S10+ ile 1 haftalık One UI 3 Deneyimim.

Bu konuyu okuyanlar

Ekto02

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
1,259
Reaksiyon puanı
1,326
Puanları
113
Merhaba öncelikle geçen açtığım konuda One UI 3 Beta güncellemesini S10 serisi Türkiye cihazlarına nasıl kurabiliceğinizi detaylı bir şekilde rehber bir şekilde anlatım ile anlattım. Bu konumda S10+ cihazımla 1 haftadır deneyimlediğim One UI 3 yeniliklerinden ve cihaza etkilerinden bahsetmek isterim. Konuda tek tek başlıklar halinde One UI 3 üzerinde S10+ ve Gear S3 Frontier akıllı saatin işletim sistemiyle çalışırken gösterdiği performansı ele alıcağım tekrardan ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Yenilikler;

1 - Arama Arka Planı Ve Arayüzü :
One UI 3 içinde gelen ve çoğu videoda gösterilen bu özelliği farkettim. Basit bir özellik fakat bizim bunu özelleştirebilmemiz ve bu arka plana kullanıcının kendi karar vermesi gayet güzel bir fikir olmuş. Böylelikle kullanıcı bunu düzenleyebiliyor ve kendine göre ayarlayabiliyor. Ek olarak arama arayüzü içerisindeki tuşların duruş açısından tasarımsal değişikliğe gitmesi gayet güzel durmuş.

2 - Ana Ekran Ve Bildirim Paneli : One UI 3 sürümü ile birlikte bildirim paneli ve ana ekran gerçekten çok büyük tasarımsal ve birazda işlevsel yetenekler kazandı. Bu yeteneklerden hızlıca söz etmek istiyorum. İlk olarak bildirim panelinde daha önce çok zor ulaşılan cihazlar ve medya butonları aşağıya ön tarafa alındı. Ve hem kullanıcının kolay ulaşımı hemde kontrolü sağlandı. Ek olarak bildirim panelinde tuşları eklemeyi bilmeyenler ve hızlıca ulaşımı sağlamak için (+) tuşu eklendi. Böylece hızlı bir şekilde Quick Panel tuşlarını bildirim panelimize ekleyebiliyoruz. Onun dışında sürüm içerisinde gerçekten çok fazla blur efekti kullanılmış. Bildirimler panelinde bu blur efektini çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Karanlık mod ve aydınlık mod için iki farklı blur kullanılmış. Ve bu efektler cihazın arayüzünü görünüş anlamında daha hoş kılmış. Şimdi ana ekran üzerindeki değişikliklere gelmek isterim. Ana ekranda aynı şekilde değiştirilmiş tasarımsal açıdan çok daha iyi bir hale getirilmiş. İlk gözüme çarpan cihazı açar açmaz yeni widget görünümleri oldu. Gerçekten daha güzel ve adaptif widget görünümleri getirilmiş. Özellikle ekran süresini gösteren widger baya yetenek kazanmış. Artık aynı alanda sadece ekran süresi değil en çok vakit geçirdiğimiz 3 uygulamada harcadığımız zamanı ekstra olarak görebiliyoruz. Ve son olarak klasör görünümlerinden bahsetmek lazım. Klasörler gördüğüm kadarıyla One UI 3 sürümünde bir önceki versiyona göre daha çok blur almış ve dikkati daha çok çekicek ve gözü yormayacak bir tasarıma kavuşmuş.

3 - Yeni Güç Tasarufu Modu : One UI 3 ile birlikte güç modu olarak bildiğimiz güç tasarufu artık tam olarak güç tasarufu ismini almış. Gördüğüm kadarıyla ve ek olarak artık güç tasarufuna basınca açılması için beklemiyoruz. Ve aynı İOS işletim sistemindeki gibi anında güç tasarufu moduna geçiyoruz. Maksimum güç tasarufu ayarı silinmemiş sadece güç tasarufu ayarlarının içinde bir ayar yapıldığında aktif olabiliyor. Ama normal şartlarda aynı İOS cihazlardaki gibi tek tık ile güç tasarufu modunu açabiliyor ve bu bağlamda zamandan kazanabiliyoruz.

4 - Çift Dokunup Uyutma,Yeni Ayarlar Ve Edge Ayarları : One UI 3 ile birlikte cihazlarda olmayan çift dokunup uyutma artık geldi. Ana ekranın veya kilit ekranın herhangi bir boş bölgesine çift dokunarak cihazı uyutabiliyoruz tıpkı uyandırabildiğimiz gibi açıkcası bu benimde önceki sürümde eksik olarak gördüğüm bir özellikti. Samsung bu eksikliği kapatmış. Ve gayet güzel olmuş ek olarak ayarlar menüsü görünüm anlamında yenilenmiş. İkonlar ve bazı ayarların yerlerinin değiştirilmesi gibi ufak yenilikler geldi. Ek olarak edge panelleri ile edge aydınlatması ayrıldı. bana çok mantıklı gelmese bile böylece iki ayarda farklı yerlerden bulunuyor.

5 - Yeni Kilit Ekranı : One UI 3 ile birlikte kilit ekranı tasarımsal açıdan gayet net bir şekilde değişti. Açıkcası ben burda biraz şahsi fikrimi ortaya koymak isterim. evet güzel durmuş fakat sanki bu kilit ekranı görsellik açısından bana apple üretimi olan İphone X ve Face İD bulunduran cihazları hatırlatıyor. Bu kilit ekranının fotoğrafını buraya bırakıyorum. Yorum yapmak isteyen olursa diye yani ben burda şahsi olarak konuşmam gerekirse az apple taklitçiliği görüyorum. Ama bunu her firmanın şuanda yaptığı düşünülürse yinede normal geliyor.


6 - Yeni Bölünmüş Ekran : One UI 3 ile birlikte bölümüş ekran bana göre 1 avantaj ve ekstra olarak 1 dezavantaj getirdi. Avantajı söylemem gerekirse farkettiğim üzere son kullanılan uygulamaları açtığımda eskisi gibi iki uygulama çifti dağılıyordu ve ben tekrar açıyordum. Artık o durum düzeltilmiş farketiğim üzere bölünen uygulamalar çiftli olarak son kullanılanlar üzerinde gözüküyor. Ve tek tıklama ile erişebiliyorsunuz. Ek olarak dezavantaj ise uygulamanın üstünden bölünmüş ekran görünümü ayarını seçtiğinizde sizi edge ekranına atıyor ve ordaki uygulamalardan seçmenizi istiyor eğer uygulama orda yoksa gidip edge ekranına eklemeniz gerekiyor. Yoksa kullanamıyorsunuz. Bu kısacası gördüğüm ufak bi hata gibi yada ben yapamadım ama hata ise çözülmesini umuyorum.

7 - Yeni Ses Görünümü Ve Dosyalar Tuşları : One UI 3 ile birlikte ses yükseltme açma bölümleri üst kısımdan yan tarafa alındı. Böylece hızlı bir şekilde açma kapama ve tek tuşla bixby dahil olmak üzere tüm sesleri görebilmek gibi tam bir avantaj elde ettik. Ve bu avantaj cihazımın kullanımında bana çok kolaylık sağladığını dürüstçe söyleyebilirim. Özellikle tek elde işimi çok kolaylaştırdı. Ek olarak dosyalar uygulamasında bir dosya düzenlerken üstte olan 3 nokta tuşu aşağıya alınmış. Böylece tek elle kullanırken yeniden adlandırma gibi işlemleri daha rahat yapabiliyoruz.

Gözlemlediğim Hata Ve Bug Tarzı Durumlar;

1 - Tepkime Sorunu : Gözlemlediğim sorunlardan biri tepkime oldu. Bunu başta benden kaynaklı sandım fakat bugün forumda paylaşılan videoda gördüğüm üzere başkasında oluşmuş bu bir sorun bir tuşa veya bir uygulamaya bastığımda veya bununla bir eylem yaptığımda bazen tepkime yapmıyor veya tepkime gecikiyor. Bu durum kullanımı çok kolaylaştırmasa bile acil bir durumda zaman kaybına neden olabilir ve çözülmesi gerekiyor.

2 - Good Lock Eklenti Sorunu : Gözlemlediğim bir diğer sorunda Good Lock eklentilerinin çalışmaması oldu başta home up olmak üzere quickstar vb.... Good Lock eklentileri çalışmadı. Özellikle home up eklentisinin çalışmaması beni çok büyük bir sorunla karşılaştırdı. Yaptığım çoğu ayarın kaybolması ve bu ayarları mevcut sistemde kullanamamam gibi sorunlarla karşılaştım. Bu nedenle ufakta olsa sorun yaşadım. Pek hata veya bug denemez. Fakat yinede ben kendi açımdan hata olarak gördüğüm için dahil etmek istedim.

3 - Kamera Lensler Arası Geçiş Görüntü Sorunu : One UI 3 ile birlikte cihazımda kamera içerisinde lensler arası geçiş yaparken yeşil ve siyah ışık gibi ufak problemler ortaya çıktı. Lensler arasında geçişi hızlıca denediğimde veya parça parça denediğimde siyah ve yeşil bir ışık ile karşılaşıyorum. Bu sorunun başta donanımsal olduğunu düşündüm. Fakat değil çünkü One UI 2.5 kullanırken ben böyle bir sorun yaşamadım. Bunu merak edebiliceğinizden aşağıya videolu bir şekilde bırakıyorum.


4 - Çökme Ve Uyumsuzluk Sorunları : One UI 3 ile birlikte S10+ cihazımda çok olmasada bazı uygulamalarda uyumsuzluk sorunu yaşadım EBA gibi uygulamalar uyumsuz ve çalışmıyor Android 11 desteği yok ve bazı uygulamalarda seri bir şekilde çöküyor veya donuyor. Bu hataya çok denk gelmedim fakat aralıklarla bu sorunu yaşıyorum. Ve tam keyfime bakarken bunun yaşanması sinir etmiyor değil açıkcası umarım düzeltilir.

5 - Aşırı Isı Sorunları : One UI 3 ile beraber gelen aşırı ısı sorunları dikkatimi çekti. Cihazım One UI 2.5 sürümünde günlük kullanımda 25-30 derecelik ısı değerlerini görürken One UI 3 güncellemesinin ardından günlük kullanımda 35-40 derecelik ısı değerlerini görür oldum. hatta birazda işim yoğunlaşırsa ısı 45-47 derecelik değerlere çıkmaya başladı Oyun testi yapmak isterdim fortnite gibi ama işin komedisi bir yana cihazın yanmasından korkuyorum :sweatsmile:

6 - Pil Tüketim Sorunları : Bu güncellemeyi yapmam ile birlikte cihazımdaki pil tüketimi çok arttı ben öğrenci olmam ve ufak tefek işlerimin telefonda yürümesinden kaynaklı olarak günde 2 kere telefonu şarja takan ve 10-12 saat telefon kullanan bir insanım. One UI 2.5 sürümünde 2 kere şarj ile günlük 11-13 saat arası ekran süresi alabilirken One UI 3 Geçmem ile birlikte 2 kere şarj ile günlük 8-9 saat arası bir ekran süresi ancak alabiliyorum yani S10+ pil durumunu bu güncelleme çok vasat bir hale getirdi. Açıkcası bu sorunun exynos işlemcilerin aşırı pil tüketimi ve verimlilik sorunları yüzünden ve yazılımın daha uyumsuz olması nedeniyle gördüğümü düşünüyorum. Çünkü beni bu beta deneyimi boyunca en çok etkileyen sorun pil ve ısı oldu. Umarım düzeltilir diyorum. Ve ekran süresi görüntülerini bırakıyorum.


İşin Özetine Gelicek Olursak;

İşin özetine gelicek olursam One UI 3 deneyimim gayet iyi geçti. Fakat S10 serisi için henüz daha erken ve geliştirilmesi gerekli gibi duruyor. Bu süreçte yeni özellikleri deneyimlemek ve erkenden Samsung sayesinde android 11 ve yeni arayüzü test edebilmek benim için gayet hoş bir deneyimdi. Peki şimdi napıcam? sorusunun yanıtını vermem gerekirse yeni beta sürümünü bekleyeceğim. Gelirse kurup deneyimime devam etmeyi düşünüyorum. Eski sürüme dönmeyi düşünmüyorum. Ve ek olarak telefonunu günlük hayatında aktif kullanan hatalara katlanamayan ve sorunsuz bir deneyim isteyen kişilerin bu betayı kurmasını önermiyorum. Onun dışında kurmak isteyenler aynı şekilde Samsung kategorisinde sabitlenmiş konulardan açtığım konudan bu güncellemeyi cihazlarına kurabilir. Ve ek olarak düşmem gererkise arkadaşlar bu bir deneyim yazısıdır. Bazı şeyleri yanlış anlatmış olabilirim. Eksik anlatmış olabilirim hatalı veya yorumlayarak anlatmış olabilirim. Eksik görmeniz durumunda bana belirtirseniz. Konuyu düzeltmekten memnun olurum. Tekrardan Herkese İyi Forumlar Diliyorum. Ve One UI 3 Ekran Görüntülerini Zip dosyası olarak aşağıya link bırakıyorum.

Dosya İndirme Linki | ZİP
Dosya Virustotal Linki
 

Erenist2020

Müdavim
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
8,949
Reaksiyon puanı
7,299
Puanları
113
Yaş
40
Merhaba öncelikle geçen açtığım konuda One UI 3 Beta güncellemesini S10 serisi Türkiye cihazlarına nasıl kurabiliceğinizi detaylı bir şekilde rehber bir şekilde anlatım ile anlattım. Bu konumda S10+ cihazımla 1 haftadır deneyimlediğim One UI 3 yeniliklerinden ve cihaza etkilerinden bahsetmek isterim. Konuda tek tek başlıklar halinde One UI 3 üzerinde S10+ ve Gear S3 Frontier akıllı saatin işletim sistemiyle çalışırken gösterdiği performansı ele alıcağım tekrardan ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Yenilikler;

1 - Arama Arka Planı Ve Arayüzü :
One UI 3 içinde gelen ve çoğu videoda gösterilen bu özelliği farkettim. Basit bir özellik fakat bizim bunu özelleştirebilmemiz ve bu arka plana kullanıcının kendi karar vermesi gayet güzel bir fikir olmuş. Böylelikle kullanıcı bunu düzenleyebiliyor ve kendine göre ayarlayabiliyor. Ek olarak arama arayüzü içerisindeki tuşların duruş açısından tasarımsal değişikliğe gitmesi gayet güzel durmuş.

2 - Ana Ekran Ve Bildirim Paneli : One UI 3 sürümü ile birlikte bildirim paneli ve ana ekran gerçekten çok büyük tasarımsal ve birazda işlevsel yetenekler kazandı. Bu yeteneklerden hızlıca söz etmek istiyorum. İlk olarak bildirim panelinde daha önce çok zor ulaşılan cihazlar ve medya butonları aşağıya ön tarafa alındı. Ve hem kullanıcının kolay ulaşımı hemde kontrolü sağlandı. Ek olarak bildirim panelinde tuşları eklemeyi bilmeyenler ve hızlıca ulaşımı sağlamak için (+) tuşu eklendi. Böylece hızlı bir şekilde Quick Panel tuşlarını bildirim panelimize ekleyebiliyoruz. Onun dışında sürüm içerisinde gerçekten çok fazla blur efekti kullanılmış. Bildirimler panelinde bu blur efektini çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Karanlık mod ve aydınlık mod için iki farklı blur kullanılmış. Ve bu efektler cihazın arayüzünü görünüş anlamında daha hoş kılmış. Şimdi ana ekran üzerindeki değişikliklere gelmek isterim. Ana ekranda aynı şekilde değiştirilmiş tasarımsal açıdan çok daha iyi bir hale getirilmiş. İlk gözüme çarpan cihazı açar açmaz yeni widget görünümleri oldu. Gerçekten daha güzel ve adaptif widget görünümleri getirilmiş. Özellikle ekran süresini gösteren widger baya yetenek kazanmış. Artık aynı alanda sadece ekran süresi değil en çok vakit geçirdiğimiz 3 uygulamada harcadığımız zamanı ekstra olarak görebiliyoruz. Ve son olarak klasör görünümlerinden bahsetmek lazım. Klasörler gördüğüm kadarıyla One UI 3 sürümünde bir önceki versiyona göre daha çok blur almış ve dikkati daha çok çekicek ve gözü yormayacak bir tasarıma kavuşmuş.

3 - Yeni Güç Tasarufu Modu : One UI 3 ile birlikte güç modu olarak bildiğimiz güç tasarufu artık tam olarak güç tasarufu ismini almış. Gördüğüm kadarıyla ve ek olarak artık güç tasarufuna basınca açılması için beklemiyoruz. Ve aynı İOS işletim sistemindeki gibi anında güç tasarufu moduna geçiyoruz. Maksimum güç tasarufu ayarı silinmemiş sadece güç tasarufu ayarlarının içinde bir ayar yapıldığında aktif olabiliyor. Ama normal şartlarda aynı İOS cihazlardaki gibi tek tık ile güç tasarufu modunu açabiliyor ve bu bağlamda zamandan kazanabiliyoruz.

4 - Çift Dokunup Uyutma,Yeni Ayarlar Ve Edge Ayarları : One UI 3 ile birlikte cihazlarda olmayan çift dokunup uyutma artık geldi. Ana ekranın veya kilit ekranın herhangi bir boş bölgesine çift dokunarak cihazı uyutabiliyoruz tıpkı uyandırabildiğimiz gibi açıkcası bu benimde önceki sürümde eksik olarak gördüğüm bir özellikti. Samsung bu eksikliği kapatmış. Ve gayet güzel olmuş ek olarak ayarlar menüsü görünüm anlamında yenilenmiş. İkonlar ve bazı ayarların yerlerinin değiştirilmesi gibi ufak yenilikler geldi. Ek olarak edge panelleri ile edge aydınlatması ayrıldı. bana çok mantıklı gelmese bile böylece iki ayarda farklı yerlerden bulunuyor.

5 - Yeni Kilit Ekranı : One UI 3 ile birlikte kilit ekranı tasarımsal açıdan gayet net bir şekilde değişti. Açıkcası ben burda biraz şahsi fikrimi ortaya koymak isterim. evet güzel durmuş fakat sanki bu kilit ekranı görsellik açısından bana apple üretimi olan İphone X ve Face İD bulunduran cihazları hatırlatıyor. Bu kilit ekranının fotoğrafını buraya bırakıyorum. Yorum yapmak isteyen olursa diye yani ben burda şahsi olarak konuşmam gerekirse az apple taklitçiliği görüyorum. Ama bunu her firmanın şuanda yaptığı düşünülürse yinede normal geliyor.


6 - Yeni Bölünmüş Ekran : One UI 3 ile birlikte bölümüş ekran bana göre 1 avantaj ve ekstra olarak 1 dezavantaj getirdi. Avantajı söylemem gerekirse farkettiğim üzere son kullanılan uygulamaları açtığımda eskisi gibi iki uygulama çifti dağılıyordu ve ben tekrar açıyordum. Artık o durum düzeltilmiş farketiğim üzere bölünen uygulamalar çiftli olarak son kullanılanlar üzerinde gözüküyor. Ve tek tıklama ile erişebiliyorsunuz. Ek olarak dezavantaj ise uygulamanın üstünden bölünmüş ekran görünümü ayarını seçtiğinizde sizi edge ekranına atıyor ve ordaki uygulamalardan seçmenizi istiyor eğer uygulama orda yoksa gidip edge ekranına eklemeniz gerekiyor. Yoksa kullanamıyorsunuz. Bu kısacası gördüğüm ufak bi hata gibi yada ben yapamadım ama hata ise çözülmesini umuyorum.

7 - Yeni Ses Görünümü Ve Dosyalar Tuşları : One UI 3 ile birlikte ses yükseltme açma bölümleri üst kısımdan yan tarafa alındı. Böylece hızlı bir şekilde açma kapama ve tek tuşla bixby dahil olmak üzere tüm sesleri görebilmek gibi tam bir avantaj elde ettik. Ve bu avantaj cihazımın kullanımında bana çok kolaylık sağladığını dürüstçe söyleyebilirim. Özellikle tek elde işimi çok kolaylaştırdı. Ek olarak dosyalar uygulamasında bir dosya düzenlerken üstte olan 3 nokta tuşu aşağıya alınmış. Böylece tek elle kullanırken yeniden adlandırma gibi işlemleri daha rahat yapabiliyoruz.

Gözlemlediğim Hata Ve Bug Tarzı Durumlar;

1 - Tepkime Sorunu : Gözlemlediğim sorunlardan biri tepkime oldu. Bunu başta benden kaynaklı sandım fakat bugün forumda paylaşılan videoda gördüğüm üzere başkasında oluşmuş bu bir sorun bir tuşa veya bir uygulamaya bastığımda veya bununla bir eylem yaptığımda bazen tepkime yapmıyor veya tepkime gecikiyor. Bu durum kullanımı çok kolaylaştırmasa bile acil bir durumda zaman kaybına neden olabilir ve çözülmesi gerekiyor.

2 - Good Lock Eklenti Sorunu : Gözlemlediğim bir diğer sorunda Good Lock eklentilerinin çalışmaması oldu başta home up olmak üzere quickstar vb.... Good Lock eklentileri çalışmadı. Özellikle home up eklentisinin çalışmaması beni çok büyük bir sorunla karşılaştırdı. Yaptığım çoğu ayarın kaybolması ve bu ayarları mevcut sistemde kullanamamam gibi sorunlarla karşılaştım. Bu nedenle ufakta olsa sorun yaşadım. Pek hata veya bug denemez. Fakat yinede ben kendi açımdan hata olarak gördüğüm için dahil etmek istedim.

3 - Kamera Lensler Arası Geçiş Görüntü Sorunu : One UI 3 ile birlikte cihazımda kamera içerisinde lensler arası geçiş yaparken yeşil ve siyah ışık gibi ufak problemler ortaya çıktı. Lensler arasında geçişi hızlıca denediğimde veya parça parça denediğimde siyah ve yeşil bir ışık ile karşılaşıyorum. Bu sorunun başta donanımsal olduğunu düşündüm. Fakat değil çünkü One UI 2.5 kullanırken ben böyle bir sorun yaşamadım. Bunu merak edebiliceğinizden aşağıya videolu bir şekilde bırakıyorum.


4 - Çökme Ve Uyumsuzluk Sorunları : One UI 3 ile birlikte S10+ cihazımda çok olmasada bazı uygulamalarda uyumsuzluk sorunu yaşadım EBA gibi uygulamalar uyumsuz ve çalışmıyor Android 11 desteği yok ve bazı uygulamalarda seri bir şekilde çöküyor veya donuyor. Bu hataya çok denk gelmedim fakat aralıklarla bu sorunu yaşıyorum. Ve tam keyfime bakarken bunun yaşanması sinir etmiyor değil açıkcası umarım düzeltilir.

5 - Aşırı Isı Sorunları : One UI 3 ile beraber gelen aşırı ısı sorunları dikkatimi çekti. Cihazım One UI 2.5 sürümünde günlük kullanımda 25-30 derecelik ısı değerlerini görürken One UI 3 güncellemesinin ardından günlük kullanımda 35-40 derecelik ısı değerlerini görür oldum. hatta birazda işim yoğunlaşırsa ısı 45-47 derecelik değerlere çıkmaya başladı Oyun testi yapmak isterdim fortnite gibi ama işin komedisi bir yana cihazın yanmasından korkuyorum :sweatsmile:

6 - Pil Tüketim Sorunları : Bu güncellemeyi yapmam ile birlikte cihazımdaki pil tüketimi çok arttı ben öğrenci olmam ve ufak tefek işlerimin telefonda yürümesinden kaynaklı olarak günde 2 kere telefonu şarja takan ve 10-12 saat telefon kullanan bir insanım. One UI 2.5 sürümünde 2 kere şarj ile günlük 11-13 saat arası ekran süresi alabilirken One UI 3 Geçmem ile birlikte 2 kere şarj ile günlük 8-9 saat arası bir ekran süresi ancak alabiliyorum yani S10+ pil durumunu bu güncelleme çok vasat bir hale getirdi. Açıkcası bu sorunun exynos işlemcilerin aşırı pil tüketimi ve verimlilik sorunları yüzünden ve yazılımın daha uyumsuz olması nedeniyle gördüğümü düşünüyorum. Çünkü beni bu beta deneyimi boyunca en çok etkileyen sorun pil ve ısı oldu. Umarım düzeltilir diyorum. Ve ekran süresi görüntülerini bırakıyorum.


İşin Özetine Gelicek Olursak;

İşin özetine gelicek olursam One UI 3 deneyimim gayet iyi geçti. Fakat S10 serisi için henüz daha erken ve geliştirilmesi gerekli gibi duruyor. Bu süreçte yeni özellikleri deneyimlemek ve erkenden Samsung sayesinde android 11 ve yeni arayüzü test edebilmek benim için gayet hoş bir deneyimdi. Peki şimdi napıcam? sorusunun yanıtını vermem gerekirse yeni beta sürümünü bekleyeceğim. Gelirse kurup deneyimime devam etmeyi düşünüyorum. Eski sürüme dönmeyi düşünmüyorum. Ve ek olarak telefonunu günlük hayatında aktif kullanan hatalara katlanamayan ve sorunsuz bir deneyim isteyen kişilerin bu betayı kurmasını önermiyorum. Onun dışında kurmak isteyenler aynı şekilde Samsung kategorisinde sabitlenmiş konulardan açtığım konudan bu güncellemeyi cihazlarına kurabilir. Ve ek olarak düşmem gererkise arkadaşlar bu bir deneyim yazısıdır. Bazı şeyleri yanlış anlatmış olabilirim. Eksik anlatmış olabilirim hatalı veya yorumlayarak anlatmış olabilirim. Eksik görmeniz durumunda bana belirtirseniz. Konuyu düzeltmekten memnun olurum. Tekrardan Herkese İyi Forumlar Diliyorum. Ve One UI 3 Ekran Görüntülerini Zip dosyası olarak aşağıya link bırakıyorum.

Dosya İndirme Linki | ZİP
Dosya Virustotal Linki
Hocam beta sürümünü yükleyip kendine macera aramışsın.Bu saatten sonra Samsung S10 için sorunsuz güncelleme vermez diye düşünüyorum.Eğer verirse yeni modelleri satamaz.
 

Ekto02

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
1,259
Reaksiyon puanı
1,326
Puanları
113
Hocam beta sürümünü yükleyip kendine macera aramışsın.Bu saatten sonra Samsung S10 için sorunsuz güncelleme vermez diye düşünüyorum.Eğer verirse yeni modelleri satamaz.
Ben Maceradan Ziyade Yapı Olarak Yeni Şeyleri Test Etmeyi Ve Deneyimlemeyi Sevdiğimden Yükledim Pişman Değilim Ama Bu Güncellemedeki Sorunların Giderilmesi Lazım Bende Vericeğini Zannetmiyorum Zaten En Geç 2 Seneye Custom Rom Yüklemeye Başlarım 2 Senede Öyle Kullandıktan Sonra 4.Sene Sonunda Yeni Bir İphone Veya Samsung Galaxy Modeli Tercih Ederim
 

Laufeyson

Müdavim
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
10,870
Reaksiyon puanı
13,075
Puanları
113
Güzel deneyim yazısı olmuş. Hatalar düzeltilir bence.
Ayrıca çabanız için tebrik ederim. Farkettim ;)
 
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Elinize sağlık. Yazıyı kısa tutsaydınız belki okuyabilirdim. Uzun yazılar çok sıkıyor.
 

Ekto02

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2018
Mesajlar
1,259
Reaksiyon puanı
1,326
Puanları
113
@Leon Dayı Yahu Hocam Bu Konuyu Nerden Buldunuz Da Tepki Verdiniz De Hortlamis Oldu Boylelik Konumuz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Maceradan Ziyade Yapı Olarak Yeni Şeyleri Test Etmeyi Ve Deneyimlemeyi Sevdiğimden Yükledim Pişman Değilim Ama Bu Güncellemedeki Sorunların Giderilmesi Lazım Bende Vericeğini Zannetmiyorum Zaten En Geç 2 Seneye Custom Rom Yüklemeye Başlarım 2 Senede Öyle Kullandıktan Sonra 4.Sene Sonunda Yeni Bir İphone Veya Samsung Galaxy Modeli Tercih Ederim
Güzel Kardeşim Ben 2023'den Geliyorum 2021'de Yasini Goze Alicak Olursak Parayi Kirdin 2022'nin Basinda Her Seyini Apple Yaptin Cok Para Bulunca Dagittin Kendini Para Seni Bozdu 2022'nin Sonunda Bir Miktar Parani Bir Borsada Kaptirdin Simdi 2023'un Basinda Bir Miktar Birikimin Tam Ekipmanin Var Suanki Halin Olarak Dolandirilmamaya Calisirim Senden Ricam Sacma Sapan Konusma

2022'nin Sonunda FTX Denilen Borsaya Girme Paralel Evrende Kaybetmeyelim O Parayi Bari
 
Son düzenleme:

Leon Dayı

Profesör
Katılım
10 Haziran 2022
Mesajlar
1,802
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
1,608
Puanları
113
@Leon Dayı Yahu Hocam Bu Konuyu Nerden Buldunuz Da Tepki Verdiniz De Hortlamis Oldu Boylelik Konumuz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:


Güzel Kardeşim Ben 2023'den Geliyorum 2021'de Yasini Goze Alicak Olursak Parayi Kirdin 2022'nin Basinda Her Seyini Apple Yaptin Cok Para Bulunca Dagittin Kendini Para Seni Bozdu 2022'nin Sonunda Bir Miktar Parani Bir Borsada Kaptirdin Simdi 2023'un Basinda Bir Miktar Birikimin Tam Ekipmanin Var Suanki Halin Olarak Dolandirilmamaya Calisirim Senden Ricam Sacma Sapan Konusma

2022'nin Sonunda FTX Denilen Borsaya Girme Paralel Evrende Kaybetmeyelim O Parayi Bari
Bulmak bizim işimiz ?
 

Rei

Forum Sorumlusu
Super Moderator
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
5,351
Çözümler
125
Reaksiyon puanı
6,345
Puanları
113
Yaş
19
Elinize sağlık,güzel olmuş.
 
Üst