0kkey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Max 3.1K sistem arıyorum ne önerirsiniz ?
Teknobiyotik A2.5 - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bende aldımMax 3.1K sistem arıyorum ne önerirsiniz ?
3.3k filan o
Ve ben usttekinden aldımAPU sistem toplayıp sonradan ekran kartı eklemeyi dene bence. İlerde 1500-1800 TL arası para bulursan GTX 1650 Süper eklersin.
Yoksa üstte ki gibi hem eski nesil işlemci hem düşük ekran kartı flan ikisi birden kötü kalıyor.
Olur ama cebinden daha çok paran gitmiş olacak.Ve ben usttekinden aldımaman ileride işlemci r5 2600 yaparım ekran kartı 5500xt olur dimi?
ozkan ın dediği mantıklı (isminle hitap ettim kusura bakma benden büyüksen abim kusura bakmayasın) apu sistem alOlur ama cebinden daha çok paran gitmiş olacak.
İleride anlaşılır artıkOlur ama cebinden daha çok paran gitmiş olacak.
APU sistem toplayıp sonradan ekran kartı eklemeyi dene bence. İlerde 1500-1800 TL arası para bulursan GTX 1650 Süper eklersin.
Yoksa üstte ki gibi hem eski nesil işlemci hem düşük ekran kartı flan ikisi birden kötü kalıyor.
ozkan ın dediği mantıklı (isminle hitap ettim kusura bakma benden büyüksen abim kusura bakmayasın) apu sistem al