GTA Online ve Red Dead Online

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan syche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

syche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Rockstar Games GTA Online'ı galiba ayrı oyun olarak satma ihtimali var artık. RDR'de bunu gördük. Sizce gelir mi?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,793
Fiyatı uygun tutarsa satabilir. Ama RDR 2 online olarak pek rağbet görmeyecektir. Tamamen RDR online satışındaki miktara göre karar vereceklerdir.

syche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
GTA Online'ı ayrı satmak daha mantıklı geliyor bana. RDR'den önce onu yaparlar sandım. Neden RDR acaba?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,793
GTA Online'ı ayrı satmak daha mantıklı geliyor bana. RDR'den önce onu yaparlar sandım. Neden RDR acaba?
RDR 2 fiyatıyla hemde oyun içi tarzıyla tamamen farklı. Online kısmı çok fazla oyuncuya sahip olmayacağından bence böyle bir hamle yaptılar. Dediğim gibi GTA online ayrı satılırsa ve fiyatı yüksek olursa kimse almaya yanaşmaz. Ama uygun fiyattan satarlarsa oyuncular alabilirler.

Son düzenleme:

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,460
Ayrı satma sebebi rdr2'nin online'nı hiç tutmaması crack veya offline hesap alanlar girsin diye sadece buraya özel durum yani gta 6 da beklemeyin böyle bir şey.

syche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ayrı satma sebebi rdr2'nin online'nı hiç tutmaması crack veya offline hesap alanlar girsin diye sadece buraya özel durum yani gta 6 da beklemeyin böyle bir şey.
GTA 6 olmaz zaten de şimdiki GTA 5'in Online'ı.