Hiçbiri değil. Bütçe belirtiniz.Merhaba arkadaşlar yeni tel alacağım
2. el olacak ve ikisinden birini almak istiyorum ? Hangisi daha uzun yıl götürür beni ? Ne almamı onerirsiniz ?
Açıkcası ben ikisi arasında s8 alırdım 7 nin şarjı az gidiyor çünkü ama szi bize bütçenizi söyler misinizMerhaba arkadaşlar yeni tel alacağım
2. el olacak ve ikisinden birini almak istiyorum ? Hangisi daha uzun yıl götürür beni ? Ne almamı onerirsiniz ?
butcem dusuk 2100 tlHiçbiri değil. Bütçe belirtiniz.
2100 tlBütçeniz nedir?
Ben ikisi arasında kalsam iPhone 7 alırdım.
o fiyatlarda sıfır iyi tel realme 5i var ama arkadaşlar yardımcı olur sizebü
butcem dusuk 2100 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
2100 tl
İkisi de eskidi illa bunlardan biri diyorsan iphone 7 bence.Merhaba arkadaşlar yeni tel alacağım
Ne kadar daha artabilir?bü
butcem dusuk 2100 tl
2100 tl
Sıfır Realme 5i öneririm.bü
butcem dusuk 2100 tl
2100 tl
daha fazla artmaz aslinda 2000 tl bile yok 1700 - 1900 civariNe kadar daha artabilir?
İkisinide salla.İkinci el Samsung Note 8 yada Huawei P20 al geç.Merhaba arkadaşlar yeni tel alacağım
İkisi Arasında Galaxy S8 Çok Daha İyi Bir Cihaz Ama Bütçe Önerirseniz Onlardan Kat Kat İyi Rakipleri De Var EfendimMerhaba arkadaşlar yeni tel alacağım
bütçem 2000 max oda babamı ikna edersem yoksa 2.el s8 alacağımİkisi Arasında Galaxy S8 Çok Daha İyi Bir Cihaz Ama Bütçe Önerirseniz Onlardan Kat Kat İyi Rakipleri De Var Efendim
bütçesi 2100 liraymış arkadaşınİkisi Arasında Galaxy S8 Çok Daha İyi Bir Cihaz Ama Bütçe Önerirseniz Onlardan Kat Kat İyi Rakipleri De Var Efendim
Oops Bütçeyi Şaşırdık Galiba :/bütçesi 2100 liraymış arkadaşın
2000 Liraya Aklıma Pek Cihaz Gelmiyor Şuanda Orta Segment Cihazlar Bile 3000-3500 TL Bandında Bu Fiyata 2.El S8 Alabilirsiniz Temiz Olduğu Takdirdebütçem 2000 max oda babamı ikna edersem yoksa 2.el s8 alacağım
yukarıda öyle belirtmişti arkadaş daOops Bütçeyi Şaşırdık Galiba :/