İnsanlık ölmemiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Polis, yolda bulduğu parayı karakola teslim etti

9 Ocak 2009
A.A
7108429.jpg
.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;} .hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;} Sakarya'da nikah işlemleri için bankaya kredi çekmeye giden polis memuru, yolda bulduğu 14 bin TL'yi karakola teslim etti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 1 yıllık polis memuru Kadir Akbaş, meslektaşı Muhsin Pembeci ile bankaya nikah işlemleri için kredi çekmeye giderken Kavaklar Caddesi'nde bir deste para buldu.

155 Polis İmdat hattını arayarak kayıp para başvurusu olup olmadığını soran Akbaş, başvuru olmadığını öğrenince parayı bölge polis karakoluna teslim etti.
Diğer yandan, cep telefonu bayiliği yapan Abdülkadir Korkmaz, polis karakoluna giderek 14 bin TL kaybettiğini bildirdi. Yetkililer,Korkmaz'a, parasını polis memurunun bulduğunu söyleyerek, parayı teslim etti.

Siparişini verdiği kontörlerin ücretini bankaya yatırmak üzere iş yerinden ayrıldığını belirten Korkmaz, bankaya giderken montunun arasına koyduğu 14 bin TL'yi düşürdüğünü bildirdi.

Korkmaz, şöyle konuştu:

“Kontörlerin ücretini yatırmak için bankaya gittiğimde parayı düşürdüğümü fark ettim. Para montumun arasındaydı. Hemen geldiğim yolu kontrol ettim ama parayı bulamadım. Dükkana dönüp kamera kayıtlarını incelediğimde parayla dükkandan ayrıldığımı gördüm. Bunun üzerine karakola giderek parayı düşürdüğümü söyledim. Onlar da bana paramın polis memurları tarafından bulunduğunu söyledi. Daha önce başıma böyle bir olay gelmemişti. Polis memurlarından Allah razı olsun. Bütün insanlarımız kötü değil. Aramızda iyi insanlar da var.”

Polis memuru Kadir Akbaş ise arkadaşıyla nikah işlemleri için bankaya kredi çekmeye gittiğini belirterek, “Bankanın yakınında yolda deste halinde para buldum. 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbar olup olmadığını sordum. İhbarda bulunulmadığını öğrenince parayı bulduğum bölgeye bakan polis merkezine teslim ettim. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı” dedi.

kaynak

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
abiye helal olsun ama yapılması gerekeni yapmış o kadar da büyütülecek bir şey değil bence

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Valla ben Allah göndermiş diyip alırdım parayı :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar ...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben olsam ne yapardım acaba..?...:D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Quasimodo kardeşim ne demek istedin açıklar mısın?
Çok merak ettim bi yana da çıkardığım anlam berbat.

Yani iyilikler cehenneme mi götürüyor.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Cennete yazacaktı arkadaş bence...

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
artık zaman o kadar değişmiş ki
kötülükler o kadar ayyuka çıkmış ki bizim örfümüzde adetimiz de olan yapmamız gereken davranışları yaptığımız zaman çok abesmiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor
bu da işin en ilginç tarafı olsa gerek
hürmetler arkadaşlar