüs/ keylogger ile klavyendeki tüm yazdığın şeyleri kaydedilmesi mümkün. Öbür türlü kimse erişemez.intenret korsanı diyelim benim 2 3 sene önce internette ne araştırdığımı görebilir mi ?
Bunlar artık hackerlara kaldıünlü olmak da ayrı dert hayayıncı vb olmayı düşünüyordum da hiç istemiyorum artık önceden yaptığım aşırı utanç verici ki çocukluğuma gelmiş bir araştırma vardı .
Bunlar artık hackerlara kaldıSen geçmişe değil, geleceğe odaklan. Eğer utanç verici video/resimlerin varsa da kaldır veya ispatlarıyla beraber şikâyet et
![]()
özel bir avukatım var sayılır zatenBunlar artık hackerlara kaldıSen geçmişe değil, geleceğe odaklan. Eğer utanç verici video/resimlerin varsa da kaldır veya ispatlarıyla beraber şikâyet et
![]()