Baktım msi K9N6PGM2-V2 (MS-7309)Anakartının tanımından bi şey anlaşılmıyor. cpuz programı ile motherboard yazan yerden bakabilirmisin.
Eyw kral ?Destekliyor phenom II x4 Seri bi işlemci atarsan makina havalanır.
MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Reis bisi sorucam phenom II x4 940 islemci alicam kac lira olur 2. El piyasası kazıklanmak istemiyorum açıkcasıDestekliyor phenom II x4 Seri bi işlemci atarsan makina havalanır.
MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Hocam o işlemciye PSU'nuz yetecek mi?Reis bisi sorucam phenom II x4 940 islemci alicam kac lira olur 2. El piyasası kazıklanmak istemiyorum açıkcası
200w var yetmezmi reis ? Nekadar w lazımki bide islemcide 150 lira yazdi adamHocam o işlemciye PSU'nuz yetecek mi?
Fiyat olarak 90-150TL arası olabilir diye düşünüyorum.
Yetmez hocam. İmkansız. İşlemcinin kendisinin TDP değeri 125 zaten.200w var yetmezmi reis ? Nekadar w lazımki bide islemcide 150 lira yazdi adam
Kac w lazim reis 300w falan yetermi olmadi psu degistirimYetmez hocam. İmkansız. İşlemcinin kendisinin TDP değeri 125 zaten.
Ekran karti: ati radeon hd 4650 1gbSistem özellikleriniz neler?
cyber power supply an-6102 powerimin suandaki markası bu bitane daha power var kabsu kopuk 230w olmadi onu takarim kabloyu lehimleyipx4 940 işlemciye o para verilmez. zaten 940 desteği de yok sanırım,anakartın.95 watt TDP li x4 925 , x4 945 bakın.
Elindek powerin etiketinden bi foto atabilirmisin.
Söylediğiniz işlemcinin ikinci el fiyatı nedir?x4 940 işlemciye o para verilmez. zaten 940 desteği de yok sanırım,anakartın.95 watt TDP li x4 925 , x4 945 bakın.
Elindek powerin etiketinden bi foto atabilirmisin.