• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

bu site orjinal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son düzenleme:
Hocam bu arada başvurmak istiyorsanız MEB tablet başvuru numarası var oradan rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz.

Site fake. alan adının tabletdestegi kısmının subdomain olduğunu düşünüp arattığınızda böyle bir site bulunamıyor. Bu tarz başvuruları da ayrı sitede üzerinden değil, genellike subdomain veyahut ana domaindeki bir kısımdan alıyorlar. Bilginize.

siteyi inceledim. başvuruda +111111111111111111111111111 diye numara girdim
kabul etti. ve kabul edince bir uygulama indirdi dedi bu uygulamadan başvuruyu tamamlayın. sanırım uygulamada virüslüydü. zaten uygulamayı direkt indirmiyor microsoft edge. ilk sordu ne yapmak istersiniz ben iptal ettim. %100 dolandırıcı. o indirdiğide virüs değilse bende bir şey bilmiyorum. siber@egm.gov.tr ye mail atacağım siteyi.

siteyi inceledim. başvuruda +111111111111111111111111111 diye numara girdim
kabul etti. ve kabul edince bir uygulama indirdi dedi bu uygulamadan başvuruyu tamamlayın. sanırım uygulamada virüslüydü. zaten uygulamayı direkt indirmiyor microsoft edge. ilk sordu ne yapmak istersiniz ben iptal ettim. %100 dolandırıcı. o indirdiğide virüs değilse bende bir şey bilmiyorum. siber@egm.gov.tr ye mail atacağım siteyi.
mail attım. fakat siteye vpnsiz girdiğim ve formu vpnsiz doldurduğum aklıma geldi : )
bruh
Mesaj otomatik birleştirildi:

VPN ile bir başvuru yapayım. Telefon numarası olarak 0500 000 0000 gireceğim. Sahte bu site.
hocam telefon numarası olarak /*-*+()? girdim yine kabul etmişti.

mail attım. fakat siteye vpnsiz girdiğim ve formu vpnsiz doldurduğum aklıma geldi : )
bruh
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam telefon numarası olarak /*-*+()? girdim yine kabul etmişti.
Ad olarak ; Abuzeddin soyad olarak ; enayiavlayan yazacağım ?

Dolandırıcılık sitesidir. Ebanın tek bir sitesi var o da eba.gov.tr

Zaten internetten vermiyorlar ki tableti.