kerojann
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 104
önceden mta da dnzy diye bi sunucuda oynuyodum 2 ay önce kapanmış böyle criminal police modlu dnzynin o sistemi gibi olan bi server biliyomusunuz
criminal falan varmı atm soyma vbrockstar games var ben de oynuyorum orada freeroam server ama
hayır yokcriminal falan varmı atm soyma vb
knk peki yarı rp yarı free yani araçlar paralı ama para kasmak kolay öyle bi sunucu biliyomusun ben bulamadım ya freeroam var ondada paranın bi önemi yok sadece rp var ondada para çok zor kazanılıyorhayır yok
benim oynadığım bir server var ama rp server ı değil (severın adı: Mekan Freeroam) baya güzel bir server 100 saat olursan beleş vip veriliyor ben server da 115 saat oynadım ip:185.193.164.177önceden mta da dnzy diye bi sunucuda oynuyodum 2 ay önce kapanmış böyle criminal police modlu dnzynin o sistemi gibi olan bi server biliyomusunuz
benim oynadığım bir server var ama rp server ı değil (severın adı: Mekan Freeroam) baya güzel bir server 100 saat olursan beleş vip veriliyor ben server da 115 saat oynadım ip:185.193.164.177
yok ben tek swde oynadım şimdiye kadar başka sv bilmiyomknk peki yarı rp yarı free yani araçlar paralı ama para kasmak kolay öyle bi sunucu biliyomusun ben bulamadım ya freeroam var ondada paranın bi önemi yok sadece rp var ondada para çok zor kazanılıyor
mtasa://45.155.125.20:22493 MTA fire Gaming 150 araç her türlü RP için ev pavyon klub mekan meslekler vb. kaliteli bir sunucu grafikler güzel FPS optimizasyonu çok iyi tüm PC'ler rahat akıcı oynar. Forza horizon san yapmışlar öyle dim o kadar yaniönceden mta da dnzy diye bi sunucuda oynuyodum 2 ay önce kapanmış böyle criminal police modlu dnzynin o sistemi gibi olan bi server biliyomusunuz
Ankaram roleplay.knk peki yarı rp yarı free yani araçlar paralı ama para kasmak kolay öyle bi sunucu biliyomusun ben bulamadım ya freeroam var ondada paranın bi önemi yok sadece rp var ondada para çok zor kazanılıyor